Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל דווקא שבסופו של דבר הלכת על מגבר נחות יותר ולדעתי גם חלש יותר מבין השניים.

ה75.4 ידוע באחוז עיוות גבוה בזמן מאמץ וגם צורת המדידה בה נדגם ההספק שלו הופכת אותו לחלש יותר ממה שהוא במציאות - דובר על כך רבות בפורום.

בניגוד למגברי סאן דאון שהם בהחלט עומדים בהצהרות למען האמת אנדרייטד ובניגוד למגברים של זפקו, אפילו הסדרות הפשוטות, המגברים מסדרות המיין סטרים של JBL גם מתאפיינים בתחום תדר עליון וגוון צליל שעלול להיות בהיר מידי.

הייתי בודק מגברים כמו PPI, פלאנט אודיו, זטק, פייז מיד שניה לפני שהייתי רוכש 75.4 חדש.

לא שזה מגבר גרוע או משהו כזה, ממש לא, אבל אולי היית יכול למצוא משהו טיפה יותר טוב באותו התקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סטס,

תודה, אבל לא תודה, אל תטרח "לברר", הדעה שלך כבר ברורה לי.

באת, כתבת, השמצת ועכשיו אין לך מושג, הבנתי, ככה זה עובד, קודם כל כותבים ומשמיצים ואחר כך מבררים אם זה נכון, אם אף אחד לא עלה על זה, זכית.

מזלנו שלא כל תר'ד ב-CF מתנהל ככה, זה נראה לך הגיוני? רק לי זה צורם מה שהולך פה?

*הרעשים\הפרעות קיימים גם אם אתה לא שומע אותם, רק הוספתי שזאת גם + למגברי זפקו בגלל .

הכבל חשוף לרעשים אלה פחות מכבל רגיל.

סטס, זה לא שום יתרון, זה עולה כסף ולא מעט, גם לקנות HU עם יציאות BALANCED זה יתרון, אבל מה לעשות גם זה עולה כסף.

אתה חושב שsundown מייצרים בעצמם את המגברים?.

ממש לא , יש חברה שמייצרת את המגברים האלו בישבילה ובישביל עוד מס' חברות , היה פה שרשור שלם על זה .

המגברים אחד ואחד מאותו יצור ואפילו אותו מארז רק הלוגו שונה.

לא הצלחתי למצוא מחיפוש קצר בפורום אך אנסה.

אתה מנסה בסופו של דבר להוכיח שאני טועה ?.

סטס, במקרה שעדיין לא הבנת, אני לא צריך להוכיח שאתה טועה, אתה לא הוכחת שאתה צודק מלכתחילה ומראש כתבת דברים חסרי ביסוס, הדעה שלך כבר לא אמינה וחוות דעתך פסולה ומשוללת מכל יסוד, עיין ערך השרשור הזה.

דני.

פורסם

סליחה דני אבל להגיד שזה לא יתרון זה דבר לא נכון להגיד, בדיוק כמו שלסאנדאון יש יתרון של הקרוס, ושני הדברים האלה עובדתיים. מה שאתה טוען אפשר לטעון שF1 של אין לו יתרון על ה701, בשניהם ניצחו בתחריות, וזה לא נכון כי ברור שיש בינהם הבדל ויש לF1 יתרון.

סטס חבר, כשאתה מביא "עובדות" מה שנקרא תלמד להביא הוכחות, במידה ולא הבאת זה בגדר דעה ולא יותר.

פורסם

דוד,

אתה לא מבין את הנקודה הפשוטה, ה-Symbilink המדובר עולה עוד כסף, למעשה עוד 138$ לפי האתר של ZAPCO, להבדיל מ-Sundown שבו הקרוס עליו אנחנו מדברים מובנה בתוך המגבר ולא עולה עוד כסף, לכן לא מדובר על יתרון שיש ל-ZAPCO.

ההשוואה שלך של F1 ביחס ל-701 שגויה, זה ברור שיש הבדל עצום בינהם אבל שאני קונה F1 אני לא צריך להוסיף עוד כסף בשביל עוד תכונה\feature.

אם נלך בדעה שלך אז אפשר להגיד של-9887 של Alpine יש יתרון על ECLIPSE\CLARION וכל יחידת ראש אחרת כי יש לו "הכנה" ל-Ai-NET, אין בזה שום הגיון.

