Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד,

אני לא ניסיתי להגיע להסכמה עם אף אחד, לי דעה מגובשת כבר יש.

סך הכל ניסיתי להדגיש את העובדות כפי שהן, חבל שאנשים אחרים זורקים פה דברים לאוויר תוך שהם טועים ומטעים את כל השאר.

בכל מקרה, כרגיל, תודה מגיעה למפלצת הירוקה\ניר שסיכם זאת בצורה הטובה ביותר.

דני.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי יש דעה מגובשת מאד דני ובמקרה זה שניר אומר את זה אני באמת הייתי מעוניין אם הוא יוכל להרחיב על בנושא מאיפה בא המידע הזה על הרכיבים בשני המגברים על מנת לדעת באמת למה הSUNDOWN מתעלה על הIFORCE, אני מקווה לקבל הסבר מניר לעומת סטס שלא נתן משהו להאחז בו.

פורסם

לי אתם לא תאמינו אז כדי להוכיח את טענתי שאלתי את ZAPCO עצמם האם יש דומה בין מגברי הIFORCE למגברי REFERENCE, מקווה שלזה תאמינו.

ציטוט :

"Yes they share the same parts and technology. The I-force is our entry level product so it is not built to the same level as the reference but they do share same parts. "

טעות שלך? , ואתה מנסה להוכיח אחרת.

בקשר למגברים Sundown, יש את אותו יצור למס' חברות לא צדקתי?.

אמרת שלא נכון ? ואתה מנסה להוכיח אחרת

(לפי טענה שלך בהתחלת השרשור) - מחיר I4100 גבוהה משמעותית ממגברי SAX100.4 ? ממש לא.

זה שאתה רואה את הI4100 נמכר בחנויות אחרות ולא דרך היבואן וללא הנחות הפורום זה משהו אחר , כן שם המחיר גבוהה יותר אבל אם מגברי סאנדאון היו יוצאים לשוק הפתוח ונמכרים בחנויות אחרות המחיר גם כן היה עולה.

שוב,...

בקשר למחירי הSAX100.4.. , שטענתי שניתן למצוא את אותו מגבר בידיוק תחת שם אחר , לא מצאתי אך חיפוש טוב יותר היה מוצא , אבל הנה מחירים של הSAX100.4 מדגם B עד D , סתם שמצאתי , ב15% הנחה. מהמחיר המקורי

http://www.db-r.com/sell/store2/index.php?main_page=index&cPath=65_67_69_76&zenid=dv26it0udtt1qgda16mmulbcg2

מ260 עד 270 דולר כן לפני משלוח ומס' כמובן.

יש חנויות שמוכרות את המגבר בכ350$ חדשים דגם D , ואת המגברים תחת השם האחר עוד פחות לצערי לא זוכר את החברה המדוויקת.

ובכל המחירים האלה יש גם רווח אין מצב שמוכרים ללא רווח.

באותו האתר סתם מבדיקה הSAX4.100 D נמכר חדש לגמרי ב390$ מצורפת תמונה להוכחה.

ושוב , ניסית להוכיח אחרת.

תנסה פעם הבאה לבדוק פה ושם ולא ללכת עם הראש בקיר.

נ.ב בקשר לכבל symbilink של זפקו.

תפסיק לדבר שטויות.

בידיוק כמו שאני יגיד שאני יכול לרכוש מגבר זול יותר בעל הספק דומה ולרכוש בנפרד קרוס אקטיבי הרבה יותר רציני מהקרוס שיש במגבר ויצא לי זול יותר.

זה לא חוכמה להגיד ככה .

ללא שם.JPG

פורסם

**נערכו הערות פוגעניות**

סטס,

איזה מין תשובה זאת "הם חולקים את אותם הרכיבים ואותה הטכנולוגיה", זה בדיוק מה שאתה כתבת בלי שום ביסוס והוכחות.

גם Sundown 100.4 ו-Genesis חולקים את אותם הרכיבים, בשניהם יש קבלים של Sanken, נו אז?

אם הייתה מבין אפילו במעט באלקטרוניקה והיית טורח להסתכל על התמונות של המגברים האלה הייתה מבין שאין כלום ושום דבר משותף ביניהם, אם ZAPCO טוענים אחרת אז שיפרטו מה, מה שהבאת פה זה לא תשובה ובטח לא הוכחה לכלום.

הדבר היחידי שהם חולקים מבחינה טכנולוגית זה ה-Symbilink.

איפה טענתי ש-Sundown לא מיוצרים ע"י Zenon? אמרתי לך להביא 3 דוגמאות למגברים עם אותה הטכנולוגיה\PCB\רכיבים, גם בזה אגב נכשלת חרוצות.

זה שאתה רואה את הI4100 נמכר בחנויות אחרות ולא דרך היבואן וללא הנחות הפורום זה משהו אחר , כן שם המחיר גבוהה יותר אבל אם מגברי סאנדאון היו יוצאים לשוק הפתוח ונמכרים בחנויות אחרות המחיר גם כן היה עולה.

סטס, "אפקט" ה"אם" לא תופס פה.

