Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע טיפלתי טיפול 10,000 לרכב של חבר. ביצעתי את הטיפול הרגיל (החלפת שמן מנוע, מסננים). בנוסף ניקיתי לו את כל תעלות האויר עד הקרבורטור (שהיו ספוגות שמן) וביצעתי ניקוי קרבורטור.

כוונתי היתה לבצע לו גם תאום מנוע, אך להפתעתי, לא מצאתי שום דבר לכוון?! לא מצאתי בורג כוון תערובת בקרבורטור (רק בורג לכוון גובה טורים) ולא מצאתי שום דרך לבצע כוון להצתה.

ככל הנראה במאמץ הרכב שלו מצלצל. מה אפשר לעשות בנידון?

כמו כן, איזה פלאגים ומה מרווח האלקטרודה המומלץ לרכב זה?

אודה לתשובותיכם המלומדות, ערן.

פורסם

אם כוונתך לפזו 205 1.4 וברשותך קרבורטור סולקס כפול?!

אז בורג כוון התערובת נמצא בצד שמאל של הקרבורטור

בחלק התחתון בתוך חור הבורג מוסתר מהעין.

עם כוונה למנוע כוון מיותר של חובבנים!

המלצה: גש למכון קרבורטור מיומן בעל

מכשירC.O לשם כוון מקצועי למניעת צלצול

ולחסכון בדלקולמניעת נזק!!

בברכה צביקה קרבורטורים נתניה. :mad::!::!:

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

אם כוונתך לפזו 205 1.4 וברשותך קרבורטור סולקס כפול?!

אז בורג כוון התערובת נמצא בצד שמאל של הקרבורטור

בחלק התחתון בתוך חור הבורג מוסתר מהעין.

עם כוונה למנוע כוון מיותר של חובבנים!

המלצה: גש למכון קרבורטור מיומן בעל

מכשירC.O לשם כוון מקצועי למניעת צלצול

ולחסכון בדלקולמניעת נזק!!

בברכה צביקה קרבורטורים נתניה. :mad::!::!:

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

תעשה ניסיון ותדלק 98. במידה והצלצולים מפסיקים. תאחר את ההצתה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אבל יבזבז יותר דלק.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ובאים למכון הקרב' הקרוב למקום מגוריכם, במקום לתקן את הבעיה על ידי ניקוי או שיפוץ, יקצר הקרבורטורן (איש שעוסק בקרבורטורים) את הדרך ופשוט יכוון את התערובת ל"עני-מרוד" ויעלה במקצת את סל"ד הסרק,ככה שהאוטו יזהם הרבה פחות (תערובת עניה מאוד) אך עדיין יעבוד בטורים סבירים (כיוון על ידי בורג סל"ד הסרק) וכך יעבור האזרח הפשוט טסט.

אה-מה-מה. (או אליה וקוץ בה)

התערובת אחראית גם על הטמפ' בחלל הבעירה (כמה אני משתמש במושג הזה לאחרונה) ותפקידה הוא לווסת את הטמפ' שלא תגיע לגבהים מיותרים.

אלא שכאשר התערובת עניה מאוד \ מידי היא נוצר מצב בו חום תא הבעירה הוא גבוה מאוד, והתערובת גם כך עניה וקלה להצתה ולכן ניצתת מעט לפני הזמן, ואז מופיעה אותה תופעה אלמותית הידועה לציבור בשמה ה"רחובי" כ "צלצולים".

או דטונציה בשפת בתי המרקחת.

היו שלום.

רון.

-סבאח אל ח'יר-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כל מילה שלך אבן אבן שושן

אני מצדיע לך :!::!::!:

בברכה צביקה קרבורטורים

שמוליק וערן הבנתם? :?::!::!: :

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

אני מודה לכם על תשובותיכם היפות. נשארה רק שאלה אחת, לגבי כוון קידום ההצתה ברכב. האם יש דרך לכוון אותה?

לגבי כוון תערובת הקרבורטור. אין שום סיבה לכוון את הקרבורטור לתערובת ענייה מעבר למה שצריך כדי לעבור טסט. זה ממש מצחיק. הרי בתערובת אידאלית הרכב אמור לעבור טסט גם כך. מה גם שביצועי הרכב יורדים מאוד וצריכת הדלק יכולה אפילו להיות גבוהה יותר עקב חוסר יעילות השריפה, וגם בלאי גבוה למנוע.

בכל מיקרה תודה רבה רבה על ההכוונה לבורג התערובת. :)

ואל דאגה למנוע.. יש לי נסיון של שנים בכוון מנוע לג'יפים, אני מניח שזה לא אמור להיות שונה.

• תוכן חדש...