Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אוקטביה TDI 1,9 2002 עם 200K

הרכב בסדר והמנוע מצויין. הגיר האוטמטי עם קולר חיצוני החל לאחרונה להחליק ולרעוד. הבנתי כי בק"מ כזה זה טבעי וידוע ברכבי VAG.

מנסיונכם, כמה זמן יחזיק שיפוץ הגיר? איפה המומלץ והטוב ביותר לשפץ? למה זה קורה בתיבות האלו? כמה אחריות מקבלים?

אני מחיפה, אבל על הוצאה כזו אין לי בעיה לנסוע למקום טוב בכל מקום אחר.

פורסם

כמה יחזיק? זה תלוי בך...

אם הגיר עשה 200, והשיפוץ יעשה כראוי, האטמים יוחלפו בחדשים, הקלאצ'ים והבאנד יוחלפו באיכותיים או מקוריים, ואתה לא תקרע את הגיר המשופץ זה יעשה עוד כ200 אלף.

אני מכיר את ג'ורג' מיפו, אבל אני עוד לא הכנסתי גיר לשיפוץ ולכן אני אשאיר את ההמלצות לאחרים.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

המקום המקצועי ביותר לשיפוץ גירים אוטומטיים של רכבי קונצרן VAG זה אצל יורם ב"מוסך אדמונד"

שברח' הסתת 10 (בסמטה) א.ת חולון, טל' 03-6500613/4 ותאם בואך מראש.

יש אצלו גם מכונה מיוחדת, ממוחשבת לבדיקת והרצת המוח של הגיר.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...