Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי,

יש לך קולט 45. ?

יש לנו כמעט את אותו אקדח, יש לי ספרינגפילד 45.

בחלק מהמטווחים יש קופסאות תחמושת לבנות עם הדפס גדול בשחור "תחמושת אימונים" והיא נמכרת באיזה 10-15% פחות מתחמושת "מבצעית".

הבעיה שיש ממנה מעט מאוד וכל מתאמני הירי המעשי הספורטיבי עטים עליה וקונים כמויות אדירות ממנה (הן נשארות במטווח אבל הן מכורות) ולנו האנשים הפשוטים לא נשאר כלום.

דרך אגב, מה שלום האיטלקיה שלי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי קולט M-1911, שנת יצור 1943, עם כמה שיפורים לירי מעשי. לצערי אני כבר לא מספיק להתאמן כראוי.

אני יורה בד"כ במאיר רוט (ז"א לא חלילה במאיר עצמו :-) אלא במטווח שלו) והוא מייבא תחמושת Fiocci מאיטליה, וזה מה שגם נמכר הכי בזול. בפעם האחרונה עם ההנחה של ירי מעשי זה היה משהו כמו 3 ש"ח לכדור ואני יורה בערך 100-150 כל פעם, אאוץ'.

כשיריתי במטווחי להב התחמושת הזולה ביותר היתה של תע"ש SAMSON, כדורים ממוחזרים בקופסת קרטון של 500 כדור (תרמילים שכבר ירו אותם ממולאים שוב באבק שריפה + קליע, בארה"ב הרבה עושים את זה אפילו ביתית לבד). לו הייתי מתחיל לעסוק בירי כמה שנים קודם, הייתי יכול לקבל מסבא שלי חביות של תחמושת - הוא היה בוחן נק"ל אומן, אחד מכמה בודדים בתע"ש.

נ.ב. האיטלקיה מרגישה מצויין ומשרתת אותנו היטב, אם כי אני מתחיל לחלום על משהו אוטומטי קוריאני כמו מוסו או (ירחם השם) רודיוס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תגיד לי, מה אני נראה לך, מגרש טרייד אין? :twisted:

תחכה איזה שנה-שנתיים נדבר על המוסו.

דרך אגב, סתם מסקרנות, מה הק"מ והיו איזה בעיות אמינות או רק טיפולים שוטפים?

פורסם

זכור לי שבוולמארט כדורים לכזה אקדח עולים 13$ ל 100 ככה שבארץ זה יקר פי 4 וחצי

(ירינו להנאתנו בגינה כדי להרגיש אמריקאים 8))

כן הם רוצים להרויח קצת :x

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היום אני על 289 אלף

2 טיפולים שבאחד מהם כולל טיימינג וברקסים

אלטרנטור הוחלף כולל פולי

קלאץ' + משאבות (עליונה ותחתונה) וזה הכל.

בוול מארט מוכרים תחמושת ככה לכל דורש ? אמריקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בוולמארט יש קיר שלם רק של אקדחים ועוד קיר מולו רק של רובי אויר ועוד קיר מאחוריו רק של הרובים האלו שיורים כדורי פלסטיק ועוד קיר של (אין צורך להמשיך)

תחמושת אתה יכול לקנות חופשי

נשק חם אתה רוכש ויכול לקבל אותו אחרי 24 שעות (יש מין חוק כזה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני חושב שאתה צריך לעשות בטכני שרשור של ה"חיים עם דובלו", זה פשוט לא יאמן שהיא סוגרת 300K ואפילו לא תיקון אחד מעבר לטפל"שים.:shock:

פורסם

גם לי יש שאלה, בזמנו יריתי במטווח באיילת השחר והיה להם שם אופציה לירות בנשר המדבר עם תחמושת מגנום 44.

זה אכן היה חלום שהתגשם מבחינתי ורק אחרי זה הבנתי כמה זה לא הגיוני שבסרטים שוורצנגר יורה באקדח הזה ביד אחת... :wink:

בכל מקרה, כדור מגנום עלה 7 שקל. מישהו פה ציין ש-0.45 עלו לו אותו דבר והמגנום אמור להיות יקר יותר לא ?

פורסם

מותר לטוס לארץ עם תחמושת במזוודה שנכנסת לבטן המטוס? אולי נעשה קופה :evil:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...