בדיוק באותה צורה אני יכול להגיד לך שאם מדינת ישראל הייתה מורידה את עלות הייבוא אז Sundown היה זול יותר גם בחנויות או אם היה לי מליון דולר אז....

תפסיק להמציא תירוצים גרועים ועלובים, המצב הנתון הוא שאני בתור לקוח לא מעניין אותי מה היה קורה "אם", אני יודע שאני נכנס לחנות מבקש לחנות מוצר X המחיר שלו הוא Y, מה קורה אי שם מאחורי הקלעים לא מעניין את הלקוח ולו במאומה.

לגבי המחיר, לא הבנתי מה המטרה שלך? מה אכפת לי לעזאזל כמה Sundown נמכר בחו"ל? אני יודע מה המחיר שלו בארץ, אל תשכח שכל המחירים שציינת פה הם לפני משלוח, מכס ומע"מ, איפה בדיוק דיברתי על המחיר של הסאנדאון, כנראה שאתה באמת לא יודע לקרוא, או שאתה פשוט ממציא דברים.

בלי קשר, כנראה לקרוא אתה לא יודע, בקישור שהבאת מדובר במגברים Refurbished בעברית, מגבירם משופצים\מתוקנים, ככה שהמחיר שלך הוא טעות אחת גדולה.

בידיוק כמו שאני יגיד שאני יכול לרכוש מגבר זול יותר בעל הספק דומה ולרכוש בנפרד קרוס אקטיבי הרבה יותר רציני מהקרוס שיש במגבר ויצא לי זול יותר.
בבקשה, תביא דוגמאות, אני מחכה.

סטס, אולי לטובתך עדיף שתתרכז במכירת מוצרים של חברות אחרות בפורומים כאלו ואחרים, פה כבר כולם הבינו מי אתה.

דני.

פורסם

דבר ראשון דני אני לא יודע למה רשמת משהו "פוגעני" כי סה"כ משוחחים פה על נושא שאין עליו הסכמה ואף אחד

לא הפך את זה למשהו אישי שדני לא יודע כלום כי לא נטען ככה וזה לא נכון בכלל

אז למען המשך הדרך בתרד בפורום תדע שכלום לא נעשה ונרשם אישית חבר.

אני מאד מקווה שלא פגענו בך או משהו שגרם לך לחשוב כך.

דבר שני בקשר למשפט של תמיכה בזאפקו, אם נרשם ככה על ידהים ולא נרשם למשל שיש יש טכנולוגיית SYM דומה אז הכוונה לחלקים משותפים וטכנולוגיה משותפת ואולי גם לחלק מהמעגלים המשותפים כמובן עם QC נמוך יותר.

אני בכל מקרה יברר את העניין עם רוברט שאני מכיר מזאפקו ואני ידע תשובה יותר מדוייקת בנושא ואני יפרסם אותה.

אגב מאיפה הבאת את הנתון שיש חלקים שיש בג'נסיס במגברי סאןדאון? הייתי מאד מעוניין לקרוא על כך על מנת להשכיל קצת בנושא כי זה מאד מעניין אותי.

בקשר לכמה חברות שמייצרות אותו מגבר זה דבר שצאיך להבדק ע"י סטס לדעתי עם חברור "ZEDOD" או משהו כזה לא זוכר את שמה המדוייק על מנת שנדע בוודאיות.

הדבר היחידי שהם חולקים מבחינה טכנולוגית זה ה-Symbilink..

מאיפה מגיע המידע הזה דני? חקרת את המגבר? קראת איפה שהוא ? מפני שאם כן אני אשמח לדעת אפילו שטעיתי העיקר לדעת מה באמת נכון.

בתקווה שבאמת לא תראה זאת שחס וחלילה מתקפה אישית ובאמת בהערכה אלייך

דוד.

פורסם

דוד,

חלילה לא נפגעתי, אבל התגובות של סטס נובעות מתוך מקום של אינטרס אישי וזה מקומם, הוא נותן לינקים למגברים שעברו תיקון וטוען משהו אחר לחלוטין, לא ברור לי מה הוא מנסה לעשות.

בעניין Genesis, זה לא סוד שהם משתמשים אך ורק וקבלים של Sanken, לדעתם אלו הקבלים הטובים בעולם מבחינה מוזיקלית, הם לא היחידים שמתמשים בקבלים האלו, גם Audison בסדרת ה-VRX עושה שימוש בקבלים האלו, גם TRU ועוד שלל חברות, לא מדובר בתגלית גדולה.

גם Sundown משתמשת בקבלים מהסוג הזה, קבלים בי-פולארים של Sanken.

אכן דוד, חקרתי את המגבר של ZAPCO, כן ראיתי וכן בדקתי וברור ששמעתי.

אם תסתכל עם תכנון ה-PCB תראה שמדובר בטכנלוגיה אחרת לגמרי, שכבות שנות צורת בניה אחרת וציפוי אחר, בעניין הרכיבים ברור שיש חלק משותף, אבל הרוב שונים לגמרי, זה ברור שהם חולקים שניים שלושה רכיבים במשותף, אבל מבחינה תיכנונית זה לא מעיד על כלום, גם Genesis וגם Audison משתמשות בקבלים של Sanken, זה מעיד על כך שזה אותה מגבר? כמובן שלא.

