Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני למי שלא יודע הולך להתגייס כמכונאי מטוסים, כך אני חושב. בכל אופן לפני בערך שלוש חודשים העלתי שאלה לפורום איך זה להיות מכונאי מטוסים, היו פידבקים טובים וגרועים מבחינת האם זה הגו'ב הזה טוב כן או לא.

אני בכל אופן שחכתי ממנו עד שקיבלתי מכתב מהצבא בגלל שאני במגמה טכנולוגית הקשורה למכונאות, אני מקבל מנילה "מיוחדת" או חיל אויר או חיל חימוש, תעשו את החשבון בראש ובחרתי בחיל אויר בעדיפות ראשונה, זאת היתה בחירה טובה כי נוספו לי יומיים עד לגיוס.

לפני מספר שניות גיליתי באתר יחידה להפתעתי שאני במקום להתגייס ב11.08.09 אני מתגייס ב17/6/2009, אומנם אני מתבאס אבל חודש וארבע ימים זה ממש אבל ממש קצר. לשנות את התאריך שכחו מזה. אני לא יהיה בבגרות מיותרת [לא מהחשובות].

בקיצר מופתע וצריך להתחיל להתכונן מבחינה פיזית [לאכול כמה שיותר כך שאני לא יצטרך לסבול את האוכל בצבא:lol:] ונפשית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אז אני כנראה נמצא בבסיס הכי גרוע של חיל האויר מבחינת אוכל. ממש, אבל ממש לא כמו שאומרים :-( (דווקא היום היה סביר+. וזהו).

גם לי הקדימו בחודש וחצי את הגיוס, וזה נחת עליי שבוע לפני הגיוס! :shock:

לא נורא, ככל שתתגייס מהר יותר, ככה תתפז"ם מהר יותר :wink::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הטייסים בחיל האויר בהחלט אוכלים טוב, לגבי השאר ממש לא בטוח.

אם כבר אתה הולך על חיל האויר אז לפחות תנסה להגיע לדרג ד (שזה שיפוץ כולל ויציאות כמעט כל יום) או דרג ב המוסך .

בהצלחה.

פורסם

דרג ד' יושבים אך ורק בתל נוף. יש בסיסים פתוחים (לא הרבה) ששם גם יש מצב ליומיות.

לגבי האוכל, שטויות במיץ. זה רק מיתוסים לגבי חיל האוויר, לחירניקים האוכל יותר טוב בהרבה.

ד"א, מכונאי של איזה מטוסים?

פורסם
לגבי אוכל, אז בחיה"א הוא הכי טוב, אז אל תדאג יותר מדי בקטע הזה.

כל כך לא נכון, יצא לי לבקר במס' בסיסים של חיל האוויר (שירתתי בחיל הזה ועברתי לירוק).

נמרוד, תיהיה מוכן, זה תפקיד טחינה, גם מבחינת שעות, עבודה ויציאות. וכמובן, תתכונן אתה עומד להגיע לטכני שזה בסיס זוועה. :|

בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אני מתגייס ב17/6/2009,

אני לא יהיה בבגרות מיותרת [לא מהחשובות].

משהו כאן לא מסתדר. תגידו מה שתגידו על האטימות של הצבא, אבל אין מצב שחייל יתגייס לפני שהסתיימו כל הבגרויות.

למיטב ידיעתי, הכי מוקדם שאפשר להתגייס זה בשבוע השני של יולי. קיבלת צו כתוב עם התאריך הזה? נשמע קצת מוזר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש בחיל האויר בסיסים בהם האוכל מצוין ואפילו ממש מעולה (לדוגמה בזמני בסיס רמון)

יש בסיסים בחיל האויר בהם האוכל מחריד ולא ראוי למאכל תולעים (לדוגמה בזמני בית הספר לנ"מ אשר במשאבי שדה, בסיס ח"א בצריפין שמושך אוכל מצריפין, בקריה לחוגרים וכד') - הגעתי למסקנה שזה תלוי רק בצוות ובטבחים, האספקה בגדול זהה לכולם פרט לבסיסי טיסה שמקבלים קצת יותר טוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
דרג ד' יושבים אך ורק בתל נוף. יש בסיסים פתוחים (לא הרבה) ששם גם יש מצב ליומיות.

לגבי האוכל, שטויות במיץ. זה רק מיתוסים לגבי חיל האוויר, לחירניקים האוכל יותר טוב בהרבה.

ד"א, מכונאי של איזה מטוסים?

ממש לא נכון הם גם יושבים בעוד בסיסים ( מניסיון), תלוי לאיזה תחום באלקטרוניקה אתה הולך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...