Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מנסה לתאר לעצמי את השמחה וההתרגשות של אותם חוקרי משטרה ברגע שהם הורידו אותו מהכביש...אם רק הם היו נוקטים באותם אמצעים בשביל לעקוב ולתפוס את כל אותם נהגי משאיות שברקורד שלהם עשרות ואף מאות הרשעות על עבירות תנועה, או לתפוס ולהוריד מהכביש את כל כלי הרכב והאוטובוסים שאינם תקינים.

כשאני חושב על זה, משום מה, עולות לי אותן תמונות של חוקרי משטרה מתמוגגים שהצטלמו עם בני סלע. כמו שאמר המגיב שמעליי - אם כאילו עשית משהו שהיה "מחוכם" עם המשטרה, וזה נראה כאילו אתה "מערים" עליהם, רק אז הם ייתנו את כל כולם כדי לעשות את התפקיד שלהם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר באמת לחשוב, שנתפס גדול עברייני התנועה בארץ... או משהו בסדר הגודל הזה.

כמו תמיד, בארץ, כשיש כבר משאבים - הם מתבזבזים על הדברים הלא חשובים/מיותרים (וגם אם אין משאבים-הם כבר יימצאו)

alfa 156 2.5.

פורסם
עצוב לקרוא על בזבור משאבים של המשטרה.

עם כל הצער בעבירה לדעתי היה עדיף אם היו מפנים את המשאבים למעקב אחרי נהגי אוטובוסים ומשאיות כבדות מרובי עבירות קשות.

אבל כבר למדנו שהם שם פועלים מתוך הרגש ואם מישהו חס וחלילה העליב אותם - אז זהו, הלך עליו. הם יצאו מגידרם רק כדי ללמד אותו לקח. וגם אם מדובר בדרכים לא בדיוק כשרות או אפילו תפירת תיק.

מזל של הנהג הזה שעו"ד שלו כנראה יסדר את העניין....

אין לאכוף את זה כן ואת זה לא.

תאמין לי שהם מנסים לנצל את התקציב בצורה החכמה ביותר, ויש שם אנשים שחכמים יותר ממני וממך, זה שמהצד זה נראה מסריח לא אומר כלום, ואנחנו לא יודעים חצי מהפעולות שמתבצעות באגף התנועה.

אתה יודע מה קורה לאוטו שפורש פוגעת בו ב250 קמ"ש?

ועם כל הכבוד אני חושב שנהגי משאיות ואוטובוסים שנוהגים כל החיים שלהם יודעים לנהוג קצת יותר טוב מאיזה פלצן שנהיה עשיר לפני חודשיים וקנה לעצמו פורש.

הכל במטרה להציל חיים.

פורסם
בואו נראה מה היה לנו כאן:

שני שוטרים עוברים מבית לבית בחיפוש אחר הרכב, אח"כ מבצעים מעקב צמוד 24 שעות במשך כמה ימים אחרי החשוד, לבסוף מוציאים כמה וכמה ניידות סמויות ל"מרדף" אחריו ולבסוף עוצרים אותו ו... נותנים לו דו"ח + שלילה, שאותה הוא יצליח לבטל בבית המשפט בזכות עורך הדין היוקרתי שלו.

במילים אחרות - הוצאה של אלפי שקלים רבים מכספי הציבור בשביל לתפוס נהג אחד שבסוף ישלם כמה אלפי שקלים לעורך הדין שלו ויחזור לנסוע בכבישים ב-200 קמ"ש ומעלה. כל הכבוד!

רוני

איזה בזבוז של משאבים על אדם שנוסע בפורשה בכביש מהיר על 200.

הכביש היה ריק אז הוא הרביץ קצת מה קרה!? 8).

המשטרה משחקת משחקי אגו על חשבון כספי משלם המיסים, כמה חבל!

+1.

תהיו בטוחים שאם זו היתה מאזדה 3 מליסינג הם פשוט לא היו טורחים - ולאו דווקא בגלל שיש עשרות אלפי מכוניות כאלו על הכביש, אלא כי זה לא סקסי ולא עושה כותרות גדולות כמו "נהג פורשה אקזוטית טס על הכביש ובמשטרה תפסה אותו לבסוף במבצע נועז".

כל הכבוד! אני אחפש אותם פעם הבאה שמישהו כמעט ירסק אותי כי הוא גנב רמזור אדום ואני במקרה הפרעתי לו בצומת כי עברתי בירוק או שאיזה אידיוט תורן יתחיל לשייט בין הנתיבים ויגרום לי לבלימת חירום בכביש בין-עירוני.

