Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה אתם מתפלאים.

יש לכם דוגמא מצויינת לאדם צר מוחין שנמנה על כוחות האופל במשטרה (אמנם מתנדב, אפילו למשטרה יש גבולות, אבל בכ"ז שמח לשתף פעולה בציד המכשפות) יש לו פורשה, הוא נוסע מהר - בטוח מדובר בעבריין, מעלים מסים, בעל לעסקים לא חוקיים וכו' (לא אמרתי שלא, אבל עוד בטרם הובררו העובדות, הוא רץ לחרוץ דין).

ואם באותה הזדמנות גם ייבדקו עליו עם חקירות מס הכנסה מעמ ואגרת טלויזיה,מה עוד רשום על שם הסבתא שלו ,מה הפורשה מחפשת הרבה בתחנה המרכזית הישנה ומה יש למנהל החשבונות שלו לזמר כדי שלא יישבו יחד- עלות החקירה תוחזר יופי

אחרי שהוא יסיים לטפל באוייבי המדינה מבחוץ, הוא יתפנה גם לטפל בכם, עברייני המהירות.

צורה למי שנותן כר פעולה לטיפוסים כאלה (לצערנו הוא לא לבד) :?.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מספר נקודות למחשבה:

ראשית כל, שימו לב לתמונה המלווה את הכתבה. מדובר בקאררה GT,

רכב דו-מושבי שאין 15 ממנו בארץ, וגם לא יכול לאכלס 3 ילדים.

זאת דוגמא לעיתונאי שלא עשה שיעורי בית.

שנית, לאור הכתוב לעיל, אני מניח שמדובר ב-911 קאררה. שם הדגם

שלה הוא עדיין 911, קאררה זה סתם רמת גימור שנשמעת טוב יותר.

זאת דוגמא לדובר משטרה שלא עשה שיעורי בית.

עכשיו הם הולכים לצוד את מוכר המדבקות המסתורי... אני מניח שהיות

ו-eBay התחיל לפעול בעברית, כעת סופסוף יש להם קייס נגדו... וואו!

ואם נהיה רציניים, הרי ברור שגם אם יש בארץ יבואן לדברים האלה, הוא

מוגן ע"פ חוק ולא אשם בדבר כל עוד הוא עצמו לא משתמש בזה.

זאת דוגמא למשטרה שלמה שלא עשתה שיעורי בית, ומרשה לעצמה

להציג את בורותה ברבים ולהפיץ מידע שקרי ולא מבוסס.

לבסוף, אני מבקש להזכיר לכם את הקמפיין ששודר בטלוויזיה עד לפני

כמה חודשים, עם האבא שהרשיון שלו נשלל. מדובר בארוע דומה מאד

למה שתואר בכתבה, וברור שזאת הייתה המטרה של השוטרים, ליצור

ספין תקשורתי המוכיח שאיש לא מוגן מפניהם, ושהם כל יכולים.

זאת דוגמא למשטרה חשאית. ואני חשבתי שברה"מ כבר התפרקה...

צודק מאד לדעתי,

לגבי קאררה GT, אין כזו בארץ YaronMi ואם הייתה היא היתה עולה קרוב ל3 מיליון ש"ח (אפשרות ליותר).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אני צופה בעתיד הלא רחוק את יבואן פורש מעיד למה מסר מידע על לקוחות שלו [כן כן, גם למשטרה].

אם היבואן נתן מידע על הלקוח, זה לא עבירה על צנעת הפרט?.

שניכם נשמעים כמו טוקבקיסטים ב Y-NET וזאת לא ממש מחמאה.

1. חלקו של היבואן בפרשה הוא זיהוי הדגם של הרכב שבתמונה, בשביל הרשימה של 15 הרכבים הלבנים בגוש דן מהדגם הזה המשטרה לא צריכה את הרשימות המצוקמקות של היבואן, יש את משרד הרישוי בשביל זה.

2. בקשר להנחת הבסיס של שניכם, אתם רואים יותר מידי חוק וסדר בטלויזיה (וזה גם מובן למה, אם ניקח את כלה עונות השונות משודרים איזה 16 פרקים בשבוע).

אין על הרשימות האלה שום חיסיון, זאת רכישה קמעונאית רגילה.

