Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סוזוקי בלנו 98' - כשאני לוחץ על הברקס יש רעש חריקה חזק אבל רק ממש סמוך לעצירה- לא בכל זמן הלחיצה.בנוסף ממש סמוך לעצירה גם אם אני מוריד לרגע את הרגל מהברקס ואפילו לוחץ קצת על הגז הרעש מופיע שוב.

במוסך נאמר לי שהברקסים הקדמיים גמורים ("ממש על הברזל") אציין שהם בני שנתיים בערך, וחוץ מזה עלי להחליף את הפעמון שמרעיש ואת הגומיה- כאשר לפי טענתו רצוי שאחליף כבר את כל הציריה מכיוון שזה הפרש של 100 ש"ח בלבד.

550 ש"ח לברקס + 550 לציריה. (כולל מע"מ ועבודה).

הייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת לעיניין - כמובן שאין כמו בחינה בשטח של הרכב, אבל בכל זאת.. בנוסף האם המחיר הוגן?

תודה מראש.:shock:

פורסם

ראשית תודה על התגובה.

לגבי העיניין הטכני, האם הגיוני שהרעש אכן נבע ממה שנאמר לי, כמו כן החלפת ברקסים קידמיים אחרי שנתיים כאשר לא ממש "קורעים" אותם - הגיוני?

פורסם
אני לא חושב שכבר הגעת לברזל על ברזל בבלמים , אלא יש רפידות "מזוגגות" שאותן יש להחליף.

כלומר לפי דעתך ההבחנה של המוסך לא נכונה..?

פורסם

כבעל סוזוקי בלנו אני רוצה להגיד שהמחיר להחלפת הבלמים הוא גבוה מאוד.

לא ציינת האם המחיר כולל צלחות ?

לצורך ידע כללי רפידות לא עולות על 100 ש"ח וגם זה בהגזמה.

עבודה אולי עוד 150 ש"ח וגם זה בהגזמה , אתה יכול להחליף גם לבד או לבקש מחבר.

אם לא באה לך לבד אז זה מחיר לדעתי גבוה , חפש מוסך אחר.

ממליץ לגשת לחנות חלקים ולברר עליות של החלקים , ולאחר מכן להגיע למוסך.

אני הרבה פעמים מגיע למוסכים עם חלקים , מציע את המחיר שאני מוכן לשלם עבור עבודה ,ואם המוסך מסכים אני נשאר,

אם לא אז ביי.

פרייר מי שלא בודק.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...