Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מWindows 7

שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה - נניח ואני מתקין את גרסאת ה7100 ויוצאת גרסא חדשה, אני צריך להוריד אותה ולהתקין מחדש ת'ווינדוס או עדכון פשוט ישדרג לי את הגרסא?(שאלה דפוקה אבל אני רוצה להיות בטוח)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הודעה זו נכתבת ממחשב שעובד כחצי שנה עם וויסטא SP1 ואופיס 2007 SP1.

אפס בעיות.

תנו ל-VISTA גרסא מעודכנת ומחשב נורמאלי והכל עובד מצויין.

האם ידוע מתי חלונות 7 אמור לצאת רשמי?

ואני לא משתמש? משתמש בויסטה כבר קרוב לשנה, מקורי עם SP1 כמובן וכל העדכונים.

על מחשב נייד, VAIO חזק וחדש (סנטרינו 2, 2.53, 3 ג'יגה ראם DDR3, ללא ספק מספיק לויסטה).

הרבה בעיות, הרבה מידי.

לא יציב, כבד (וזה מורגש), וכל מה שקשור לSLEEP פשוט גורם לבעיות וגם לכרטיס מסך לא חסר, אבל כאן אני יכול להאשים את NVIDIA.

מחכה בקוצר רוח ל7. אני יכול להגיד בוודאות שXP הייתה מערכת הפעלה טובה יותר ואם 7 יהיה לפחות כמו XP, המצב יהיה טוב.

אני אוהד מיקרוסופט ואין לי שום דבר נגד שאר המוצרים שלהם, רק ויסטה יצא פג.

פורסם
כל מה שקשור לSLEEP פשוט גורם לבעיות וגם לכרטיס מסך לא חסר, אבל כאן אני יכול להאשים את NVIDIA.

אוי, נו. בעיות SLEEP קשורות אך ורק לדרייברים או חומרה,

תאמין לי שהיית נתקל באותן בעיות בדיוק עם XP.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה לא נכון, תחפש בגוגל תראה שבעיות הSLEEP קשורות באופן ישיר לויסטה.

היה לי XP על המחשב הנייד הקודם, שום בעיות, אף פעם.

פורסם

היה לי 7,התקנתי 7RC1 וקיבלתי הודעה שאי אפשר לשדרג בין גרסאות.

התעקשתי עד שהוא מחק לי את המחשב.

אני עם מחשב רייק מתוכנות(העידכון עשה לי גיבוי של הכל)

אבל נראה יותר טוב מהקודם

אייל

פורסם

האמת שלא, זה לא ברור. הגרסא האחרונה ששוחררה היא הגרסא הכמעט סופית ויכול להיות מצב שיהיה צורך במספר עדכונים על מנת שהגרסא תהיה זהה לגרסא הסופית. במיוחד אם כמו שנאמר, הגרסא היא כמעט זהה לגרסא הסופית.

פורסם

יש לי פנטיום D 2.6GH ו 2G זכרון פנימי + כ.מסך 9500GS

והווינדוס פשוט ניתקע לי ברגע שהוא מגיע לשולחן העבודה. למה?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
ואני לא משתמש? משתמש בויסטה כבר קרוב לשנה, מקורי עם SP1 כמובן וכל העדכונים.

על מחשב נייד, VAIO חזק וחדש (סנטרינו 2, 2.53, 3 ג'יגה ראם DDR3, ללא ספק מספיק לויסטה).

הרבה בעיות, הרבה מידי.

לא יציב, כבד (וזה מורגש), וכל מה שקשור לSLEEP פשוט גורם לבעיות וגם לכרטיס מסך לא חסר, אבל כאן אני יכול להאשים את NVIDIA.

מחכה בקוצר רוח ל7. אני יכול להגיד בוודאות שXP הייתה מערכת הפעלה טובה יותר ואם 7 יהיה לפחות כמו XP, המצב יהיה טוב.

אני אוהד מיקרוסופט ואין לי שום דבר נגד שאר המוצרים שלהם, רק ויסטה יצא פג.

אני לאומת זאת מרוצה מVISTA BUSINESS אשר רצה על:

לנובו T61

מעבד: T7200 2.2 GHZ

זיכרון: 2GB

כרטיס מסך:NVIDIA QUADRO NVS 140

דיסק קשיח: 100GB 7200RPM.

אילו בעיות SLEEP?

אצלי הנייד נכנס ויוצא מSLEEP וHIBARNATE בלי שום בעייה.

איתחול אני עושה לו פעם בשבועיים או שיוצאים עדכונים.

דווקא בעיית SLEEP היא אחת הבעיות שסבלתי ממנה בXP.

האם WIN 7 על המערכת הנ"ל תרוץ טוב יותר מאשר XP? ייתכן?

יש גירסא מסויימת שתותאם במיוחד ללפטופים?

תמיד עדיף להתקין מע' הפעלה מחדש ולא לשדרג.

במיוחד שמדובר מעבר מגירסת בטא ולגירסא סופית.

פורסם

רשמים משדרוג

1. הורדת הגרסה דורשת רישום להוטמייל (יש עוד מספר אפשריות).

בשלב הרישום צריך להכניס קוד כדי להזדהות כאדם וחו"ח שאני לא מכונה, שלב זה מעצבן במיוחד ומאוד קשה להבין את הספרות/אותיות שלהם.

2. הורדת הגרסה, בוחרים גרסת 32 או 64 ביט ומתחילה הורדה, ההורדה היא משרתים מהירים ומלוא הקו שלי נוצל. כך שדיי מהר נחת הקובץ מסוג iso בגודל של כמעט 2.5 גיגה אצלי במחשב.

3. צריבה ללא בעיות (קובץ iso דיי צפוי שלא יהיה בעיות)

4. אצלי במחשב הייתה מותקנת תוכנת vista ultimate, לכן מבלי בעיות הרצתי את העדכון מתוך הווינדוס עצמו.

חשוב לציין שרק מי שעובד עם vista יכול לבצע התקנת שדרוג, גרסאות יישנות יותר של ווינדוס נדרשים להתקנה נקייה.

העדכון לקח כשעה (לא בדקתי בדיוק זמנים) .

5. לדעתי העדכון עבר חלק, כל ההגדרות שלי כולל סיסמאות, מעודפים תוכנות שמותקנות, הגדרות vpn - הכל עבר ועובד תקין.

לסיכום מי שחושש מאובדן נתונים בעת מעבר מויסטה לגרסה 7 יכול (כנראה) להירגע. התוכנה עשתה נראת יותר "כייפית" - לשיקולכם.

פורסם

היא לא "משמידה" את עצמה, בעוד כשנה וחודשים היא תתחיל להתקרצץ ואם אני לא טועה לעשות ריסט (נשמע לי תמוה, אך ככה קראתי באיזה שהו מקום).

עוד שנה ה' גדול, והכל יכול לקרות.

פורסם

נו הכוונה לזה שהיא מפסיקה לעבוד. בכל מקרה, שווה להשתדרג מויסטה ל7 עכשיו? או שכדאי לחכות עוד מס' חודשים עד שהגרסא הסופית תשתחרר?

• תוכן חדש...