סדרת ה-Reference בנויה מ-PCB בעל 4 שכבות עם טרנזיזטורים בי-פולארים תוך הפרדה בין הספק לבין שאר הרכיבים על מנת למנוע רעשים ועוד שלל תכונות, לא צריך להיות גאון בשביל להסתכל על כל אחד מהמגברים האלו ולהבין שאין להם כלום במשותף.

אשמח אם תביא פירוט מ-Zapco מה בדיוק סדרת i-Force חולקת במשותף עם סדרת ה-Reference אולי אז תהיה לנו פה תשובה.

דני.

פורסם

דבר ראשון אני שמח שבדקת ואני מבין מהעניין שיש לך ידע ברמה גבוהה בנושא ממני למרות הידע הבסיסי שלי באלקטרוניקה.

אכן אני יביא מפירוט מרוברט ששלחתי לו מייל בנושא השותפות בין שני הסדרות שלא כולל מערכת הSYM המושתפת.

כמו שרשמת שלסטס שהוא צריך להביא הןכחה אני חושב שבחובתך על הודעה זאת לפחות להוכיח את זאת ששני החברות משתמשות בקבלי SANKEN והאם זה הדבר היחיד המשותף בני שני המגברים או שיש עוד למרות ש"זה לא סוד".

פורסם

דוד,

בבקשה, מתוך ה-PDF של המגבר הטוב ביותר של Genesis, דואל מונו CLASS A:

Burr-Brown and Analog Devices preamp and filter IC’s are used, along with Sanken output transistors for exceptionally Warm, detailed and musical sound quality

ועכשיו ל-Sundown:

The SAX-100.2 is the first full-range amplifier offering from Sundown Audio. This unit was built to satisfy the discerning audiophile who doesn't necessarily want to spend huge sums of money on his full range amplifier. This amplifier utilizes high quality Sanken bipolar output transistors, and 12 of them at that

מספיק טוב או לצרף גם תמונה של הטרנזיסטורים?

דני.

פורסם

עוד פעם אתה שולל, לא אמרתי שהמגברים האלו אותו הדבר אלא דומים, בישביל פירוט יש איטרנט הידע האלקטרוני שלי נמוך , אבל מה שאמרתי הוא נכון.

ותשנה אופן הכתיבה אני לא חבר שלך.

לקרוא אני יכול ללמד אותך, ואם תשים לב מתחת לשורה איפה שנתתי לינק לrefurbished רשמתי מחירים של חדשים , לא טעיתי ולא ניסיתי להטעות אף אחד.

עזוב, אין טעם להמשיך את הוויכוח הזה.

אני השוואתי את הזפקו I4100 , את האודיסון SRX4 (שפה פתאום הוא מגבר טוב אבל בהשאווה שהייתה עם הסאנדאון הוא פשוט מידי) , ואני יכול להגיד שהSUNDOWN היה נשמע גרוע יותר.

אתה מדבר על אינטרסים אישיים שלי? , תסתכל מה קורה לפורום מסביבך.

פורסם

סטס,

אמרת שיש להם חלקים משותפים, לא אמרת דומים, אתה צריך את הציטוט המדויק?

הzapco i4100 הוא מגבר איכותי מאוד , ובעל חלקים משותפים לו עם אחיו הגדולים כגון הreference שאין ביניהם השוואה כלל עם הsundown.
אז אולי תחליט? יש חלקים משותפים? או שהם רק דומים? כי הדמיון היחידי שאני רואה ביניהם זה הלוגו של ZAPCO.

אני השוואתי את הזפקו I4100 , את האודיסון SRX4 (שפה פתאום הוא מגבר טוב אבל בהשאווה שהייתה עם הסאנדאון הוא פשוט מידי) , ואני יכול להגיד שהSUNDOWN היה נשמע גרוע יותר.
לי אתם לא תאמינו אז כדי להוכיח את טענתי שאלתי את ZAPCO
חשבת פעם למה לא יאמינו לך? אולי כי הדבר הנכון הוא קודם כל לברר\לבסס את הטענות שלך להביא הוכחות ורק לאחר מכן לכתוב ולא להפך? אתה כבר מודה שהידע האלקטרוני שלך נמוך, אז למה להטעות את כולם? הרי אם אני לא הייתי שואל שאלות ומעלה סוגיות בתר'ד הזה לעולם לא הייתה טורח "לברר" אם מה שכתבת נכון או לא, העיקר לכתוב.

בשורה התחתונה שכל אחד יקנה מה שטוב לו, AUDISON\ZAPCO\SUNDOWN, אבל המינימום שנדרש הוא שכל אחד ואחד מאיתנו בפורום הזה זה לא יטעה את שאר האנשים על סמך "נראה לי"\"אני חושב.."\"נדמה לי..."\"ככה אמרו לי..", במצב הזה הפורום הזה חוטא למטרה היחידה שלשמה הוא קיים, ללמוד\לעזור\לרכוש ידע\להתקדם וכו'.

דני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...