מישהו רוצה לבוא לעזור לי לחפש?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מספר נקודות למחשבה:

ראשית כל, שימו לב לתמונה המלווה את הכתבה. מדובר בקאררה GT,

רכב דו-מושבי שאין 15 ממנו בארץ, וגם לא יכול לאכלס 3 ילדים.

זאת דוגמא לעיתונאי שלא עשה שיעורי בית.

שנית, לאור הכתוב לעיל, אני מניח שמדובר ב-911 קאררה. שם הדגם

שלה הוא עדיין 911, קאררה זה סתם רמת גימור שנשמעת טוב יותר.

זאת דוגמא לדובר משטרה שלא עשה שיעורי בית.

עכשיו הם הולכים לצוד את מוכר המדבקות המסתורי... אני מניח שהיות

ו-eBay התחיל לפעול בעברית, כעת סופסוף יש להם קייס נגדו... וואו!

ואם נהיה רציניים, הרי ברור שגם אם יש בארץ יבואן לדברים האלה, הוא

מוגן ע"פ חוק ולא אשם בדבר כל עוד הוא עצמו לא משתמש בזה.

זאת דוגמא למשטרה שלמה שלא עשתה שיעורי בית, ומרשה לעצמה

להציג את בורותה ברבים ולהפיץ מידע שקרי ולא מבוסס.

לבסוף, אני מבקש להזכיר לכם את הקמפיין ששודר בטלוויזיה עד לפני

כמה חודשים, עם האבא שהרשיון שלו נשלל. מדובר בארוע דומה מאד

למה שתואר בכתבה, וברור שזאת הייתה המטרה של השוטרים, ליצור

ספין תקשורתי המוכיח שאיש לא מוגן מפניהם, ושהם כל יכולים.

זאת דוגמא למשטרה חשאית. ואני חשבתי שברה"מ כבר התפרקה...

פורסם

נחמד לדעת שרשות המסים (AKA משטרת התנועה) עושה את שלה. אני מקווה מאד שהשוטרים מרוצים מעצמם. ממליץ להם בחום לרדת קצת לכבישי הדרום ולהוריד כמה מטורפים אחרים עם מכוניות הרבה יותר מפחידות ורצחניות כמו סובארו פשע וסופר לנסר גנובות - מי יודע - אולי הם גם יצילו חיים של מישהו במקום לתפקד כפקידי שומה אומללים במדים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא מבין תהיגיון ! הרי היום מייצרים מכוניות שהמטרה שלהם זה מהירות היום בן אדם שקונה קופרה/מוסטנג/קליאו ספורט וכו' הרי הוא לא קונה את הרכב בשביל לנסוע 120 אז למה לעזאזל בכלל מוכרים את המכוניות האלה מההתחלה, אני לא מבין את זה

גם בארהב יש דוחות על מהירות אז איך זה עובד העולם ממשיך להתחרות במי ייצר מכוניות יותר מהירה בזמן שההגבלה על המהירות נשארת אותו דבר 120 קמש שדרך אגב זה פשוט בדיחה לנסוע 120 קמ"ש (אני מרגיש כאילו אני לא זז וברצינות יש לי רק 1600 סמ"ק וההרגשה היא פשוט מצחיקה אני עומד במקום )

וואלה אני רוצה לראות שיעשו משהו למוכר המדבקות כי אם כן , אז הכחולים החמודים האלה צריכים להסתובב בכל קיוסק בארץ ולעצור את מכירת הבאנגים (או שכבר עשו את זה לא זוכר )

פורסם

האמת שדווקא יש קאררה GT בארץ, ויש מצב שהיא תעלה 1.2, ואל תשכח שמפרסמי הכתבה לא מבינים גדולים במכוניות, אז הוא העריך.

פורסם

"הוא אוסף את שלושת ילדיו הקטנים, מכניס אותם לפורשה ונוסע במהירות מטורפת. בדרך חזרה הצלחנו לתעד אותו"

עכשיו תסבירו לי איך הוא יכול לדחוף 3 ילדים ברכב דו מושבי.:shock:

מישהו כאן קצת הגזים כנראה שזה התלהבות המשטרה שהצליחו סוף סוף לאחר...

לתפוס נהג פורש.:lol:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
מספר נקודות למחשבה:

ראשית כל, שימו לב לתמונה המלווה את הכתבה. מדובר בקאררה GT,

רכב דו-מושבי שאין 15 ממנו בארץ, וגם לא יכול לאכלס 3 ילדים.

זאת דוגמא לעיתונאי שלא עשה שיעורי בית.

