Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את החיים אפשר לדפוק למשפחה שלמה גם במהירות 100. עו"ד דודי קרלסבאד עשה זו אפילו במהירות נמוכה יותר. גם מהירות 50 יכולה להרוג.

אז מה אתה אומר? נגביל את המהירות ל- 40 קמ"ש? ל-30? אולי פשוט נוציא את כל הנהגים להורג ונעקל להם את המכוניות ואז באמת לא יהיו תאונות דרכים יותר? (חוץ כמובן מהרוגי אוטובוסים, משאיות ושאר כלי משחית).

לגופו של עניין, אף אחד לא מכיר את "הפלצן" ואף אחד לא יודע על מה הוא יצא בסוף (ניחוש, לא על הרבה).

מה שכן בטוח הוא ששוב המשטרה דואגת ליחסי הציבור ולא לפשיעה, ושוב יש מספיק טוקבקיסטים שמוכנים לבלוע ולגרגר כל דבר שמאכילים אותם.

+1

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח הם רבו מי יסע עם הפורשה לתחנת משטרה , איזה התלהבות כאילו הם תפסו רוצח המונים שיש בפאגז שלו גופות

פורסם

לא הייתי נותן להם את התענוג לנסוע עם הפורשה גם מטר אחד, אני בטוח שהבעלים דאג שהרכב יחזור הביתה בצורה בטוחה ולא על ידי המשטרה.

פורסם

אתם יודעים, מה אני שמח שזה איש מבוגר בן 51 ולא איזה ילד 18-25, כי אז בכלל השוטרים והתקשורת היו משתגעים!

ושמתם לב לזה שבמאמת בקושי מזיכירים תגיל (את הגיל)!

ואם בטעות היה עוד פורשה לידו אז זהו זה בטוח היה מירוץ!? חח

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אז לדעתך זה בסדר שעכשיו כל אחד יסע על 250 רק כי האוטו שלא יכול? יש חוקים, אז אני לא אומר בואו נהיה רובוטים ניסע על 90, אבל רבאק, ואתה יודע מה לפחות שיהיה גבר שאלו אותו על כמה נסעת, הוא אומר לא יודע 90 נראה לי, כאילו מה נראה לך שהם דפוקים?

את מה שאני הולך להיד לך אני אומר בצער רב וביגון כבר לא רק כנהג אלא גם כאזרח במדינה הזו.

כן. לצערי הם דפוקים ולא רק במובן השכלי של המילה.

המשטרה בישראל, כגוף, רקובה - ומכאן דפוקה.

דפוקה- בכירים המשתפים פעולה "ונפגשים מדי פעם" עם משפחות פשע.

דפוקה ופוליטית - ראשי משטרה התוקעים סכינים זה בגבו של זה ודורכים על גופות עמיתיהם בדרכם ללחך את פינחתו של עוד פוליטיקאי בדרך לקידום הניכסף.

דפוקה ומושחתת - שוטרים שיכורי כח ששכחו מזמן שתפקידם הוא "להגן ולשרת" ומצפצפים על כמעט כל חוק תנועה אפשרי.

דפוקה ואדישה - נסו פעם לחייג 100

דפוקה ודפוקה (והפעם שכלית) - יחידת תנועה שלמה אשר מביימת תאונות עם פצועים (!!!) בכביש 6 לפנות בוקר על מנת לעצור רוכב אופנוע.

רחבה היריעה מלהכיל אותה בת'רד אחד, ארוך ככל שיהיה.

לבסוף אני מתנצל מראש בפני אותם שוטרים/בלשים/חוקרים - לא מעטים - העושים את עבודתם נאמנה. אכן יש כאלה. אני משתתף בצערם.

ושוב לגופו של עיניין - ראיתי את הווידאו. אני רואה כל יום סיטואציות מסוכנות בהרבה במהירויות חוקיות לחלוטין.

פורסם

הוא לא דפוק אלה נורא חכם. לעורך דין יהיה יותר קשה להוציא אותו זכאי אם הוא יגיד "כן נסעתי 200".

חוץ מזה אני מכיר אנשים שעצרו אותם על 190+ ואם עורך דין תותח יצאו עם שלילה של כמה חודשים בלבד.

אחרי שראיתי את הסירטון אני חייב לציין שאני מחזיק לו אצבעות שאפילו יום שלילה אחד הוא לא יראה, והשוטרים המסכנים האלה ימשיכו לקנא בזה שיש לו פורשה ולהם אין ואף פעם לא תהיה!

בכלל לא מובן מה הוא עושה בארץ. בכסף שכזה רכב עולה פה בחו"ל היה קונה 430 ספיידר או למבו או כל אקזוטית אחרת והיה כל שבוע נוסע על מסלולים ועל כבישים בהם המהירות המותרת היא "טיפה" מעל 90...

בכלל אפשר לחשוב מה ראינו כאן, אני עם הגרוטאה שלי הגעתי לא פעם ל200 אז עם רכב כזה שבנוי לנסוע 250 בלי להתאמץ בכלל עשו כזה סיפור?! פשוט בדיחה!

פורסם

העם דורש לנסוע מהר !!

:-)

תאמינו לי, שוטרים אדיוטים. חייכתי לאורך כל הסרטון הזה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ישנה נטייה להתבלבל בין לנהוג לאט לבין לנהוג בזהירות.

עברית שפה כל כך יפה ניתן לאמר בה כך:

"לא כל נהיגה במהירות היא נהיגה בחוסר זהירות"

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

זה פועל גם לשני הצדדים. לא כל נסיעה איטית היא בזהירות.

מי שדפקה לי את הצוואר ועד היום הוא כואב לי, גם 7 שנים אחר כך, נסעה במהירות מותרת בתוך העיר. הרסה לי את הצוואר, את האוטו, את האוטו שלפני ואת הבירכיים שלה.

זו לא המהירות מה שהורג, אלא ההתנגשות.

אם הוא היה מתנגש ברכב של משפחה על 110, סביר להניח שמישהו היה נהרג או נשאר עם נכות.

אם הוא היה מתנגש ברכב של משפחה על 250, סביר להניח שהתוצאה הסופית הייתה די דומה.

הרכב הזה בנוי לזה, אז 250 על פורשה בכביש ריק זה פחות מסוכן מ160 על מאזדה 3 ליסינג על כביש החוף באמצע השבוע (ויש המון כאלו).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...