לדעתי אם יש לך עוד 140$ הדבר האחרון שתקנה בהם יהיה המתאם הזה, יותר מסביר שכבר תשדרג למגבר טוב יותר, מבחינתי כל עוד זה לא כלול בתוך המגבר לא מדובר בשום יתרון.

לגבי סטס, גם אם הוא יביא הוכחות זה כבר לא רלוונטי, הוא כתב מה שהוא כתב מבלי שום בסיס ואם אני לא הייתי שואל הוא גם לא היה טורח לתקן את עצמו או לברר, המטרה שלו הייתה ברורה, לקטול מוצר אחר.

זה לא מפתיע אותי, כל פעם שמוזכר השם Sundown הוא "קופץ", זה כבר די ברור שיש אינטרסים מעורבים ולכן גם ההוכחה שהוא יביא מבחינתי בטלה ומבוטלת.

דני.

פורסם

לא מנסרים את הענף שיושבים עליו, אחרי הנפילה כבר אין טעם לנסות לחזור למעלה - כי אין ענף לשבת עליו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 דני.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אני דווקא כן מבין דני, וזה שיש לאלפין יציאת AI זה כן יתרון, זה לא קשור אם היצרון עולה כסף או לא, זה יתרון, הSYMBILINK הוא יתרון שעולה כסף, ובטוח שלא את סכום שרשמת שהוא RETAIL, תחפש בחנויות בחול וEBAY ותראה את המחירים של המתאם, חוץ מהBALANCED סיגנל זה ליין דרייבר ואת זה אתה שוכח, לכן היתרון שהוא מתחבר ישירות למגבר גם BALANCED וגם PREOUT גבוה מאד. הקרוס של הסאדאון זה יתרון ולא מנה שהוא כלול במחיר כי הוא יתרון על IFORCEים.

ואם כבר על דרך מצאתי את התרד המדובר תקרא גם מה שניר אומר, אני אישית מעריך כל משפט של ניר מאד וחושב 12 פעם לפני שאני טוען או אומר את דעתי אחרת ממנו.

פורסם

דוד,

מזה אומר אם המגבר הזה מיוצר על ידי ZENON? איך זה בדיוק משליך על האיכות ? המוצר עובר 100% QA בארצות הברית.

מזה בדיוק משנה? אתה חושב שה-ZAPCO המדובר מיוצר בארצות הברית? איך זה רלוונטי לדיון ולמה שסטס כתב ?

חוץ מזה בשרשור ההוא מדובר על מגברי המונו, פה אנחנו מדברים על ה-100.4.

יש לך מושג כמה מגברים מיוצרים על ZENON? זה לא מעיד על כלום.

אם אתה מעריך את דבריו של ניר שבאים מתוך ידע ובסיס מוצק ואיתן איך אתה יכול לקרוא את מה שסטס כותב בלי שום ביסוס ועוד להסכים איתו? אתה משנה את דעתך ואת המילה שלך בערך בכל תגובה.

בתקציב שלך הייתי ממליץ לבדוק את הזפקו I4100 , טוב יותר מהסאנדאון.
מסכים עם סטס רק שהתקציב יצטרך להמתח בנגיעונת.

מסכים בעניין שגם סטס קבע עובדה וזה ממש לא לעניין כי זאת לא עובדה שIforce גובר על SUNDOWN
אתה מסכים עם העובדה שסטס קבע ולאחר מכן כותב שזאת לא עובדה?

בעניין ה-SYMBILINK, לפני קביעת מחיר ה-RETAIL הרצתי חיפוש ב-EBAY, לצערי לא מצאתי כלום ולכן מבחינתי המחיר הוא 140$ וזה עוד לפני מכס, מע"מ ומשלוח, סביר שבארץ זה עוד עולה יותר.

אם היה לי 140$ לא הייתי משקיע אותם במתאם הזה, יש ליין דרייברים טובים בהרבה במחיר הזה ומלבד זאת הייתי מעדיף בכלל להשקיע את סכום הכסף הזה במגבר.

אני לא רואה את זה כיתרון, אם זה היה כלול עם המגבר אז כן, אבל כל עוד זה לא מבחינתי זה לא מהווה שום יתרון.

דני.

פורסם

אם אני לא טועה, אסיף מכר את הזאפקו הנ"ל והחליף אותו בסאנדאון. אולי הוא יספר לנו על ההבדלים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין על מה הוויכוח כאן!

הרי אף אחד ממכם (אני מאמין) לא לקח את שני המגברים ועשה להם השווה ראש בראש.

