Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרצה ועוד כמה אלפי ק"מ, הקליאו עברה את ה- 5000 ק"מ, התחלתי להתעניין בהחלפת שמן מנוע. מרווחי הטיפול של קרסו הם 20 אלף ק"מ, נשמע מעט מדי ולמכונית שעובדת קשה. עם זאת - צלצלתי לבעל מקצוע מוכר שאמר לי שמרווחי הטיפולים הם הגיוניים ושהשמן המקורי הוא מעולה ויחזיק הרבה זמן.

נקודה נוספת לטובת החלפת השמן בזמן הקרוב היא שחסרים שני "עיגולים" במחוון השמן של הרכב, אני לא בטוח כמה זה בליטר.

מתי נראה לכם הגיוני להחליף ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הקפצה לקהל הערב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הרכב חדש , ממליץ להחליף שמן לפי הוראות היצרן . כשהרכב יתישן תקצר זמני החלפת שמנן מנוע .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

ברכב חדש עד שהמנוע "מתאים" את עצמו יורדים שבבי מתכת מהמנוע לשמן במיוחד באלפי הק"מ הראשונים אני הייתי מבצע החלפת שמן ראשונית למרות שהטיפולים הסדירים הם כל 20000ק"מ.

פורסם
האם הרכב טורבו? קליאו ספורט זה טורבו?

לא, 2000 סמ"ק שאוהב לבלות ב 8000 סל"ד

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בקליאו הישנה מצב כמו שאתה מתאר היה גורם לרעש מהשסתומים, ברגע שהוספת שמן הרעש היה נעלם. בנוסף לא שמעתי מאף בעל קליאו ישנה שהרכב שלו איבד ולו גרם של שמן. אבל ברכבים חדשים לפעמים זה תקין שיש טיפה אכילה של שמן, יכול להיות כתוצאה מגומיות שמרחבות וכו'. בכל מקרה הייתי ממשיך לעקוב אחרי הנושא, נזק רציני זה לא יכול לגרום.

אני אצלי בקליאו מחליף שמן כל 5K ק"מ, לרוב אני עושה את העבודה לבד, העלות זניחה (70 ש"ח לפילטר שמן ועוד 140 ש"ח לשמן עצמו). השמן אצלי אף פעם לא מגיע למצב שהוא שחור מפיח אלא יוצא בצבע חום דבש.

בנאדם רגיל היה הולך לפי ההמלצות יצרן, המהדרין יחליפו כבר ב-10K ק"מ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני במקומך מחליף שמן + פילטר שמן כל 10K ק"מ בשביל השקט הנפשי והטווח הארוך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...