Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בבעלותי מיציבושי לנסר 93 לאחרונה אני שומע קולות ביעבוע של מים רותחים במיכל

לפי עצת המוסך החלפתי רדיאטור ומשאבת מים אך הבעיה עדין לא נפתרה

אחרי נסיעה מה שקורה אני מדומם את המנוע ושומע קולות ביעבוע של מים כמו של רתיחה של מים

השעון מראה שהרכב לא מתחמם יותר מהרגיל מים עוברים מהרדיאטור למיכל הוא מתמלא ונשפך

אפילו שמלאתי מים עד קו המקסימום

בבקשה עזרה אני מיואש כבר

האם מסוכן? הרכב לא עושה רעש מוזר הנסיעה חלקה אני מוסיף כל פעם מים

ערן

פורסם

א. יכול להיות שיש אויר במערכת.

ב. האם המים יוצאים למיכל העודפים?

ג. הייתה לי אותה הבעיה, היה רדיאטור גמור/סתום החלפה פתרה את הבעיה.

בהצלחה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

גם לי הייתה בעייה של בעבוע מים אחרי כיבוי המנוע.תבדוק את כל הצינורות שקשורים לרדיאטור,יכול להיות שיש נזילה כתוצאה מבלאי של אחד הצינורות.זה מה שהיה אצלי בכל מקרה.

פורסם

ניסן חזי שלום רב !

במידה ופותח השרשור, הוא הבחור שהתקשר אלי היום, בידי מידע שיכול לעזור לפתור את התעלומה.

והפרטים הם, מלבד פרטים שאדיף מסיבות מובנות לשמור חיסיון:

הבחור הבחין שמיכל העבוי מבעבע, וכאשר בדק את מפלס המים ברדיאטור התברר שבוא כמעט ריק לגמרי.

הוא הוסיף מי קירור, ופנה למוסך מורשה יבואן, שם טענו שיש להחליף רדיאטור וצנרת מים בעלות כ1600 שקל.

הוא התקשר לחבר מכונאי לשעבר,שהמליץ לו להמלט מהמוסך כל עוד נפשו בו, והוא פנה למוסך בבני ברק(ששמו ומיקומו, אני מעדיף לסמור חסוי), המוסך טען שיש להחליף משאבת מים נוזלת, ובהזדמנות זאת המליץ לו להחליף חגורת טיימינג ושני מחזירי שמן ללא מותחן\ הילות כ1100 שקל.

כפי שבוודאי ניחשת, הרכב נלקח מהמוסך, והרכב ממשיך לאבד מים כליטר לכל נסיעה, ומיכל עבוי מבעבע רק כאשר מכבים את המנוע!

הטמלץ להחליף רדיאטור בשיטת מצליח, הוחלף רדיאטור חדש, בעלות של כ800 שקל, וכפי שבוודאי הבנת, ללא שינוי מיכל העבוי מבעבכ בכבוי מנוע, וונוצר מחסור של מי קירור.

המלצתי לו לבצע בדיקת לחץ הפוך, ולפי הנתונים שיתקבלו, להחליט האם להחליף מנוע, המלצתי לו לא להשקיע בראש מנוע, כי זה אמור להיות ברכב לבטלה, ונתתי לו כתובת של מוסך מקצועי והגון בבני ברק.

הבה נמתין לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
א. יכול להיות שיש אויר במערכת.

ב. האם המים יוצאים למיכל העודפים?

ג. הייתה לי אותה הבעיה, היה רדיאטור גמור/סתום החלפה פתרה את הבעיה.

בהצלחה

הרדיאטור הוחלף לחדש, ברכב היה שימוש כל הזמן במי קירור, לאחרונה, בגלל האובדן המסיבי, פותח השרשור החליט"לחסוך",ועבר למי ברז, עד שהבעייה תפתר.

