Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3.5 שנים של נפילות סלד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3.5 שנים סבלתי מנפילות סלד בסרק .חוסר סחיבה. ורעש מהמנוע

דבר שהוביל לעצבים!! הוצאות כספיות ורצון להיפטר מהאוטו (מאזדה 1.6 שנת 2000 אוטומט)

לאורך 7 שנים האחרונות הרכב טופל במוסך מורשה מאזדה תל חנן (חיפה)

כאשר לאורך כל ה3.5 שנים האחרונות בכל טיפול ועוד כמה פניות ספונטניות הם לא ידעו איך לפתור את הבעיה

וזה כלל: החלפת חיישן maf ניקוי חיישן maf החלפת מסנן דלק (יקר מאוד במאזדה) החלפות מסנני אוויר.בדיקות מחשב בלי סוף .החלפת פלגים.כיוון הצתה מיותר לחלוטין שהביא לצריכת דלק גבוהה מהרגיל ובנוסף לכל זה בזבוז זמן ועצבים שלי !!!!

עד לפעם האחרונה שהמנהל מוסך אמר שצריך לעשות ניקוי מצערת או להחליף אותה בכלל!

היססתי ופניתי לחברי הפורום ואחד בשם ba323f שאני מודה לו מאוד מאוד יעץ לי לחפש סדקים בצינור שמובל ממסנן אוויר למצערת צינור גרמושקה גדול

ולהפתעתי מצאתי חור בין הקיפולים למעלה שאני לא יודע איך אפשר לפספס אותו כלכך גדול שהצלחתי לדחוף פנימה 4 אצבעות

נסעתי למוסך וביקשתי שיחליפו לי אותו ולהפתעתי האוטו התעורר לחיים סחיבה מעולה שקט ויציב בסרק כמו סלע

ניגשתי למנהלי המוסך סיפרתי להם את כל מה שסיפרתי לכם (כי הם אף פעם לא זוכרים ) הם בדקו במחשב שלהם והסכימו איתי על זה שהם לא בסדר!!! אני טכנאי mri במקצועי צריך להדריך אותם מה לעשות?

הם החליטו פה אחד להעניק לי הנחה "נדיבה " של 5% על החלפת צינור

שילמתי להם ואמרתי להם ליד כל הלקוחות שהם מוסך של טיפולי 10.000 שלא מבינים שום דבר במכונאות שמעבר והלכתי

לעולם אני לא חוזר לשם כי הבנתי היום שהתוספת מורשה לשם של מוסך מבחינתי זהלא בהכרח ידע ומקצועיות אבל כן בהכרח בזבוז כסף!!

פורסם

היית צריך להחליף מוסך ישר על ההתחלה. הטיפשות היא גם מצידך כאן.

אבל אתה לא לבד - גם אני הייתי טיפש.

טיפלתי בתחילת דרכי עם הסיטרואן שלי במוסך "גזית" במפרץ חיפה.

אני סבלתי מרעש נוראי מהמנוע, שהיה ברור לי שמשהו שם רופף.

ה"איבחון" במוסך גזית הודיע לי חד משמעית - צריך להחליף קיט מותחנים בעלות של 4000 ש"ח לא כולל מע"מ.

אולי יעניין אותך לשמוע שבמוסך "הגליל" בחיפה, מרחק אווירי של ק"מ בסה"כ, אבחנו את הרעש בתור בורג חסר במדחס. 0 ש"ח חיוב.

מה דעתך?

פורסם

הייתי אומר עליהם קללה עסיסית אבל אסור פה!

או אפשר להגיד שהם ילדים של אישה שעוסקת במקצוע לא הכי מכובד

• תוכן חדש...