Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המערכת של המזגן(התקנה מקורית, דגם סטייל) ב 205 שלי לא עבדה לפחות 5 שנים, בגלל צינור גז שנרקב ומגיע מהמדחס לתוך היחידה שיושבת בדשבורד.

כרגע יש שם צינור חדש, אבל ההברגה שלו אל היחידה בתוך הדשבורד נחרשה, ולכן אני לא יודע אם יש אטימה שם.

לדעתי גם המייבש דפוק כי עמד באוויר, ויש לעשות ואקום +גז +שימון למערכת.

כמה לדעתם אמורה לעלות עבודה וחלקים של:

חידוש הברגת הצינור אל קיר האש + מייבש חדש + שימון המערכת + ואקום + גז + אולי משהו נוסף ששכחתי כי אני לא מודע שצריך להחליף.

אני שואל לצורך הגעה למזגניסט עם אומדן כללי לגבי כמות המזומנים שעלי להכין, ומידע לגבי מה יכול עוד להיות פגום במערכת.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מישהו התעסק עם החלפת החלקים הנ"ל ויכול לרשום לי אומדן וכדאיות תיקון ?

סיכויי הצלחה של הפרוייקט הזה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
חידוש הברגת הצינור אל קיר האש אני חושב שיחליפו לך צינור לא נראה לי יש מישהו שיתעסק עם זה צינור אצלי בסובארו עלה 350 ש"ח.

מייבש חדש בסביבות 250 ש"ח תקנה לא מקורי

+ שימון המערכת + ואקום + גז + כל העסק הזה בערך 150-200 ש"ח

אולי משהו נוסף ששכחתי כי אני לא מודע שצריך להחליף.

אני שואל לצורך הגעה למזגניסט עם אומדן כללי לגבי כמות המזומנים שעלי להכין, ומידע לגבי מה יכול עוד להיות פגום במערכת.

תודה רבה.

במערכת הכל יכול להיות דפוק, המדחס יכול להידפק כי הוא לא עבד ולא עבר בו שימון, ואיזה אטם או גומיה שם התייבשה ויש דליפה , או שיש דליפה מאיזה צינור אחר במערכת,

בקיצור אתה נכנס לעסק לא זול.

אבל לפני הכל תבדוק שמערכת הקירור של המנוע שלך במצב טוב, כי חבל אחרי שתשקיע במזגן פיתאום יתחמם הרכב כי יש בעיה עם מערכת הקירור.

קבל המלצה - לפני כל ההתעסקות בקש מהמזגניסט שיפרק את המדחס מהרכב ויבדוק אותו מיחוץ לרכב (אפשר לבדוק אותו יש להם מנוע שמסובב אותו ובודקים אם יש לו יניקה טובה) כי אם המדחס דפוק אז חבל לשלם פעמיים על עבודה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני רק רוצה להוסיף שמזגן זה דבר חובה במיוחד עכשיו כשמגיע הקיץ ושזה שווה כל שקל שזה יעלה לך לתקן אותו (אם אתה נשאר עם האוטו בתקופה הזו כמובן)

הסבל של להיות בלי מזגן לא שווה שום דבר!

אם יש לך לתקן רק את מה שאמרת, בלי הפתעות, זה לא צריך לעלות יותר מאלפיה, היה לי הרבה באלגנים עם המזגן בצרפתיה הקודמת אז יש כבר נסיון.

בהצלחה

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

כדאי שתבדוק גם מה החוזק של המאוורר הפנימי שלך והאם הוא זורק אוויר בכמות מספקת.

אכלתי חסה עם זה בליאונה שלי, 3000 ש"ח לאורך השנים הושקעו במערכת המיזוג ועדיין היא לא הייתה שווה כלום בגלל שבקושי הייתה יוצאת רוח.

פורסם

ד"ר סובארו, כנראה שהמפוח שלך היה סתום בעלים, זה מה שהיה אצלי,(או מקסימום בעיה של מגעים) פירוק וניקוי שלו והוא עובד כמו חדש, איך סחבת את זה 6 שנים???

כנראה אתה הולך לבעלי מקצוע חפרים ברמה גבוה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא, שום דבר לא היה סתום - המפוח היה גם מליאונה שנת 93.

העניין הוא שכנראה הייתה בריחת אוויר מטורפת מ-1001 כיוונים בדרך.

רק כדי לבדוק את העניין היה צריך לפרק דשבורד ופשוט חבל על הכסף.

היום אני מקפיא את עצמי ללא כל בעייה בקסארה 8).

• תוכן חדש...