Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,הרכב מסוג פיאט אונו מנוע 1.0 ליטר שנת 94,שתי דלתות חמישה הילוכים.

בזמן נסיעה לפתע הרכב נכבה.הרכב עובד מספר שניות(עד כדקה)ולפתע הרכב ''נחנק'' ונכבה.

לדעתי הבעיה היא בקרבורטור ,שאליו מחוברים שלושה תקעים של מתח אחד בחלק העליון בכיוון כניסת הדלק ,השני בכיוון יציאת הדלק (צד שמאל מכיוון הסתכלות הנהג)בין הכניסה והיציאה של פתחי הדלק,ואחד מלפני הקרבורטור שהוא משנה את את הכבל גז(לדעתי מדובר בצו'ק האוטומטי).

לדעתי אחת ממערכות החשמל הנ''ל יוצרות את הבעיה.

יש לציין שאת הקרבורטור ניקיתי.

כמו כן,פעמיים בעת ניסיון הוצאת אחד משלושת חיבורי החשמל,היה בקפייר.

נ.ב

הקרוברטור מסוג BOSCH

תודה מראש לעונים,

לירון

פורסם

זה לא קרבורטור אל מכלל בית מזרק חד נקודתי מתוצרת "בוש".

החשד שלי דווקא נופל על הלקטן (PICK UP) שבתוך המפלג (דיסטריביוטור) או על מודול ההצתה שמחובר חיוצונית על בית המפלג.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

1. בדוק או החלף מסנן דלק.

2. המזרק עצמו, מקבל מתח (+) קבוע דרך נגד הנמצא (עם מכסה פח) על דופן ימין בתא המנוע, בדוק ששני החוטים שבצבע כחול המתחברים אליו אינם חופשיים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לך אימוביליזר ??

 

אם כן הבעייה משם.

בהנחה שעשית את שאר הדברים (מודול הצתה וקרבורטור)

פורסם

רפי שלום

כל החוטים מחוברים.

יש 3 מערכות חשמל עם מחברים אליהם. הימני (כשמסתכלים למנוע) יש מערכת עם כבלים וסליל שפותח את המצערת. ממול יש מערכת עם גלגלי שיניים ומנוע חשמלי, בחלק העליון יש מחבר המתחבר לחלק מפלסטיק עם דיזה בפנים ואטמי גומי עם פילטר.

מה תפקידם של שלושת המערכות האלו. יתכן שאחד מהם מקולקל? ובגלל זה יש הצפה?

כשאני מוציא את מחבר ימין( עם הסליל ) שהוא מחובר למיצערת מיד האוטו נכבה. יתכן שזה החלק המקולקל?

תודה

פורסם

שש חיבורי חשמל שנוטים לעשות בעיות ליד בסיס המצבר מימינו, הם מספקים מתח לסוויטץ' ולעיתים יש שם מגע רופף עקב התחממות וניתן לעקוף את החיבור המזד**ן הזה.

×
×
  • תוכן חדש...