Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו משפחתי בתקציב 50 עד 60 אלף שקל

חשוב שהאוטו יהיה אוטומט

עכשיו חשבתי על כמה מכוניות תעזרו לי להחליט או להמליץ לי על מכוניות אחרות

מאזדה 3 שנת 2005

מיציבושי לנסר 2005- 2006

הונדה סיוויק 2004 - 2005

טויוטה קורולה 2004 - 2005

סובארו אימפרזה 2005 -2006

אני מחפש אוטו אמין , יחסית חסכוני שהעלויות דלק ביטוח וכו' לא בשמיים

אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי יתרונות וחסרונות על כל אחד מהרכבים

תודה לעוזרים

פורסם

מבחינת אמינות וכח, המאזדה, טויוטה, הונדה מומלצות. הסובארו קצת יותר חלשה אך אמינה. המיצובישי חלשה יחסית. אבל תרשה לי להמליץ לך על ניסן אלמרה. זה רכב יפני אמין ומצויין. יש לו יתרון גדול וזה נפח מנוע של 1.8 ליטר, כך שהוא חזק מהשאר. הרכב הזה נמכר יותר לפרטיים ופחות לליסינג והוא גם מרווח יחסית. מה שחשוב זה למצוא רכב שמור ומטופל היטב.

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימתך את ניסן אלמרה פרפקט ולהתחיל לחפש מכונית שמורה ככל הניתן, עם תיעוד הטיפולים בהתאם לקילומטראז', ללא תאונות רציניות.

בגדול ההבדלים לא כל כך גדולים בין הרכבים.

לסיויק, לנסר ומאזדה 3 ביטוח מקיף עלול להיות קצת יותר יקר,

אימפרזה, לנסר, אלמרה ומאזדה 3 קצת פחות חיסכוניות בדלק מאשר סיויק או קורולה.

את קורולה אני אישית הייתי בודק רק החל ממודל 2005 בגלל זה .

אולי בכל זאת, קורולה\ראקס 2005 עונות הכי טוב לדרישות..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ממש אהבתי את העיצוב החיצוני של הניסן בגלל זה אני נוטה לשלול אותה

האם ההונדה סיוויק הביטוח יקר ביחסית לשאר הרכבים? אם אפשר לציין בסביבות הפרשים נגיד 500 1000 שקל וכו' שאני ידע איפה אני עומד מהבחינה של הביטוח

פורסם

תשובה ודאית לגבי עלות הביטוח של הסיוויק תוכל לקבל אצל סוכן הביטוח שלך.

אבל אם מסיבה כלשהיא לא מתחשק לך להתקשר אליו, יש אפילו כמה מחשבוני ביטוח ברשת שיתנו לך הערכה לא רעה לגבי ההפרש בעלויות הביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...