Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה מוזרה ממש!!!

מדי פעם, ככה סתם ללא סיבה, נדלקים לי אורות הברקס של הרכב. אפילו אם הרכב סתם עומד בחניה אחרי שעה הם יכולים להידלק ככה סתם - ברגע שהם נדלקים הם לא נכבים.:evil:

בהתחלה בשביל לכבות אותם הייתי נותן לחיצה על הברקס והם היו נכבים.

עכשיו המצב החמיר - אני צריך לנתק את הכבל המחובר לרכיב אלקטרוני כלשהו בדוושה בכדי לבצע להם מעין RESTART, ממש מוזר! כשאני עושה את זה הם נכבים ורק אחרי הרבה זמן הם נדלקים שוב.

הרכב שברשותי הוא AUDI A3, 1.8.

נראה לי שהרכיב האלקטרוני איבד את חייו, השאלה האם יש דרך לבדוק את זה (חוץ מלהחליף ולבדוק או ללכת לצמפיון שיאנסו אותי) אם זו הבעיה.

מישהו מכיר? נפגש? חווה?

תודה!

גיא

פורסם

קרה לי ולכמה חברים שלי . זה היוניט דפוק יש בחברה יוניט משופר במחיר זול יחסית רק צריך לדעת להרכיב!

• ספונסר פורום
פורסם

אכן התקלה אצלך הינה במתג אור הבלימה ,מחירו של מקורי

כזה הוא 48 שח לפני מעמ .

על העבודה (אם תבצע במוסך)אתה צריך לשלם עוד כ 80 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

יש המלצות למוסך מסויים?

כדאי להיכנס על דבר כזה לצמפיון?

דרך אגב מאיפה אני יכול לקנות את החלק בעצמי?

תודה!

פורסם

אני שואל כי אני מבית שמש ועד תל אביב זו נסיעה.

צריך למצוא זמן... יש לכם מישהו באיזור בית שמש?

ואם בכל זאת אני מגיע אליכם, את מי לבקש?

פורסם

בדיוק היום החלפתי יוניט כזה במרצדס אצלי , פעם רביעית או חמישית שאני מחליף את היוניט מאז שהרכב נקנה מהחברה ב-2002 , אצלי מעבר לכך שהאורות ברקס היו דולקים באופן קבוע זה גם מבטל את כל מערכות הבטיחות ואת בקרת השיוט.

אצלי זה עלה קצת יותר , 130 שקל לחלק עצמו.

בפעם הראשונה שהחלפתי שילמתי קרוב ל-100 שקל בחברה על ההרכבה , ראיתי בדיוק מה הוא עשה על מנת להחליף פעולה שלוקחת פחות מ-5 דקות , בפעמים הבאות קניתי את החלק והחלפתי לבד.

פורסם

היום החלפתי כזה במוסך מרכזי ברעננה,

46 ש"ח החלק

115 ש"ח עבודה.

הם נותנים אחריות לשנתיים.

לקח בדיוק 10 דקות.

• תוכן חדש...