Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השאלה פשוטה - מתי יש להוסיף תוסף דלק (רכב בנזין, 1.6) עמ"נ להביא לתועלת מקסימלית וזנק מינימלי?

שמעתי שתי דעות די מנוגדות ורציתי לוודא לפני שאני עושה נזק.

(דעות ששמעתי - "על רבע מיכל, סע קצת ואז תדלק", "על פול טנק, או לפחות 50 ליטר").

מי צודק?

תודה!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

השאלה פשוטה - מתי יש להוסיף תוסף דלק - התשובה אף פעם בזמנו גם רציתי אבל יעוץ כאן בפורום הגעתי למסקנה שפשות לא כדאי:?

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

ב K44 לדוגמא, הוראות השימוש הם להכניס את מלוא תכולת הפחית לתא הדלק בעת תדלוק מלא.

אני מאמין שכך גם בשאר התוספים כדי לא ליצור רמת תוסף גבוהה יחסית לדלק וסחיפה גדולה יותר ומהירה של משקעים אל המנוע.

לאחר מילוי תוסף שכזה יש לנסוע כמה עשרות קילומטרים נסיעה בין עירונית כדי להגדיל את יעילות הניקוי של תוסף הדלק. (נאמר לי ע"י אדם אשר קרוב לחברת BG)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

זה חכם מאוד מיצידם להגיד "על מיכל מלא".

יש מיכל ויש מיכל, אם יש לי מיכל של משאית-300 ליטר

גם אז על מיכל מלא?!

זה ממש אבסורד ההוראות שיש מאוחרה.

אני אישית מוסיף את התוסף על רבע מיכל. (55 ליטר מיכל מלא)

פורסם

יש לי כמה פחיות במחסן, אני אבדוק מחר בדיוק את הוראות המילוי וארשום לך.

על הפחית יש הסבר מדוייק.

פורסם

אני מניח שבתוסף הדלק עליו התכוונת,(לא ציינת איזה?!)יש הסבר/הוראות לתדירות השימוש,והמהילה במיכל הדלק.

אבל לדעתי,תוספי הדלק למיניהם הם בלוף אחד גדול.הם לא מנקים כלום,ובטח ובטח שלא פותרים בעיות הנעה,זיהום אוויר,פיח בתאי השריפה,ועוד,כמו שמפרסמים על האריזות.

ולמי שחושב להתפלמס,שיכתוב לי בפרטי ויעלה לירושלים לראות מנועים פתוחים,כאלה שעבדו עם תוספי דלק,וכאלה שעבדו ללא תוספים.כך שאני בטוח שהאורח לא יצליח לזהות,איזה מי כמה למה ומה.

{אפרופו,למי שלא הבין,הכוונה לתחיבת התוסף במיכל הדלק.בתהליך אינפוזיה,הסיפור שונה.

ואגב לאינפוזיה,חומרים יעודיים ולא התוספים שנמכרים ברשתות.}

כך שלקשקש במקלדת באנונימיות,לאלה שלא מבינים בעניין הזה,תמיד היה וישאר הכי קל.

פורסם

טוב, חזרתי מהמחסן, תמונה אין לי להעלות וגם זה לא יעזור כי יש על התוסף מדבקה ברומנית.

אך בתרגום קצר, יעיל לטיפול במיכל עד 75 ליטר.

פורסם

שוב ושוב עולה נושא התוספים כאשר מספיק לכתוב "תוסף דלק" בשורת החיפוש לקבל המון מידע, גם מבעלי מקצוע.

סיכום קל,

תוסף דלק איכותי יכול לעשות את העבודה היכן שנדרש, אם המנוע תקין עם הצטברות מעטה של פיח הוא אולי ינקה אך זה לא יורגש. רצוי במצב זה להשתמש בתוספי דלק לתחזוקה ולא לניקוי אגרסיבי, מחירם יותר זול והם יכולים להיות יעילים בשימוש אחת לתקופה, רצוי במיוחד לרכבים בעלי נסועה נמוכה לאורך זמן או נסיעות מאוד קצרות כאשר המנוע בקוי מגיע לטמפ' עבודה.

במנועים מאוד מפוייחים הריכוז והיעילות של התוסף בדלק יהיה לא משמעותי ולאחר אבחון כי זה המצב במנוע יש לשקול שימוש בתוספים מקצועיים ביישום ישיר (אינפוזיה, סירוקצליה וכדומה), לפני פירוקים וניקיון מכלולים ישיר.

מנועים לאחר שימוש בדלק לא תקין או לאחר תיקון תקלה שגרמו להתפייחות ובוצה התוסף יכול להיות יעיל מאוד רק בהקפדה על הנחיות יצרן התוסף.

• תוכן חדש...