Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי את כל השרשור עד כה (נשברתי באמצע), אבל ראיתי את הסרט.

יש מצב שזה סרט ההסברה אשר חיכינו לו, שמדגים כי אכן אפשר לנהוג ב147 קמ"ש, עם יד אחת על ההגה והשניה על המע"ד של מכשיר הקשר תוך כדי דיבור בקשר?

:wink::wink::wink:

אסף.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יומיים נוסעים אחריו ביום, בתנועה ואין מהירות.

ואז לילה, כביש ריק מתנועה, רחב, מהיר, מחוץ לאיזור מיושב עם רכב שבנוי בדיוק למהירויות כאלו.

ובנוסף לכך כאשר הוא הגיע לחלק עם תנועה בכביש הוא האט את מהירות נסיעתו למהירות הגיונית יותר,

הקשיב להוראות המשטרה ועצר.

אני באמת לא חושב שהוא עשה חטא כלשהו, לא חושב שמגיע לו עונש ואם כמה אנשים פה יורידו מסכות, הם יודו שזאת ההתנהלות בה הם היו נוהגים[ת"מ].

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה, לפחות המשטרה עשתה את עבודתה.:-)

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

"הם קיבלו מידע מיבואן פורשה בארץ.

ע"פ צבע הרכב ושני ספרות מרכזיות שכן נתפסו במצלמה- מכשירי תנועה העביר למשטרה

מידע על הבעלים של הרכב.

מוטי יגיל נציג שרות ארצי גם מסר להם כתובת וטלפון!!"

טובטיסט בוואלה

spc.gif

מעניין אם זה נכון.

chelem2.jpg

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

קראתי את כל הת'רד הזה מתחילתו ועד סופו והמשפטים שנאמרו על ידי כוחותינו הכחולים, פשוט גמרו אותי על המקלדת....

כמה טיפשות וחוסר יכולת מצד אנשים שעוד קוראים לעצמם אוכפי חוק

ואז נזכרתי בהודעה הזו בין הראשונות, קשה לפספס כי כל הרבה הגיבו עליה...:

אין לאכוף את זה כן ואת זה לא.

תאמין לי שהם מנסים לנצל את התקציב בצורה החכמה ביותר, ויש שם אנשים שחכמים יותר ממני וממך, זה שמהצד זה נראה מסריח לא אומר כלום, ואנחנו לא יודעים חצי מהפעולות שמתבצעות באגף התנועה.

אתה יודע מה קורה לאוטו שפורש פוגעת בו ב250 קמ"ש? (בוא ספר לי.. כי אני לא שמעתי על מקרה כזה בחיים...)

ועם כל הכבוד אני חושב שנהגי משאיות ואוטובוסים שנוהגים כל החיים שלהם יודעים לנהוג קצת יותר טוב מאיזה פלצן שנהיה עשיר לפני חודשיים וקנה לעצמו פורש.

הכל במטרה להציל חיים.

אז הרשיתי לעצמי לערוך כמה שינויים בשבילך אור...

- דבר ראשון לפי הרצון שלך באמונתנו, אני מבין שאתה מדבר מתוך הגוף הזה שנקרא משטטה (מקום מושבם של השוטים)

שלפי מה שידוע לי וזכור לי, עקב עברי בגוף הזה, הכלכלנים הגדולים היושבים שם, הם שוטרי חובה ואנשים חסרי השכלה...

- אנשים שחכמים יותר ממני וממך, בוא נתקן... אני לא יורד לשפל המדרגה, ולכן כנראה שהם יותר חכמים ממך, משמע עוד לא סיימת כיתה ג', ואם כן, אז חסוך ממני, ממך ומכל שאר הפורום את העלבון הזה, וגם תעריך את עצמך הרבה יותר, במשטרה אין הרבה אנשים בעלי בגרות שלא לדבר על תואר (כמובן שאני מדבר על תואר אמיתי ולא אחד שנקנה באוניברסיטת לטביה עליה השלום)

-הפעולות שקורות במתנ"א? אני יגיד לך מה הולך שם, מלבד משחקי קלפים ושחיתויות? אני משער שעוד כל מיני עבירות צווארון לבן, הרי אלו הם אנשי חוק, הכי קל להם לסטות מדרך הישר...

