Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ הגיע ואיתו גם החום הנוראי, כמובן שחייבים מזגן! עכשיו רציתי לדעת עד כמה משמעותי המזגן בצריכת הדלק?

נגיד אם הרכב שלי צורך אחד ל10 אם אני אנסע עם מזגן כמה הרכב יצרוך?

חשוב לי לדעת עד כמה זה משמעותי מבחינת הדלק הנסיעה עם המזגן... ובטח תגידו לי מה הבעיה, סע ותבדוק.

אז זהו, שזה קצת מסובך בשבילי כל הבדיקות האלה אין לי כסף להתחיל למלא עכשיו מיכלים מלאים וגם אין לי ראש לכל החישובים האלה.

תודה מראש לכל העוזר בעיניין!

פורסם

אם אין לך כסף לכול החישובים האלה כפי שאתה אומר והרכב שלך צורך אחד לה 10 אז לפחות זה מעלה את התצרוכת בעוד 20% כי מזגן מ*כ*ביד על המנוע שהוא פועל מה שגורם לתצרוכת גבוהה יותר.

פורסם

לנסוע בקיץ הישראלי בלי מזגן זה מזוכיזם טהור. גם אם זה באמת היה בזבזני יותר ב-2 ק"מ לליטר זה היה שווה את זה. אבל כמובן שזה לא - צפה ל-5%-10% פגיעה בתצרוכת הדלק הממוצעת שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה, עזרת לי מאוד!!!! הנתונים שקיבלתי עד עכשיו היו ממש מפחידים שחשבתי כבר לעבור לאופנוע!

עכשיו הרגעת אותי. ושוב, תודה על התגובה והמהירות.

פורסם

בכבישים בין עירוניים, ללא עליות ועצירות, כמעט ואין השפעה על תצרוכת הדלק.

לא יותר מ-8%. גם 4 חלונות פתוחים עד הסוף במהירות מעל מאה קמ"ש לא תורמים לשום דבר טוב

למען הבטיחות והנעימות, סע אם מזגן

פורסם

אני קראתי בעבר על מבחן שעשו והגיעו למסקנה שההתנגדות הנוצרת מהחלונות הפתוחים, במהירות גבוהה, מבזבזת יותר דלק מהמזגן שדולק ברכב.

אם אתה נוסע בין-עירוני סגור חלון פתח מזגן, אני עדיין טוען שבתוך העיר עם החלונות פתוחים הסרקולציה מספיקה :D

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

השאלה לא מפגרת, דווקא מאד מעניינת.

הבעיה היא שהיא נשאלה בצורה זו או אחרת הרבה מאד פעמים בעבר. עדיף לחפש מלפתוח שרשור חדש.

פורסם

חשבתי על כך, ואפילו הרצתי חיפוש, אבל חשבתי שאולי אם הנושא יתפתח בשביל לקבל תשובה מדוייקת אצתרך לפרט

על סוג הנסיעות שלי וסוג הרכב. לכן העדפתי לפתוח נושא משלי.

• תוכן חדש...