Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טס לאיטליה - כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,!

בעז"ה ה' אני מתעתד לטוס לאיטליה בשבוע הבא ל-4 ימים ואני מתכוון להשכיר רכב.

עשיתי חיפוש ברשת לגבי מידע וכו, ועדיין נותרו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני כמובן מתכוון לבקר במוזיאונים של פרארי ולמבורגיני (הבנתי שגם שם התחילו לגבות תשלום, נכון?) ואולי אם אפשר אז גם במפעל של פגאני (אפשרי? בתשלום?)

רציתי לדעת האם הדרך מרומא למודנה עוברת דרך כבישי אגרה? וכמו כן איפה אפשר למצוא אכסניה/חדר פשוט ללון בו בצפון איטליה? ובכלל האם קל להתנייד באיטליה, איך הכבישים? משטרות? וכל מיני טיפים לדרך...

תודה מראש!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

את הדרך מרומא למודנה אפשר (וכדאי) לעשות דרך כבישי אגרה, למרות שיש גם כבישים אחרים דרכם אפשר להגיע (אל תשכח - כל הדרכים מובילות לרומא :lol:). הדרך די ארוכה ולכן אני ממליץ לך לא להתקמצן ולעלות על האוטוסטרדות, זה יחסוך לך המון זמן.

יש המון אתרים ברשת בהם אפשר להזמין חדרים באיטליה. הנושא הזה די מפותח שם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות סיוט של פקקים בייחוד באיזור המנהרות שמצפון לפירנצה עד בולוניה.הרבה עבודות. לפעמים עדיפים כבישים קטנים.אתה גם יכול להנות מהנוף יותר מאשר על הגשרים רוב הזמן. אם יש אתך מישהו שמבין איטלקית שים על ערוץ התנועה והחלט ממש בבוקר היציאה מרומא.

פורסם

אוקיי, תודה על העזרה, אני באמת התכוונתי לצאת מוקדם מרומא, עכשיו נביא גם את כבישי האגרה בחשבון .הבעיה היא שאני קצת מצומצם בכסף אני משתדל לחסוך איפה שאפשר.

כמה עולה לעלות על כביש אגרה?

ועוד שאלה, איפה אפשר (כדאי) לטייל בצפון איטליה? אני מתכוון למפלים, נהרות וכו'....

שוב, תודה מראש!

פרטים בה"פ.

פורסם

האם יש לך אפשרות להחליף את יעד הנחיתה מרומא למילאנו? אם כן, מומלץ, יחסוך לך הרבה דרך וישאיר לך כמעט יום שלם נוסף עבור מה שאתה מתכנן.

אגב, אתה מתעתד לשכור רכב. מי שיספק לך את הרכב משכיר אותו.

פורסם

צודק שמר, *שוכר.

אם כבר אז אני כנראה אשנה לורונה, מחירי טיסות למילאנו הם 50+ דולר יותר יקרים מורונה/רומא.

אשמח לעוד מידע על צפון איטליה ומוזיאוני הרכב.

פרטים בה"פ.

פורסם

ורונה זה רק צ'רטר? אישית אני שונא צ'רטרים, אבל אם מתאים לך, לך על זה.

לעומת רומא, 50 הדולר שתחסוך כדי לא לטוס למילאנו יילכו פעמיים על דלק...

פורסם

ורונה זה רק סדירות, אבל לא בתאריכים שרציתי. נחכה לרגע האחרון...

לגבי המוזיאונים, אפשר לבקר בכולם ביום אחד? והאם פשוט להגיע לשם?

פרטים בה"פ.

פורסם

באזור מילנו תבדוק את האגמים. זה אזור מקסים. גם הנסיעה לשם יפה ויחסית קצרה, בערך שעה וחצי ממילנו. פשוט יפהפה.

סביב האגמים יש הרבה מלונות ובגלל שעכשיו לא העונה (מתחיל ביולי) הכי כדאי להגיע לקראת הערב ולחפש חדר. ממש לא צריך להזמין. המחירים זולים עכשיו. מה שכן, צפון איטליה לא זולה וזה כולל הכל כולל אוכל וסתם חנויות. תעשה חיפוש קצר בגוגל על האגמים ועל העיירות סביבן. מילנו עצמה שווה חצי יום, לפחות להכנס לדואומו, הכנסיה הע-נ-קית.