-כמובן שאני ממתין לתגובת ההמשך בקשר לסיפור על הפורשה שפגעה ברכב ב250 קמ"ש, אני מקווה שהוא מאוד מעניין כמו הסיפורים על נהגי המשאיות והאוטובסים אשר כל יום עסוקים בלבצע עבירה אחרת על הכבישים... אם אתה לא מאמין לי עיין קצת בפורום על מנת להסתכל בהודעה של אותו בחור שנהג אוטובוס פשוט נכנס בדלת רכבו וגרם לו נזקי גוף והאשים את המכללה שליד...

-פלצן עשיר... אמממ כן, אני מניח שגם אותו אתה מכיר ולכן הרשית לעצמך לכנותו בשם זה, נצור לשונך בטרם תכיר אנשים, כי אם לא תנצור לשונך תיסתם דרכך אליהם...

לפני שתגיב ותגונן על הגוף הזה אני שוב רוצה לציין, שבעברי השתייכתי אליו יותר מחודש... הכרתי את הגוף הזה עד ליסודות ולספרי הנהלים שכבר לא קיימים במדפים של אמ"ש ואת"ל... (שאני מניח שאתה מבין על מה אני מדבר)

יום טוב/ערב טוב מה שתרצה

מקווה שאם אתה יודע מה הדבר הנכון לעשות, אז תתנצל כאן על דפי הפורום בפני אותו אדם כמו שידעת להכפיש אותו ולהלבין פניו ברבים

עריכה: תומר שכחתי... אחלה תמונה חבל שלא הספקנו לעשות אחת ביחד

בפעם הבאה אתה חייב לי

Confidence In Motion

פורסם

מעניין כמה כסף עלה כל המבצע. אם הייתי קורא רק את ההתנהלות של המשטרה הייתי בטוח שמדובר באחד מראשי העולם התחתון.

ציטוט מהכתבה "בשלב זה, החליטו ביחידה המרכזית ללמד את הנהג לקח ולעקוב אחריו 24 שעות ביממה. "למדנו את כל שגרת חייו: מתי הוא יוצא, לאן הוא נוסע".

אני רק מקווה שזה לא עלה כמו בפעם שזייפו תאונת דרכים כדי לתפוס את האופנוען.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ימים ולילות חשבו "חכמי" חלם על פתרון…

לבסוף קם רֶבּ לֵיזֱר ואמר:

"יש לי פתרון! כידוע, באמצע החודש זורח הירח בשמים. בימים אלו הלבנה מלאה ועגולה. זה מה שנעשה... בליל ירח מלא, נעמיד חבית מלאה מים בכיכר השוק. ברגע שהירח ישתקף בתוך חבית המים - נתפוס אותו ונכסה את פי החבית!

הירח יישאר כלוא בתוך החבית ונוכל להאיר בעזרתו את רחובות העיירה גם בלילות אפלים"

כולם התפעלו מהרעיון המדהים וכך עשו...

כשהגיע אמצע החודש יצאו כל תושבי העיירה לכיכר השוק. הם מילאו חבית במים.

רֶבּ לֵיזֱר "החכם" הציץ לתוך החבית והכריז:

"זהו - אני רואה את הירח בתוך החבית - בואו ונלכוד אותו!"

מהר, מהר הובאו שמיכות עבות שיכסו את פתח החבית.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

פורשה, קיבינמט, פורשה!

זה שהאמריקאים הדפוקים לא יכולים לבטא E בסוף מילה לא אומר שצריך לחקות אותם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
יומיים נוסעים אחריו ביום, בתנועה ואין מהירות.

ואז לילה, כביש ריק מתנועה, רחב, מהיר, מחוץ לאיזור מיושב עם רכב שבנוי בדיוק למהירויות כאלו.

ובנוסף לכך כאשר הוא הגיע לחלק עם תנועה בכביש הוא האט את מהירות נסיעתו למהירות הגיונית יותר,

הקשיב להוראות המשטרה ועצר.

