Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שךום לכולם

יש לי אונו 96 1.4. לפני כמה שנים המזגן הפסיק לקרר. הלכתי לחשמלאי והוא אמר לי שהלך הטרמוסטט ועקף אותו.

הבנתי שלהחליף טרמוסטט דרוש לפרק את כל הדש בורד.

האם זה נכון והיכן בדיוק ממוקם הטרמוסס?

האם ניתן להחליפו לבד וכיצד?

פורסם

במכוניתך יש מזגן ישראלי, בדרך כלל "רסקור" והטרמוסטט נמצא בתוך היחידה הפנימית שמתחת לדשבוד בצד ימין ועם גישה קשה. בפיאט אונו, פרוק והרכבת הדשבורד זאת עבודה קלה ומהירה ואז הגישה נוחה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רפי.

מתחת לתא כפפות מחוברת מן יחידה ענקית עם מחבר. הוסבר לי בעבר שזה מחשב של המזגן.

האם זה קשור אחד לשני? האם זה לידו?

כיצד מפקים דשבורד ברכב?

האם ניתן לפרק רק חלקית בכדי להגיע לטרמוסטט?

איך אני אמור לזהות את הטרמוסטט? (תמונה תעזור)

שוב תודה

פורסם

מתחת לתא הכפפות (מחובר אליו בברגים) זה מחשב הזרקת הדלק "בוש".

רגש הטרמוסטט מוחדר אל תוך יחידת המזגן הפנימית כשקצהו נוגע במאדה ויד לא מקצועית עלולה לגרום נזק (יקר) למאדה.

עצתי לך לגשת למזגניסט מקצועי ואם תרצה יש אחד כזה בבני ברק ושהוא מומחה במכוניות פיאט ואת פרטיו תמצא כאן וכן הוראות שכתבתי לגבי פרוק הדשבורד:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4402

התעלם מסעיף 8, כי אין משנק (צ'וק) במכוניתך שהנה מוזרקת וללא קרבורטור.

פורסם

היי

יש לי מספר שאלות נוספות:

1. האם בזמן פירוק הטרמוסטט יכול לברוח גז של המזגן?

2. בפירוק הדשבורד: בצדדים למעלה יש קליפסים. האם מישהו פעם התעסק עם זה? איך להוציא את התריסים שלפני הקליפסים ואיך הקליפסים האלה עובדים?

3. יש לי ברכב אימובילייזר איך לפרק אותו לפני פירוק הדשבורד?

תודה שוב ומצטער על הבורות. אחרי הכל זה נראה לי מעניין ככה שאני חייב לעשות זאת בעצמי.

פורסם

החלפת הטרמוסטט אינה פוגעת בגז המזגן.

בדשבורד יש 3 אומים למעלה, 2 בצדדים ואחד באמצע , כדי להגיע אליהם, ע"י מברג דק הסר את 2 כסויי הרשת הצדדיים ואז הורד את כובעון הגומי שמכסה את הבורג עם האום והסר האום.

גם ע"י מברג דק הסר באמצע הדשבורד למעלה את מכסה הפלסטיק הקטן ומתחתיו יתגלה לפניך האום, הסר אותו.

איני חושב שאתה צריך לפרק האימובילייזר כי ניתן יהיה רק להזיז ולהרים את הדשבוד מצו הימני ללא הוצאתו מהרכב.

• תוכן חדש...