המלצה שלי, ממילנו סע לגנואה (genova) וסע דרך הכביש המהיר ישירות לכיוון הגבול הצרפתי. מיד לאחר חציית הגבול מתחילה מונטה קרלו (נסיכות מונקו). זה בעצם רצף של עיירות חוף שאחת מהם היא מונטה קרלו. כנס לעיר ותחנה במרכז. אם עד שחנית לא ראית לפחות פרארי אחת ולמבורגיני אחת אז חכה עוד דקה אחת הם כבר יגיעו. זאת בעצם עיירה סביב מרינה עם היכטות הכי מדהימות (אולי רק בדובאי יש משהו דומה). בקיצור מגרש המשחקים של העשירים באמת, לא הכאילו עשירים שיש בארץ. הם באים לשם להשתעשע ולהשוויץ. בקיצור שווה. אפשר לגור בצד האיטלקי בסן רמו san remo, שם המחירים לחדר הגיוניים. את הדרך חזרה אפשר לעשות דרך החוף (הריבירה האיטלקית)

ומילה על הכבישי אגרה בצפון איטליה: שווים כל שקל, אה, יורו. יחסית לא יקר, כבישים מעולים וישרים בלי באמפים וטלאים ואפשר לנסוע מהר מהר מאוד. רוב הסיכויים שאם תסע על 120 בנתיב השמאלי יסמן לך איזה BMW/AUDI/MERCCEDES כל 5 דקות שאתה מפריע לו.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=259430&highlight=%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%94

עלות כניסה למוזיאון פרארי 12 יורו. תסייר גם מסביב למוזיאון, יש נק' תצפית טובה על המסלול הפרטי של פרארי בסוף הרחוב בו נימצא המוזיאון.

מוזיאון למבורגיני 12 יורו וסיור במפעל עצמו 35 יורו, יש הנחה לסטודנטים!

אין בעיה לעשות את זה ביום אחד.

פורסם
שלום לכולם,!

בעז"ה ה' אני מתעתד לטוס לאיטליה בשבוע הבא ל-4 ימים ואני מתכוון להשכיר רכב.

עשיתי חיפוש ברשת לגבי מידע וכו, ועדיין נותרו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני כמובן מתכוון לבקר במוזיאונים של פרארי ולמבורגיני (הבנתי שגם שם התחילו לגבות תשלום, נכון?) ואולי אם אפשר אז גם במפעל של פגאני (אפשרי? בתשלום?)

רציתי לדעת האם הדרך מרומא למודנה עוברת דרך כבישי אגרה? וכמו כן איפה אפשר למצוא אכסניה/חדר פשוט ללון בו בצפון איטליה? ובכלל האם קל להתנייד באיטליה, איך הכבישים? משטרות? וכל מיני טיפים לדרך...

תודה מראש!

אני ושניי חבריי יוצאים לטיול דומה בעוד כחודש ושבוע

אנחנו מתכננים לנחות בוורונה וחזרה לארץ נעשה דרך מילנו.

לדעתי רומה זה קצת רחוק מדיי ממוקד יצרניות הרכב בצפון אלא אם לא אכפת לך לנהוג קרוב ל- 8 שעות.

לגביי הביקורים במפעלים והמוזיאונים, מחירי כניסה נעים בין 10-25 יורו.

לגביי פגאני לא הצלחתי למצוא מידע לא על אפשרות ביקור במפעל ולא על מוזיאון עם הרכבים שלהם - מישהו יכול לעזור?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לגבי הסיור בפגאני, שלחתי לחברה מייל והם השיבו לי שלא מזן נפתחה האופציה של סיור במפעל + אולם תצוגה (בתשלום כמובן...)

כל הפרטים באתר:

http://www.paganitour.com

פרטים בה"פ.

פורסם

ד"א, לגבי רישיון נהיגה, אפשר לנהוג עם הישראלי, או שצריך בינלאומי?

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...