אני באמת לא חושב שהוא עשה חטא כלשהו, לא חושב שמגיע לו עונש ואם כמה אנשים פה יורידו מסכות, הם יודו שזאת ההתנהלות בה הם היו נוהגים[ת"מ].

מצד אחד נכון, כל מה שאמרת הוא נכון ובאמת לא מגיע לו מה שעשו לו בגלל המהירות.

כן מגיע לו בגלל ההתגרות במשטרה, בגלל המדבקה שהדביק על לוחית הרישוי בכוונה שזה יסנוור את המצלמות מהירות בתקווה שלא יגלו, זוהי התגרות בחוק, במשטרה ועוד חינוך לקוי לילדים שבעתיד היו יכולים לזכור שאפשר לעשות את מה שאותו אחד עשה בפורשה, כמובן שהם התחנכו לדעתי טוב טוב כשראו את השוטרים אחריהם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בסרטון הזה:

http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-166a7721ddeb021004.htm

בנקודת זמן 0:51, 0:53, 1:08, והכוכב באקסנט 1:37-2:15.

נוסעים בנתיב שמאלי שלא לעקיפה.

מעניין אם המשטרה תוציא מההקלטה את מספר הרישוי שלהם ותגיש נגדם תלונה על נסיעה בשמאלי, או שלא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בטח שלא מגיע לו כלום, להפך. עכשיו שאני חושב על זה, מהי בעצם עבירת תנועה? יש דבר כזה בכלל? ואם אין עבירות תנועה, אז למה צריך שוטרים באמת? ומה זה הדבר האלקטרוני הזה עם 3 אורות? ומי קבע שבאדום צריך לעצור? מצטער על כמות השאלות המטורפת שכרגע צצה לי בראש.

פורסם
אני לא מבין מה הקטע שאתם אומרים, למה הם עוצרים אנשים שנוסעים על 200 שיעצרו פושעים, בנאדם שנוסע על 200 הוא לא רוצח? אתם יודעים שאם אוטו כזה עושה תאונה ברכב משפחתי הוא פשוט גומר אותה? הוא דופק למשפחה המורחבת את החיים, אתם יודעים מה זה לאבד ילד, נכד, בגלל טמבל שרוצה להתלהב בפורש המפגרת שלו? שיעצרו אותו יכניסו אותו לכל החיים לכלא, זה מה שמגיע לבן אדם כזה, אני בטוח שאתם לא הייתם רוצים לצאת ערב שישי עם חברים ולהתנגש בדבר כזה שידפוק לכם את הערב, ויהרוס למשפחות שלכם ושל החברים שלכם את החיים, תחשבו על זה קצת יותר לעומק, אתם חושבים שהחיים הם ניד פור ספיד, וליסוע על 200 זה מצחיק וכיף, אם אתם חושבים שזה בסדר ליסוע על 200 בכביש כזה כדאי שתתבגרו

את החיים אפשר לדפוק למשפחה שלמה גם במהירות 100. עו"ד דודי קרלסבאד עשה זו אפילו במהירות נמוכה יותר. גם מהירות 50 יכולה להרוג.

אז מה אתה אומר? נגביל את המהירות ל- 40 קמ"ש? ל-30? אולי פשוט נוציא את כל הנהגים להורג ונעקל להם את המכוניות ואז באמת לא יהיו תאונות דרכים יותר? (חוץ כמובן מהרוגי אוטובוסים, משאיות ושאר כלי משחית).

לגופו של עניין, אף אחד לא מכיר את "הפלצן" ואף אחד לא יודע על מה הוא יצא בסוף (ניחוש, לא על הרבה).

מה שכן בטוח הוא ששוב המשטרה דואגת ליחסי הציבור ולא לפשיעה, ושוב יש מספיק טוקבקיסטים שמוכנים לבלוע ולגרגר כל דבר שמאכילים אותם.

פורסם

אז לדעתך זה בסדר שעכשיו כל אחד יסע על 250 רק כי האוטו שלא יכול? יש חוקים, אז אני לא אומר בואו נהיה רובוטים ניסע על 90, אבל רבאק, ואתה יודע מה לפחות שיהיה גבר שאלו אותו על כמה נסעת, הוא אומר לא יודע 90 נראה לי, כאילו מה נראה לך שהם דפוקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...