Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית רכב שני לבית,הרכב ישמש רק לנסיעות בתוך העיר,התקציב עד 4K ש"ח,נבדקו 2 רכבים שהסכימו למחיר,השרייד מודל 93,הסופר רייסר מודל 96,השאלה מה יותר אמינה,מבחינת צריכת דלק פחות קריטי,כי הנסיעות לא ארוכות וכמו שכתבתי רק בתוך העיר.

בתודה רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה.

שכחתי לציין ששניהם אוטומט.

בכל מקרה אני מבין שעדיפה השרייד,הרכב שנבדק נפח 1.3.

פורסם

מתי הטסטים של שני הרכבים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב אמור לשמש כרכב שלישי בבית,על מנת שאחותי תיקח ותחזיר את הבן שלי מהגן,מעבר לזה הרכב בחניה,הרכב יוחזק ליותר משנה וכשלא יהיה בו צורך ינתן לאחותי.

פורסם
איך זה קשור בידיוק, הרכב יוחזק לתקופה של מעל שנה לא?

אנסה להסביר את עצמי.

אם הטסט של אחת המכוניות היה בעוד חודש- חודשיים,

ושל הרכב השני רק בעוד שנה, הייתי שוקל את הנתון הזה ,בגלל גיל הרכבים והתקציב.

לדעתי, יכולה להיות משמעות של מכירת מכונית ישנה מאוד סמוך למועד הטסט - השקעה גדולה יחסית לשווי הרכב כדי לעבור טסט.

אם שני הרכבים במצב דומה (וסביר), גם אני הייתי בוחר בשרייד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...