Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שלט של JVC, ואני נורא רוצה שהוא יהיה מוצמד להגה עם שליפה נוחה..

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את זה? EBAY?

אין לי מושג איך קוראים לזה..

פורסם

השאלה היא האם אתה רוצה שהוא רק יהיה מונח שם, או שאתה רוצה לתפעל את המערכת מההגה??

לגבי האפציה הראשונה אני בטוח שתוכל לסדר איזה קומבינה.

לגבי האופציה השניה, אתה תצטרך לבדוק קודם אם בזוית שבה אתה מתכוון לקבע את השלט הוא בכלל ישדר למערכת. ואם כן אז למצוא איזה פתרון קיבוע ראוי.

תגיד לאיזה אופציה אתה מתכוון ואני מאמין שימצאו לך פה פתרון ראוי..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לתפעל את המערכת משם, אבל השלט צריך להיות מכוון ישירות לרדיו דיסק, אחרת הוא לא קולט אותו..

לכן אינני חושב שזה יעבוד כך..

אני מחפש כמו מן מחזיק לשלט שצמוד להגה, כזה שאפשר לנתק אותו ולחבר אותו...

יש למישהו רעיון?

פורסם

אני לא חושב שתמצא משהו שיחזיק אותו יהיה נוח לשליפה,ושלא יבלוט לעין.

בסיבוב 180 מעלות של ההגה השלט יפול,

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

יש כאלה נרתיקים לחגורה לפלאפון אולי זה יעבוד לך. (אם לא על ההגה אז על החגורה) בעצם כל נרתיק לפלאפון בגודל המתאים אפשר לקמבן להגה לדעתי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

+1 למה שmosho אמר הרעיון הכי טוב לדעתי הנרתיקים הישנים של נוקיה(נוקיה 3310 צביקה פיק)

או אף יותר ישנים לא הצבעונים יתאימו בול, יש להם מין מכסה שנסגר על הטלפון עם סקוץ.

לא בעיה למצוא כאלו יש לי איזה 5 בבית זרוקים.

עריכה:

כזה אם השלט גדול:

http://www.eline.co.il/var/104/9689-3100.JPG

או כזה עם הוא קטן יחסית:

http://www.igi.ybay.co.il/ProductImages/Product18.jpg

לפי דעתי הראשון יותר טוב תופס בהרבה יותר טוב אין פתחים כלום.

בהצלחה.

פורסם

לשלט הזה היה מיתקון מקורי להגה?

אם כן - ניסית לבדוק אצל היבואן אם אפשר להזמין כזה חלק?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
+1 למה שmosho אמר הרעיון הכי טוב לדעתי הנרתיקים הישנים של נוקיה(נוקיה 3310 צביקה פיק)

או אף יותר ישנים לא הצבעונים יתאימו בול, יש להם מין מכסה שנסגר על הטלפון עם סקוץ.

לא בעיה למצוא כאלו יש לי איזה 5 בבית זרוקים.

בהצלחה.

אני חושב שזה סתם יציק לי באחיזה של ההגה.. אתה עושה סיבוב ופתאום יש לך נרתיק של טלפון :\

"ליבואן קוראים אפריל טקליין ואני קניתי משם שלט מיוחד להגה עבור ההגה רק ב450 ש"ח ואחי שווה!!!"

אחי 450 זה הרבה כסף, במחיר הזה אני יכול להתקין קומפננטים של מורל פולס..

וכן ניראה לי שפשוט אני אשים סקוץ ואחבר אותו ככה.. בכל אופן תודה לכולם על העזרה :] מעריך את זה

פורסם

יש לך שלטים אונברסליים להגה כזה לדוגמה במחיר סביר

לגבי החיזוק של השלט לבגב אפשר לבדוק עם מגנטים חזקים

(נמכרים בהום סנטר בשביל לתפוס פלאפונים)

הדבק של הסקוץ לא יחזיק בשמש וכל משיכה תפריד אותו

• תוכן חדש...