Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

ההורים שלי טסים בע"ה לארה"ב שבאמריקה, לאזור החוף המערבי (באזור לוס אנגלס, לאס וגאס וכ"ו) + איזה 3 ימים בניו יורק.

אני מבקש איזה המלצה לאיזה רדיו-דיסק, באזור המחיר של 200$.

מספר קריטריונים:

חייב MP3 :)

USB לא חובה.

חובה לפחות יציאה ל 2 ערוצים (קידמי + אחורי) רצוי 3 ערוצים (קידמי + אחורי + סאב)

לא צריך כל מיני צבעים אנמציות דולפינים וקישקושים שכאלה...

רצוי כניסת AUX.

BT אין כ"כ צורך..

אין צורך בDVD. יהיה ניתן לשליפה

רצוי מאוד שהפנל יהיה ניתן לשליפה (אחרי הכל נתניה והכל) ושלא יהיה מסובך להוציא אותו (אבא גם נוהג באוטו...)

חייב שיקלוט תחנות של הארץ.. :)

הכיוון שלי הוא למכשירים של החברות האלה:

Alpine

Clarion

ECLIPS

בעדיפות נמוכה יותר:

Kenwood

JVCPioneer Sony Panasonic

מבקש המלצות למכשירים שיהיה שווה להביא אותם בלי בעיות עם הרדיו שיתנו לי חווית שמיעה טובה ומהנה.

אין לי דרישות מטורפות פשוט מכשיר שיהיה טוב.

בנוסף, מספר שאלות:

האם יש אתרים של חנויות אינטרנט שאני יכול לראות בהם את המחירים +- של המכשירים שם?

האם יש בעיה עם הקליטה של תחנות רדיו-ישראליות?

אם יש צורך להגדיל טיפה את התקציב על מנת להביא מכשיר ברמה טובה יותר תציעו..

בתודה מראש!

פורסם

אני בכלל ממליץ לך על משהו מסוג אחר, לא רדיו דיסק אך מכשיר עם זיכרון מובנה של 40 ג'יגה או משהו כזה הוא של אלפיין אחד המכשירים היותר טובים שיצאו לשוק, הזמנתי אחד כזה מארה"ב לפני כ20 יום לצערי עדיין לא הגיע.

תחפש את המכשיר

alpine-idax305

באמת אחד המכשירים היותר טובים של אלפיין העדפתי אותו אפילו על די וי די חשמלי לאחר שקראתי עליו.

תיכנס ליוטיוב תרשום את זה ותבין למה הוא אחד המכשירים היותר איכותיים שיש היום בשוק שהם לא מכשירי מולטימדיה.

הוא יעלה קצת יותר בכיוון ה300-350$ תלוי איפה למצוא אותו אבל לא תתחרט.

לשם השוואה במחירים שתבין שבארץ אלפיין רוצים על המכשיר IDA-X100 משהו באיזור ה3800 ש"ח, ה305 קצת יותר טוב ממנו ויש לו גם טיפה יותר אופציות והוא נראה גם טוב יותר כך שאני מאמין שאם אלפיין היו משווקים את ה-305 בארץ הוא בשקט היה מגיע ל4000+.

יש לו גם יציאה לUSB,BT,IPOD,IPHONE ועוד כל מיני שאני לא זוכר.

בהצלחה.

פורסם

צר לי לאכזב אותב VIPER למכשיר הנ"ל אין זיכרון מובנה בכלל, אין לו דיסקים

מה שכן יש לו כניסת USB וכניסה לIPOD:

http://www.sonicelectronix.com/item_17571_Alpine+iDA-X305.html

גם המחיר שלו לא כזה יקר, אני הזמנתי מסוניק מס' פריטים והם שולחים לארץ, זה לוקח פחות משבועיים.

לא מכשיר מתוחכם מדי עם שלל פונקציות אבל עושה את העבודה.

אלי

פורסם

הייתי הולך על JVC כי לרובם יש אפשרות מובנית לקליטת רדיו בארץ,

לפי דרישותיך,אין טעם לקנות מכשירים שהם מלאים פיצ'רים ושלל פונקציות(שוב לפי דרישותיך)

לכן ,ההמלצה שלי היאעל JVC (בגלל הרדיו)כי בסך הכל כולם דומים פחות או יותר,

*כל מכשיר היום ברמה בינונית ומעלה יש בו:

-,אקולייזר 3 ערוצים

-MP3

-3 יציאות

-פנאל נשלף

-לא מסובך(אפילו פיוניר השתפרו)

(-וחלק עם USB)

עוד דבר,גלוש באתרים כמו WOOFERSETC,ONLINECARSTREO כדי לבדוק מחירים פחות או יותר,

זכור,עד 200$ (שמור את הקבלה) לא תשלם מכס.בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תודה לכל העונים! מצטער שלא עניתי הייתי בבסיס סגרתי שבת :\

ה DXZ785USB נראה לי מכשיר מטורף ביחס למחיר שלו השאלה שלי היא אם אפשר להשיג את הדגם 786 בארה"ב שכן עובד על התדרים שלנו..? יש למישהו מידע בנושא?

ה alpine-idax305 נראה לי גם מכשיר מעולה אבל אני מעדיף שלא להגיע לכזה סכום, גם קצת בעייתי לי העיניין שאין CDים..

בעיקרונית אני יחבר את המכשיר למגבר אחד (שיגביר 6X9 וקומפוננט) ובע"ה אם יהיה כסף אולי עוד מגבר וסאב.

