Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מWindows 7

שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם התקנתי את גרסת הבטא האחרונה (שאמורה להכיל באגים, ואין להשוותה בשום צורה להוצאה סופית של מ"ה אחרת),

אך הרשמים שלי כרגע (שבועיים של עבודה אינטנסיבית, VISUAL STUDIO 2008, FLASH, PHOTOSHOP, OFFICE ועוד) הם מצוינים.

וינדוס 7 בנוי בצורה אינטואיטיבית מאוד, הוא מהיר בכמה רמות מעל VISTA ואפילו יותר מהיר מXP.

הגרפיקה כמובן מדהימה ומזכירה את ויסטה, אך כוללת גם המון שיפורים. ישנם המון כלים חדשים ונחמדים שמייעלים את העבודה, כולל הטעמת STICKY NOTES ודברים דומים.

בעניין תאימות הדרייברים, לא הייתה לי כלל בעיה כרגע (למרות שזו בכלל בעיה של היצרניות חומרה ולא של הוינדוס).

התקנתי את המחשב ומיד הכל עבד (כ. מסך עם דרייבר עדכני, כ. קול ורשת).

מה שכן הפתיע אותי זו מהירות התגובה של הוינדוס (המחשב שאני מריץ עליו את הוינדוס הוא חלש, 1.4 GHZ עם 768 RAM),

הוינדוס טס. יותר מהיר מחוויות UBUNTU שהייתה לי על אותו המחשב.

בנוסף, המחשב הוא מחשב נייד ישן (בן 5-6 שנים) והסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן מאשר עם WINXP SP3. ממש מרגישים את ההפרש.

בקיצור, אני שואל את עצמי אם זו הבטא למה אני צריך לצפות בגרסה הסופית?

ח"ח למייקרוסופט.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לשמוע במיוחד על החלק שבו ציינת שהמערכת הותקנה על נייד ישן. (אנא ציין את המחשב הנייד עליו התקנת).

יש לי נייד ישן שלא אכפת לי לנסות עליו את המערכת.

מדובר על IBM פנטיום M 1.7 עם 768 זיכרון פנימי וכרטיס מסך של 16MB בלבד.

מה דעתך, שווה לנסות ?

Veni Vidi Vici

פורסם

כיף לשמוע, אני כבר לא יכול לחכות לעבור מהויסטה הזה...

לצערי הנייד שלי משמש ללימודים ואני לא יכול להרשות לעצמי שמשהו לא ילך כשורה ולכן בנתיים אני לא אשדרג ל7.

מה גם שיש לי שני כרטיסי מסך עם כפתור שמעביר בינהם ואני לא בטוח שב7 ללא תמיכה רשמית זה יעבוד כמו שצריך.

צריך עוד קצת סבלנות.

פורסם

הצלחה שיווקית יוצאת מהכלל למיקרוסופט.

כשוויסטה יצאה היו כמה בעיות שגרמו ליצירת כדור שלג אדיר וחסר שליטה

של תגובות שליליות, בעיקר של אנשים שמעולם לא התנסו במערכת

מעבר ל-5 דקות. אין זה בא להקטין מחומרת הבעיות, אני רק מדגיש כאן נקודה.

במידה מסוימת, מיקרוסופט נעזרים בדימוי השלילי שיצא לוויסטה כמקפצה -

מעניקים תחושה שווינדוס 7 יהיה לא רק טוב יותר מויסטה, אלא גם מ-XP,

ונראה שהפעם הם לא רק מצליחים לבלום תגובות שליליות, אלא להפוך את המוצר

למשהו נחשק שכולם רק מחכים שייצא. התזמונים של הוצאות הבטא למיניהם

מאוד לא מקריים, כמובן.

אני לא בא לומר שווינדוס 7 לא מהווה שיפור, בהחלט ייתכן שכן,

אבל זה מתחיל לצאת מכלל פרופורציה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עד שלא תבדוק לא תדע, אני שמעתי עליו דברים מאוד טובים מאנשים מ-א-ו-ד ביקורתיים ולא מוכנים לכולם חוץ מלינוקס, שונאי מיקרוסופט.

הם שיבחו את 7 בצורה יוצאת דופן (ממה שאני רגיל מהם). זה הספיק בשבילי.

פורסם

הודעה זו נכתבת ממחשב שעובד כחצי שנה עם וויסטא SP1 ואופיס 2007 SP1.

אפס בעיות.

תנו ל-VISTA גרסא מעודכנת ומחשב נורמאלי והכל עובד מצויין.

האם ידוע מתי חלונות 7 אמור לצאת רשמי?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

התעלקות:

יש לי ויסטה אולטימייט SP1 במחשב בסלון. אני רוצה להתקין 7 (RC1). השאלה היא כזאת:

האם גם עם שדרוג מויסטה יהיה הבדל בביצועים, או שעדיף לעשות התקנה נקיה? פשוט אין לי עצבים עכשיו להתקין מחדש את כל התוכנות שמותקנות על הויסטה כרגע (ויש תוכנות).

המחשב הוא מחשב נייח שדלוק 24 שעות ביממה ומשמש בעיקר להורדות ושימוש באינטרנט (גלישה, IM, VOIP וכיו"ב). לא משחקים על המחשב, כך שביצועי גרפיקה פחות חשובים (ובגלל זה הוא עדיין עם כ.מסך אונבורד).

מדובר במעבד AMD אטלון דואל קור 4800+ עם לוח אם על AMD690, זיכרון 4GB ושני הרד דיסקים יחסית גדולים (800GB במצטבר, כן אני יודע שאפשר להשיג היום טרה בכלום כסף, אבל עוד לא עלה צורך בזה).

בקיצור, עדיף להתקין התקנה נקיה או אפשר לעשות שדרוג?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...