Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו HGT 1800, שלאחרונה החלו רעשים מהווריאטור בעקבות שימוש קצר בשמן לא מתאים (שלא בכוונה השמן הוחלף יום לאחר מכן לשמן מתאים).

החלטתי על ביצוע פלאשינג למנוע וקניתי את הפחית המתאימה עם גלון שמן ותוסף לשמן.

לאחר שקניתי קפצתי למוסך שבו אני מטפל לשאול את דעת המכונאי והוא אמר לי שלא כדי שאני יעשה פלאשינג עדיף שהוא יפתח לי את האגן שמן וינקה אותו מכל הבוצה ויחזיר חזרה למקום אחרת הוא טוען שכל הזבל ישאר כשאני יעשה פלאשינג.

השאלה מה עדיף באמת? אני שמעתי רק דברים טובים על פלאשינג, השאלה היא מה יותר כדי? והאם אחרי פלאשינג יש צורך בפתיחת אגן שמן?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

יש גם לא מעט שטוענים שפלשינג עלול לגרום לנזקים בלתי הפיכים במנוע, ויש משהו בדברם.:roll:

ניקוי קרטר זה תמיד טוב, לך על זה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אגב לא מדובר על פלאשינג שמבוצע ע"י פתיחת מכסה שסתומים והכנסת לחץ מכיוון האגן, אלה על פחית פלאשינג.

טוב לדעת שהמכונאי כן צדק.

עכשיו התחיל להיות לי רעש קבוע של דיזל מהמנוע, כמו דפיקות כאלה, זוהי מחלה נפוצה בפונטו HGT שניתן לפתור רק ע"י פלאשינג - או להחליף ווריאטור וזה כבר חתיכת הוצאה, מה אתם אומרים?

ועוד משהו אחרון, אני הולך למוסכניק שימדוד קומפרסיה במנוע, ישנם דברים מיוחדים שצריך לעשות לפני מדידת קומפרסיה?

מדידת קומפרסיה בודקת האם המנוע גמור או לא, מה בודקים במדידת לחץ שמן?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

תמיד יוצא לתפוס טרמפ על תשובותיו של חברי מרק.

עדיף תמיד פירוק אגן שמן ,ניקוי ושטיפה של כל הג'יפה ובא לציון גואל....אמן !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ניקוי הקרטר תמיד מומלץ בלי קשר לביצוע פלאשינג.

אני לא יודע איזה חומר קנית, אך ישנם באמת חומרי פלאשינג אגרסיביים במיוחד שלא מומלצים לכל מנוע וגם בעדינים שביניהם כדאי לבצע ע"י מישהו עם ניסיון.

בהצלחה.

• תוכן חדש...