שנית, לאור הכתוב לעיל, אני מניח שמדובר ב-911 קאררה. שם הדגם

שלה הוא עדיין 911, קאררה זה סתם רמת גימור שנשמעת טוב יותר.

זאת דוגמא לדובר משטרה שלא עשה שיעורי בית.

עכשיו הם הולכים לצוד את מוכר המדבקות המסתורי... אני מניח שהיות

ו-eBay התחיל לפעול בעברית, כעת סופסוף יש להם קייס נגדו... וואו!

ואם נהיה רציניים, הרי ברור שגם אם יש בארץ יבואן לדברים האלה, הוא

מוגן ע"פ חוק ולא אשם בדבר כל עוד הוא עצמו לא משתמש בזה.

זאת דוגמא למשטרה שלמה שלא עשתה שיעורי בית, ומרשה לעצמה

להציג את בורותה ברבים ולהפיץ מידע שקרי ולא מבוסס.

לבסוף, אני מבקש להזכיר לכם את הקמפיין ששודר בטלוויזיה עד לפני

כמה חודשים, עם האבא שהרשיון שלו נשלל. מדובר בארוע דומה מאד

למה שתואר בכתבה, וברור שזאת הייתה המטרה של השוטרים, ליצור

ספין תקשורתי המוכיח שאיש לא מוגן מפניהם, ושהם כל יכולים.

זאת דוגמא למשטרה חשאית. ואני חשבתי שברה"מ כבר התפרקה...

חבל שאתה סתם מכפיש...שמעתי גם את הכתבה בחדשות הבוקר בגלי צה"ל ושם גם הייתה הקלטה ברשת הקשר של המשטרה שמתארת את המתרחש. הוא אכן הכניס לרכב את שלושת ילדיו ואז הפעיל מבערים.

בהקלטה גם שומעים את אחד השוטרים סופר את המהירות העולה ("140, 150, 153, 170, 180, 190 ב- 200 אני מוריד אותו" - "תוריד אותו, תוריד אותו" - 200"..."

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אין לאכוף את זה כן ואת זה לא.

תאמין לי שהם מנסים לנצל את התקציב בצורה החכמה ביותר, ויש שם אנשים שחכמים יותר ממני וממך, זה שמהצד זה נראה מסריח לא אומר כלום, ואנחנו לא יודעים חצי מהפעולות שמתבצעות באגף התנועה.

אתה יודע מה קורה לאוטו שפורש פוגעת בו ב250 קמ"ש?

ועם כל הכבוד אני חושב שנהגי משאיות ואוטובוסים שנוהגים כל החיים שלהם יודעים לנהוג קצת יותר טוב מאיזה פלצן שנהיה עשיר לפני חודשיים וקנה לעצמו פורש.

הכל במטרה להציל חיים.

לא אמרתי שלא צריך לאכוף.

חוק זה חוק. ואם יש לו 911 לא אומר שנהיגה מעל מהירות מותרת אינה עבירה.

פלצן עשיר?

על עשיר אין וויכוח - אבל איך אתה יודע שהוא פלצן?

אולי הוא לקח 5 קורסים של נהיגה מתקדמת/ספורטיבית בחול?

אני לא רוצה לדבר בהכללות על כל נהגי משאויות, אוטובוסים ומוניות - אבל כל יום אני רואה כמה וכמה דוגמאות להתנהגות בריונית על הכביש, נהיגה מעל מהירות המותרת, דיבור בטלפון נייד בזמן הנהגיה, יציאה לצומת פקוק וחסימת תנועה וכו'.

זה שהם מקצועים וכל היום על הכביש לא מחסן אותם אוטומטית בפני נהיגה עבריינית.

ואני דיברתי על ניצול אקפטיבי ונכון של המשאבים.

הם הרי כל הזמן מתלוננים שאין להם מספיק משאבים, נכון?

אם הם עושים פעילות חכמה ואפקטיבית - למה הם בוחרים לפרסם את המבצעים המטופשים דווקא?

לדעתי משאית כבדה לא תקינה או/ו נהג שלה שהינו עובר על החוק בצורה שיטתית - הם יכולים לגרום הרבה יותר נזק מפורש שנוסע בכביש ריק 200 קמ"ש.

אתה מוזמן לבצע ניתוח סטטיסטי - כמה נפגעים בתאונות היו ב-X שנים אחרונות מרכבים ספורט וספורטיביים לעומת כמות נפגעים מרכב כבד ואוטובוסים?

אתה אפילו מוזמן לנסות לשקלל את כמות יחסית של הרכבים האלו ו/או את הנסועה שלם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...