בטח לא כשמדובר במוצר שאתה לא מצניע אותו בפינה בארון (בובת מין לדוגמא), אלא במוצר מוחצן אשר נע על כבישים ציבוריים כאשר אתה נמצא בתוכו לעיני כל.

מה תגיד לשופט, אני מסתובב בכל המדינה באוטו שלי אבל המשטרה פגעה בצפיות שלי לפרטיות? איזה פרטיות בדיוק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין לאכוף את זה כן ואת זה לא.

תאמין לי שהם מנסים לנצל את התקציב בצורה החכמה ביותר, ויש שם אנשים שחכמים יותר ממני וממך, זה שמהצד זה נראה מסריח לא אומר כלום, ואנחנו לא יודעים חצי מהפעולות שמתבצעות באגף התנועה.

אתה יודע מה קורה לאוטו שפורש פוגעת בו ב250 קמ"ש?

ועם כל הכבוד אני חושב שנהגי משאיות ואוטובוסים שנוהגים כל החיים שלהם יודעים לנהוג קצת יותר טוב מאיזה פלצן שנהיה עשיר לפני חודשיים וקנה לעצמו פורש.

הכל במטרה להציל חיים.

הם ממש לא מנסים לנצל את התקציב שלהם בצורה חכמה, אני דיי בטוח שנהג הפורשה הזאת לא סיכן אנשים ונסע במהירות של 250 קמש כשהכביש מלא מכוניות.

הם עושים מעקב של 24 שעות על בן אדם שיש לו פורש, שהרביץ קצת כדי לנצל את הרכב, נראה אותם עושים מעקב על אותו בן אדם עם טויוטה קורולה שעוקף בפס לבן, לא עוצר עוצר בעצור, עובר באור אדום, טס בעיר במקומות הומי אדם.

הרכב הזה מגיע ל250 קמש בלי בעייה בכלל, וגם בולם ממהירות כזאת לאפס בלי הרבה דרמות.

אני לא אומר כאן שאני מצדיק את הבחור ליסוע במהירות כזאת כדרך חיים, כי זה לא נכון, כבישי הארץ רחוקים מלהיות מסלול מירוצים, אבל אם פעם ב... שיש הזדמנות , אז למה לא, כל עוד זה נעשה עם שיקול דעת.

לגבי הרמה של הנהג, לומר שנהגי אוטובוסים או משאיות טובים ממנו זה ממש לא בהרכח, יש כאן בפורום חברים בגילאי 20-30 שרמת הנהיגה שלהם גבוהה הרבה יותר מנהגי משאיות או אוטובוסים ומכל הנהגים הממוצעים בארץ, בזכות ידע, נסיון ומיומנות שצברו בקורסים של נהיגה ספורטיבית ובתרגולים כאלו.

אני בספק רב מאוד אם נהג משאית או אוטובוס יודע קווים נכונים בנהיגה ואם הוא בכלל יודע מה לעשות במצבי חירום מסויימים כגון החלקות.

לרוב, הנהגים האלו שזה כביכול המקצוע שלהם, רואים את עצמם כתותחים בנהיגה בזה שהם משתוללים, עוקפים בצורה מסוכנת, נצמדים למכונית 10 סנטימטר מאחורה, וחותכים מכוניות כדי לחסוך עוד חצי דקה, ההפך לחלוטין הוא הנכון.

פורסם

תאמין לי שהם מנסים לנצל את התקציב בצורה החכמה ביותר, ויש שם אנשים שחכמים יותר ממני וממך, זה שמהצד זה נראה מסריח לא אומר כלום, ואנחנו לא יודעים חצי מהפעולות שמתבצעות באגף התנועה.

ועם כל הכבוד אני חושב שנהגי משאיות ואוטובוסים שנוהגים כל החיים שלהם יודעים לנהוג קצת יותר טוב מאיזה פלצן שנהיה עשיר לפני חודשיים וקנה לעצמו פורש.

הכל במטרה להציל חיים.

נדמה לי שניצול התקציב בצורה חכמה פירושו טיפול במשפחות הפשע, תפיסת פדופילים ואנסים, טיפול בגנבי רכב ועברייני רכוש ככלל, ואכיפת העבירות המסוכנות שגורמות למרבית תאונות הדרכים - בראש ובראשונה (רמז, זה לא מהירות !)