בברכה

צביקה

פורסם

כן צביקה זה אני שדיברתי איתך אתמול

רדיאטור חדש לגמרי, משאבת מים חדשה, ועדין יש קולות ביעבוע

אין נזילות אין עשן לבן מנוע עובד חלק (חוץ מצלצולים בודדים בהתחלה)

הבעיה היחידה שהמים מבעבעים כאשר אני מדומם מנוע עולים למעלה ויוצאים דרך צינור העודפים

בבדיקה של הרדיאטור הוא תמיד מלא מים ירוקים

היום בבוקר קו המים במיכל היה נמוך מהמקסימום אז אוספתי מים עד לקו

בסיום נסיעה של בערך 20 דקות אחרי דימום מנוע אז התחיל הבעבוע ומים נשפחו החוצה מהצינור

בכל זמן הבעיה המחוג של החימום לא מראה התחממות יתר של המנוע

בבדיקה ידינית של הטרספורמטור הצינורות אחרי כמה דקות מגיעים לאותו חום

אני לא יכול להפסיד עוד ימי עבודה בגלל הבעיה למשהו יש מוסך באזור רעננה הרצליה להמליץ עליו?

תודה

ערן

פורסם

עדיף שתפסיד כמה שעות עבודה. מאשר שתפסיד הרבה כסף.

צור קשר טלפוני למספר טלפון שמסרתי לך בטלפון, למוסך שיבצע לחץ הפוך שיאשר או ישלול חדירת קומפרסיה למים ואת המשמעות לכך, והעלות המתבקשת, על מנת לפתור זאת.

צור קשר בפרטי או בטלפון.

בברכה

צביקה

פורסם

יכול להיות שהפקק של הרדיאטור לא תקין, יש בפקק של הרדיאטור שסטום שנפתח מעל לחץ מסויים ומשחרר את הלחץ למיכל העיבוי, יכול להיות שאצלך השסטום בפקק תקוע על פתוח וכל הזמן עובר נוזל קירור למיכל העיבוי, זו תקלה נפוצה במאזדה לאנטיס, יכול להיות שגם אצלך הפקק לא תקין.

תחליף פקק לרדיאטור מקורי.

פורסם

בזמן שהחלפתי את הרדיאטור החלפתי גם את הפקק לחדש

מחר אני הולך למוסך שהחליפו לי את המשאבה

לבדיקה של הבעיה (דיברתי והם חושבים לכיוון הטרמוסטט)יבדקו אם הבעיה שם:x

פורסם

ערן שלום רב !

המלצתי שתחליף מוסך, כתובת למובך אמין תוכל לקבל בטלפון שנתתי לך.

את תפקוד התרמוסטט, בדקנו יחד , לאחר שהדרכתי אותך טלפונית., והוא נמצא תקין,

בכל מקרה, בלי שאוכל לשפוט את המוסך על חוסר המקצועיות שלו, קל לי מאד להסיק שמוסך שמחליף משאבת מים בגלל נזילה,

ולא בודק תפקוד תרמוסטט, ואפילו מחליף אותו ליתר ביטחון, ומשחרר רכב, עם תלונה של איבוד מים מסיבי, ובעבוע מים במיכל עבוי, אינו מוסך שהייתי חוזר אליו.

אתה מבזבז זמן מיותר שיכול לקצר את חיי המנוע, ומטפל בצורה הקלה אך לא הנכונה, אתה פשוט מחפש את המטבע מתחת לפנס.

אני מוכן להמר, שאיחרת כבר את הרכבת, ואטם ראש כבר נפרץ בגלל התחממות יתר, שנובעת בגלל נסיעה ללא מי קירור, בגלל נזילה של משאבת המים.

החלפת משאבת המים משולה, לסגירת השער לאחר שהסוסים ברחו מהאורווה.

בברכה

צביקה

פורסם

היי צביקה וכולם

הוציא את טרמוסטט בינתיים

אין ביעבוע או חוסר מים (נאמר לי שבמזג האויר שלנו אין תפקיד לטרמוסטט,כשיגיע החורף אפשר לשים אחד חדש)

אני בטוח שכל החלקים המשאבה והרדיאטור היו תקינים והבעיה המקורית היתה טרמוסטט תקוע חלקי או מלא

שהוא הוציא אותו יש טבעת גומי שם היא היתה מפוררת לגמרי

מקווה שראש מנוע לא נפגע, לא נסעתי ללא נוזל קרור

בכל מקרה אני לא חוזר לשם יותר זה היה חוסר מקצועיות (לא חייב אותי על הטיפול הזה)

מעוניין למצוא מוסך קרוב למקום העבודה רעננה

תודה על העצות

ערן

• תוכן חדש...