יש למישהו עוד רעיונות, לא רוצה להלחיץ אבל ההורים טסים בחמישי בערב :)

פורסם

לזה שאמר שאין לו זיכרון מובנה,

אני חושב שאתה טועה למרות שאחרי המילים שלך אני גם לא בטוח לגבי זה כי הבנאדם שהזמין לי אותו אמר לי שיש לו משהו באיזור 40 ג'יגה זיכרון מובנה אני מקווה מאוד שאתה טועה אם לא זה די יבאס אותי אבל עדיין לא יהיה כזה נורא להשתמש בUSB כי בכל זאת מכשיר מדהים לפי דעתי.

לפותח השרשור, המחיר של המכשיר שדיברתי עליו בארץ יהיה קצת יקר אבל בחו"ל אתה גם תוכל להשיג אותו ב250$ אני מאמין.

ולפי דעתי USB הרבה יותר עדיף על דיסקים זה הרבה יותר נוח, הרבה פחות בלאגן ותחשוב שנגיד שמעת אצל חבר של שיר שנדלקת עליו אתה ישר תוכל ללכת לרכב לקחת את הUSB ולהעביר את השיר, קל ופשוט ולפי דעתי אין יותר טעם לשימוש בדיסקים בזמן שאתה יכול לקנות USB במחיר זול עם זיכרון גדול ולהפסיק עם הכאבי ראש של צריבת דיסקים.

פורסם

הסתכלתי וביררתי לגבי ה ECLIPSE 5100, הוא נראה לי מכשיר פשוט מטורף, ותואם לארץ השאלה היא מה באמת המחיר שלו כי ראיתי טווח של בין 190$-260$ אני יבקש מההורים שיבדקו אותו..

וה DXZ785USB לא מצאתי אתרים עם הדגם של ה 786, למרות שהבנתי שאפשר לסדר את העיניין של התדרים ב 200 ש"ח.

אם יש למישהו מידע לגבי זה אני ישמח.המחיר של ה DXZ785USB בערך 170$-200$.

VIPER אני אוהב את הרעיון של ה USB אבל עדיף לי שיהיה גם USB וגם CDים, ככה יש לך יותר אפשרות..

כמובן שאם יש לך מכשיר עם כניסת AUX אתה יכול לחבר מה שאת רוצה כמעט.

טוב אז בינתיים אני ננעל על האקליפס 5100 והקלריון 785/786, יש למשהו עוד רעיונות? כיוונים?

תודה לכל מי שעוזר..! :) חג עצמאות שמח!

פורסם
לזה שאמר שאין לו זיכרון מובנה,

אני חושב שאתה טועה למרות שאחרי המילים שלך אני גם לא בטוח לגבי זה כי הבנאדם שהזמין לי אותו אמר לי שיש לו משהו באיזור 40 ג'יגה זיכרון מובנה אני מקווה מאוד שאתה טועה אם לא זה די יבאס אותי אבל עדיין לא יהיה כזה נורא להשתמש בUSB כי בכל זאת מכשיר מדהים לפי דעתי.

לפותח השרשור, המחיר של המכשיר שדיברתי עליו בארץ יהיה קצת יקר אבל בחו"ל אתה גם תוכל להשיג אותו ב250$ אני מאמין.

ולפי דעתי USB הרבה יותר עדיף על דיסקים זה הרבה יותר נוח, הרבה פחות בלאגן ותחשוב שנגיד שמעת אצל חבר של שיר שנדלקת עליו אתה ישר תוכל ללכת לרכב לקחת את הUSB ולהעביר את השיר, קל ופשוט ולפי דעתי אין יותר טעם לשימוש בדיסקים בזמן שאתה יכול לקנות USB במחיר זול עם זיכרון גדול ולהפסיק עם הכאבי ראש של צריבת דיסקים.

תכנס ללינק שנתתי לך, אין שום אזכור לזכרון מובנה, בטח שלא ברמת המחיר הזה,

מכשירים עם זכרון מובנה עולים הרבה יותר, גם בחול.

בזמנו גם אני התעניינתי במכשיר וגם באתר של אלפיין לא מצוין שיש לו זכרון מובנה.

אלי

פורסם

אלי וVIPER - המכשיר עם הזיכרון לא כ"כ קורץ לי..

הייתי רוצה לקבל מידע לגבי שלושת המכשירים האלה:

Clarion DXZ785 USB - שיש איתו בעיה של התדרים של הארץ

Alpine CDA-9884

Eclipse CD5100

אלה הכיוונים שלי בינתיים, הייתי רוצה לשמוע בעד\נגד ומה כדאי לקחת?

יש עוד הצעות למכשירים אחרים שלא ציינתי?

יש למישהו אתרים של קניות מארה"ב, אני ישמח לקבל!

פורסם

+1 לקלריון. יש לי אותו והוא בסיס מצויין לכל שידרוג שתעשה אי פעם (אולי חוץ מ4WAY קידמי)

גם התפעול של המגעים הזזים הופך לדי אינטואיטיבי, והמכשיר נותן תמורה למחיר הכי טובה שאני מכיר היום. (במחירים של ארה"ב)

מתחדשת*

פורסם

יש לכם אולי מידע כמה הם אמורים לעלות? ה 786\788 ? כי אני לא מוצא אתרים שמוכרים אותם..

אמא ואבא יוצאים עוד שעה וחצי והכיוון שלי הוא ה 5100 או ה 9884, אשמח לעזרה !

• תוכן חדש...