פעילות ממוקדת כנגד אדם מסוים אשר נוהג מדי פעם במהירות לא חוקית (שהרי אי אפשר לנסוע מבוקר עד ערב על 200 ולו רק בגלל העומסים הבלתי נסבלים של גוש דן), יכולה במקרה הטוב למנוע את ביצוע העבירה שעד היום לא גרמה לשום פגיעה באף אחד. לעומת זאת בטיפול בשאר הדברים שאמרתי יביא להפסקה וודאית של פגיעה בחפים מפשע רבים מאד.

ועוד דבר - אומרים פורשה ולא פורש.

דני G.

נ.ב. - מי שכתב שב-911 לא נכנסים נהג ושני ילדים כי היא דו מושבית, כנראה לא ממש מכיר את המכונית. 911 נחשבת ל 2+2 וכל עוד שמדובר בילדים עד גיל 8 בערך, אפשר להסיע גם נהג + 3 ילדים.

פורסם
נדמה לי שניצול התקציב בצורה חכמה פירושו טיפול במשפחות הפשע, תפיסת פדופילים ואנסים, טיפול בגנבי רכב ועברייני רכוש ככלל...

ומה בדיוק הקשר בין שלל העברות האלה ובין מתנ"ע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין פורשה GT בארץ, מי שלא יודע שלא יטעה אחרים.

יש תמונה של הרכב ב-YNET, קאררה לבנה.

נ.ב.

חבל שלא היה לו ולנטיין 1, או שלא הפעיל אותו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בן אדם שמשקיע יותר ממיליון ש"ח לרכב לא יכול לנקוט באמצעי הגנה יעיל יותר מאשר להסתיר את הלוחית-הזוי לחלוטין.מה שעוד הזוי זה שלטענת הכתבה הוא נתפס כשהסיע שלושה ילדים ברכב.

"אין ולנטיין אין כנפיים" :wink:

turboy

פורסם

ראיתי רכב שיש לו מאחורה פלאש קטן שמבזיק בחזרה ומסנוור את מצלמות מהירות - רעיון מגניב :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הכל במטרה להציל חיים.

אתה רציני?

אתה כל כך בטוח בחוכמה של בכירי המשטרה והאמת, גם אני בטוח בכך...באמת!

הבעיה היא שהם יודעים מה שכל איש שיווק ותקשורת יודע, לתפוס נהג על 200 קמ"ש זה הרבה יותר סקסי ומקבל כותרות הרבה יותר בקלות מאשר לתפוס את אותו נהג הסעות שעקף אותי ועוד 3 מכוניות ברציפות על פס לבן לפני עיקול בכביש סדום ערד .

ברגע שהשיקולים המעורבים בתיעדוף משימות המשטרה הם שיקולים שיווקיים יחצ"ניים המשטרה מבחינתי איבדה את הלגיטימיות שלה, זה שהם עוד משקיעים אלפי שקלים בשביל זה זה בבחינת להוסיף חטא על פשע.

נהגי אוטובוסים ומשאיות אולי יודעים לנהוג ולשלוט על הרכב שלהם (רק אולי...), אבל הפז"מ שלהם על הכביש הופך את שיקול הדעת שלהם לשגוי ובד"כ ההחלטות שלהם על הכביש רומסות תרתי משמע את הזכויות של הנהגים האחרים, מה שלעיתים קרובות גם מסכן את חיינו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בפולקלור היהודי ידועה העיר חלםשבפולין כעיר כזו. יהודים ישבו בה מאות בשנים, והכינויים חכמי חלם או חלמאים מרמזים לכינוי לבריות שמעשיהן טיפשיים ואבסורדיים. לא ידוע מדוע דווקא חלם נבחרה לייצג "עיר של טיפשים". בפולנית "חולם" משמעותו טיפש וייתכן שזו הסיבה.

כיום נהוג להשתמש במושג "מעשה חלם" או "חלמאות" כביטוי לבזבוז כספי ציבור על ידי הרשויות, כאשר הוא נעשה בניגוד לכל היגיון, כמו סלילת כביש ארוך לשום מקום, בניית גשר גדול מעל שדה ריק שאף אחד לא עובר בו, משלוח דואר חוזר לכתובת שאינה קיימת, וכדומה.

