Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמורה להיות בעיה לשים אחד כבר עכשיו.

ערן שלום רב !

לא רק שלא אמורה להיות בעייה להרכיב תרמוסטט חדש עכשו, אלא חובה להרכיב תרמוסטט חדש עכשו.

לגבי חוודת הדעת על מקצועיותו של המוסך, שכנראה החליף רדיאטור וטיימינג, ללא שום צורך ממשי לכך, אם כי גם החלפת משאבת המים , היתה בספק שנזלה, מניסיון משאבת המים בלנסר יש לה חיים ארוכים, לפני שבוע החלפתי משאבת מים ברכבי, בגלל מקרה הפוך, מחזירי שמן שנזלו, וההרטיבו חגורת טיימינג, בלנסר 93 שלי, והוחלפה משאבת מים, שניראית חדשה כאילו יצאה מפס היצור, בגלל שימוש תמידי במי קירור גרמניים איכותיים.

ההמלצה שקיבלת מהמוסך שאין צורך בתרמוסטט בקיץ, אלא רק בחורף, מעידה על כך שהמוסך, שלי ידוע מה שמו, אך כמובן לא אפרסם אותו, הוא חאפריסט בעליל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני כבר יכנס אליו שוב שיכניס לי טרמוסטט מה זה השטויות שהוא מסבן אותי ואני עוד אוכל את זה

סיפור קטן של 120 שח

צביקה אולי אתה מכיר מוסך טוב באיזור רעננה הרצליה?

שערוריה כל המוסכים האלו :roll:

• תוכן חדש...