Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אפשר לקנות לזוג דתיים בני 22 שמתחתנים? רוב מי ששאלתי אמר להביא כסף במקום מתנה, אבל לדעתי יהיה נחמד יותר להביא מתנה. התקציב עומד על 200 ש"ח +-.

חשבתי אולי לקנות כוס יין לקידוש וזוג פמוטים.

הצעות יתקבלו בברכה.

נ.ב החתונה מחר (ביום ראשון) אז אני מקווה שאספיק לקבל פה הצעות וגם להספיק לקנות מתנה...

בתודה מראש!

פורסם

אני בכל זאת הייתי הולך על מרשרשים.

כשאתה מביא כסף, אתה לא יכול לטעות. במתנות לא תמיד קולעים בול במיוחד בכאלו מצבים.

תהיה בטוח שלזוג צעיר שמתחתן, יש צורך בכסף יותר מאשר ממתנה (אלא אם כן אתה בטוח שיש משהו ספציפי שהם רוצים).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

"אין ידיד נאמן מכסף מזומן"

אני הבאתי לחתונות (של)/(במיוחד) חברים טובים כסף מזומן, אומנם זה נראה כאילו אתה לא משקיע במחשבה של מה לקנות להם. אך במיוחד זוג צעיר צריך כסף מזומן שאותו ייפנה כרצונו.

הדבר שונה אם מראש יידוע שחסר להם משהו ספיצפי (מקרר, מכונת כביסה וכיו"ב), ואז אפשר להתאסף אף מספר חברים ולקנות להם את המוצר ביחד.

פורסם

תהיה בטוח שלזוג צעיר שמתחתן, יש צורך בכסף יותר מאשר ממתנה (אלא אם כן אתה בטוח שיש משהו ספציפי שהם רוצים).

לזוג דתיים בני 22 , בניגוד לחילוניים לפני חתונה, סביר שיהיה צורך במוצרים לבית.

אז אל תקנה להם מקרר, אבל סט מגבות או סדינים או כלי הגשה נראה לי בסדר גמור.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...