להמשך קריאה :

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%99%D7%A8_%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%9D

אני מוכן לאכול את הכובע אם ירשיעו אותו.

ואם כן בעבירה מינורית יותר מאשר נהיגה ב200.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
במטרה להציל חיים.

אז מכסות דו"חות שנכפות על השוטרים מצילות חיים ? זה שמעסיקים יחידה בכדי לתפוס נהג פורשה אחד במקום לתפוס 100 "עברייני" תנועה אחרים - זה מציל חיים ? זה שמעמידים שוטרים בכבישים סלולים היטב, לא פקוקים וישרים רק כדי למצוא את "הרוצח" שנוסע שם 120 - זה להציל חיים ? זה שניידות חונות לעתים קרובות בצורה שמסכנת את הציבור בשוליים - זה להציל חיים ?

איזה תמימות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
ומה בדיוק הקשר בין שלל העברות האלה ובין מתנ"ע?

הגוף העליון שמאגד את מתנ"ע ואת מי שאחראי לאכיפת השמירה על החוק בכלל נקרא משטרה.

תחת הכותרת הזו הם חולקים תקציבים ותיעדופים.

בנוסף ב"מבצע" הספציפי הזה נעשה מעקב אחר הנהג - קצת יותר ממה שמבצעים באמצעות מתנ"ע בלבד.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מכוניות ספורט לא גורמות לתאונות כמו שאנשים זקנים/חסרי ביטחון/ביטחון מופרז בלי רכישת מיומנות.

לא יצא לי לראות הרבה "משופרות " עושות תאונות למרות זאת אלוהים או אלוהים כמה מאזדה 3 ומכוניות משפחתיות ראיתי מפורקות ! עייפות ! פלאפון ! ולחץ - זה מה שעושה תאונה .

לא פורשה ולא 206 גודשת

פורסם

יכול להיות שזאת לא קאררה GT, וגם הגיוני שזאת לא קאררה GT, אבל אל תגידו שאין, כי יש, אני אומר לכם שראיתי אחת ויש לי תמונה שלה בפלאפון אני יעלה אותה אם אתה רוצים ויראה לכם.

ובקשר למה שאמרתם, שהוא נסע בכביש ריק, זה לא אומר שאם הכביש ריק מותר לו ליסוע על 200, בכבישים האלה מותר ליסוע על 90, אז סבבה יחפפו אם תיסעו 120, אבל 200? הכביש ריק, ומה אם הוא יאבד שליטה ויעוף לצד השני ששם יהיה אוטו? מה זה השטויות האלה, הוא יהרוג משפחה שלמה בגלל שבא לו לנצל את האוטו? הוא רוצה לנצל ת'אוטו שיסע לגרמניה יש שם מספיק מקומות ליסוע על 250, לא בארץ, גם ככה יש לנו יותר מדי הרוגים בגלל תאונות דרכים, וזה לא משנה אם הוא נהג משאית או נהג מכסחת דשא

smallers, מה שאמרת זה בולשיט, יופי מן הסתם תראה יותר מאזדה מפורקות מפורש, אתה יודע למה? לא בגלל מה שאמרת, אלא בגלל שיש טיפה, לא הרבה, יותר מאזדה 3 מפורש <_>

עריכה: הנה התמונה של הקאררה GT:

wny2qymdgzyj.jpg

ואגב יש עוד כמה שאני יודע שראו אותה, גם בנתניה אם מישהו יודע איפה זה הסוכנות של buy & drive אז ליד ראו אותה חונה עם גג פתוח, זאת ספציפית אני לא יודע בדיוק איפה זה, כי ישנתי בנסיעה והעירו אותי לראות אותה ומהר הוצאתי פלאפון לצלם, אתם לא מבינים איזה יופי היא נשמעת במנהרה עם ההד, מה שכן זה כשחזרנו מחברים באיזור הרצליה או משהו כזה, אגב התמונה היא מה29/01 ככה שאולי היא כבר לא בארץ כי הלוחית לבנה, למרות שנראה לי זה לוחית שגריר או משהו כזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...