Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש יעוץ והכוונה של תוצאות הבדיקה, והשאלה העיקרית שלי היא האם נדרש החלפת מצמד? עשיתי סיבוב על הרכב והמצמד אכן גבוה, בתחילת נסיעה בהילוך ראשון צריך להרימו ממש עד הסוף כדי שהרכב יתחיל בנסיעה וישתלב עם הגיר.

IMG_2405.jpg

פורסם

סלח לי על השאלה הבאה : מדוע אתה לא שואל את האיש שבדק לך את הרכב , הלו שלמת בשביל להבין ולדעת מה יש לרכב , איך אתה מסוגל לצאת מחדר הבוחן כאשר אתה לא הבנת כראוי את ממצאי הבדיקה ?. אני לא מבין !הטופס מעורפל והרישום הוא בשפת המורסים ועמום. לפי המשמעות הנמוכה בסעיף 8 אין תאונת שלדה ברכב רק זה חד משמעי והשאר פתוח לפירושים..

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
סלח לי על השאלה הבאה : מדוע אתה לא שואל את האיש שבדק לך את הרכב , הלו שלמת בשביל להבין ולדעת מה יש לרכב , איך אתה מסוגל לצאת מחדר הבוחן כאשר אתה לא הבנת כראוי את ממצאי הבדיקה ?. אני לא מבין !הטופס מעורפל והרישום הוא בשפת המורסים ועמום. לפי המשמעות הנמוכה בסעיף 8 אין תאונת שלדה ברכב רק זה חד משמעי והשאר פתוח לפירושים..

שאלתי את הבודק מה פשר הדברים הוא אמר שיש צורך בהחלפת המצמד אבל אני לא מבין למה הוא רשום כיוון.

אני אחזור לשם מחר, טעות שעזבתי ללא בירור יתר.

פורסם

עושה רושם שהאוטו טוב,

אין דברים רציניים בעלי משמעות גבוהה.

תחליף צמיגים ותבדוק האם באמת צריך להחליף את הקלאץ' וזהו.

תעשה חיים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הבדיקה נקייה.

עכשיו הכל עניין של מיקוח בינך לבין הבעלים על הנושאים הקטנים ( קלאץ' וצמיגים)

אני הייתי לוקח את הרכב ככה או ככה רק בשל הנתונים הטובים שלו, מנסה להוריד אבל לא מפוצץ על זה את העיסקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עליי לחזק. נראה כמו אקזמפלר טוב עם יישור קו בשווי 3500-3000 ש"ח (טיימינג, משאבת מים, צמיגים וקלאצ') ואפילו יותר אם משקיעים בצמיגים, אבל זה שווה את זה. נסה להוריד את מחיר היישור קו ממחיר הרכב באם המוכר מסכים.

פורסם

הרכב שולם היום במלואו ונעשתה העברת בעלות, מחר בבוקר הרכב ילקח לפחחות וצבע (יש מעיכה קלה ושפשוף בצד ברכב).

כשהוא יחזור לקרסו אני מאמין שזה יקח יום יומיים אני הביא את הרכב. את הקלאץ הוא לא מוכן לסדר לי הוא אומר שהקלאץ מעולה ואין שום בעיה וכמעט כל רכב שאני אקח לבדיקה גם רכב 2007 ירשמו אותו דבר בבדיקה על הקלאץ. פחות מתריד אותי מה שרשמו בבדיקה, יותר מדאיג זה הנוחות שלו, הוא ממש גבוה, אמנם רך כמו מרגרינה אבל גבוה. ראיתי שאין טעם וסגרתי את העסיקה כבר כי הרכב שווה את זה.

מה שיותר בעיה שנתקלתי בה היא שכמעט אף חברת ביטוח לא רצתה לבטח לי את הרכב. רק חברה פרטית שבה אבא שלי מבוטח אצלם כבר המון שנים.

• תוכן חדש...