חוץ מהשמות של מפעלים,תהליכי יצור למינהם,רכיבים פנימיים או פונקציות שונות של המוצר עצמו לא נאמר כאן דבר על אופי הצליל,על התאמה של המגבר כזה או אחר לרכיבים כאלו או אחרים או סיגנונות מוסיקה.

בן אדם יכול לתת ח"ד על משהו שהיה לו ניסיון איתו,אבל לא לבוא ולשלול את השני כי "שלי יותר טוב!"

כי ככה לא נגיע רחוק בפורום.

בסופו של דבר הפורום הזה הוא מקור המידע על אודיו לרכב הטוב ביותר בארץ,וחבל להרוס את זה בוויכוחים שמתבססים על קריאה בפורומים בחו"ל ולא על ניסיון אישי.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

]

דני זה שאני מסכים עם המלצה למגבר כלשהוא זה משהו אחד, זה שסטס חיפש תרד והבאתי אותו סה"כ כי דיברם משהו על הבנייה של המגברים שזה דבר שאם תחפש ותשים לב לא אמרתי עליו מילה אחת אפילו, אין לי בעייה שזה מיוצר לכמה חברות לי זה ממש לא מפריע ואומר הרבה.

זה שסטס רשם את זה כעובדה זה לא נכון ולא תקין בכלל, בתור המלצה שהיא דעה אני חושב כמוהו בנושא ספציפי זה וכל זאת על סמך ניסיון שיש לי אם לא בתחביב שלי אז לפחות בתור בעל מקצוע בתחום.

הSYMBILINK יש לו הרבה גרסאות גם מתאם BALANCED למגברים שהם לא זאפקו ולכן הם יקרים, השאר מיותרים כי יש 2 מתאמים שהם ממש זולים ועושים בול את אותה העבודה כמו של הגדולים רק בלי הדאווין של הקופסא השחורה

סה"כ יש

1. מתאם RCA > SYM

2. מתאם HIPOWER > SYM

3. מתאם SYM > RCA.

פורסם

יצאתם מכל פרופורציה.

פותח הת'רד ביקש המלצה על מגבר - לא ויכוח בין שני גורמים.

או שתקחו את זה אוף ליין או שאולי כבר ינעלו את הת'רד - זה לא יגמר.

Pioneer TS-X150

פורסם

רבותיי,

נסחפתם לגמרי למחוזות אחרים.

עם כל הכבוד שאני רוכש לזאפקו בתור אחת מאבני היסוד של התחום הנ"ל שאנחנו דנים בו.

הI-FORCE זאת לא בדיוק אבן הפינה של היצרן הזה.:roll:.

מדובר על מגבר פשוט ובינוני שכל קשר בינו לבין "אחיו" הגדולים הוא לא אחר מלבד הלוגו של זאפקו.

הI-FORCE בדומה לעוד סדרות אחרות של יצרנים מכובדים כמו הליקס עם ה"דארק-בלו" אלו מגברים שנועדו להתחרות בשוק העממי של האודיו לרכב.

ולפלח שוק הזה הם מיועדים.

התחרות שלהם היא במגברים מחברות סטנדרטיות כמו JBL ודומיהם.

אל תתנו לשמות המותגים לבלבל אותכם, לא מדובר על מוצר איכותי, אלא מוצר נוסף מבית מכובד.

יש חברות שעושות כך, ויש חברות כמו אודיסון לדוגמא שלוקחות את הליין הנמוך ברצינות רבה יותר ומייצרות אותו בארץ המקור וברכיבים מעולים.

לכן, הSRX-4 לדוגמא הוא מגבר מצויין.

לגבי מה שנכתב על הסאן-דאון.

בכל פרמטר אפשרי הוא מתעלה על הI-FORCE, חזק יותר, ליניארי יותר, יחס אות רעש טוב יותר(בפועל ולא רק על הנייר), איכות בנייה טובה יותר עם פיזור חום מצויין,קרוס מדוייק ואיכותי יותר, וכמובן שימוש ברכיבים איכותיים יותר בכמה רמות מול הI-FORCE.

לכתוב שהIFORCE של זאפקו טוב יותר מהSAX100.4 של סאן-דאון זאת פשוט בורות, שכנראה נובעת מחוסר ידע ו/או נסיון.

under construction..

פורסם

אגרסיבי משהו :-P:-D

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...