Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעצבן אותי לא פחות זה שאף אחד מהעיתונאים או אנשי התקשורת שעסקו באייטם הזה, הן בטלוויזיה (וזה היה בכול המהדורות) והן בעיתונים או באינטרנט, אף לא לרגע העלו בדעתם להפנות איזושהי שאלה קצת קשה לאותם גורמי משטרה שהיו מעורבים בפיאסקו הזה.

למה אף אחד מהם לא שאל אותם למה הם לא רודפים ועוקבים אחרי אותם עברייני תנועה סדרתיים שבבדיקה מאוד פשוטה של לחיצת כפתור יכול להיפרס להם גליון הרשעות של עשרות ואף מאות עבירות תנועה פי אלף יותר חמורות ממהירות מופרזת, ולמה אחרי אלו הם לא עוקבים? למה אותם הם לא מנסים לתפוס על חם? זה יותר מציק לי.

גם בכלל, בשבועות האחרונים במדור הרכב של וואלה היה אפשר בקלות למצוא את הפרוייקט הזה של המצלמות הנסתרות של "אור-ירוק" ואיך שהם תופסים על חם עשרות נהגים ברחבי הארץ מבצעים שלל עבירות תנועה - למה כאן המשטרה לא פועלת? הרי גם שם הכול מתועד! הרי לכם קישור עם הכותרת המדהימה של "פוטו-רצח": http://cars.walla.co.il/?w=/4726

אז אני, בתור סטודנט לתקשורת ושאיפה להיות עיתונאי כשאגדל, שואל: איפה אתם משטרת ישראל? אני מעדיף 20 נהגי פורשה בני 51 שינהגו ב- 200 קמ"ש על כבישים פתוחים באמצע ליל שיש מאשר משאית אחת, או מונית אחת או סתם ילד שיכור שיחליט שבעצם הוא שכח לפנות ימינה ביציאה מהכביש המהיר ויחתוך 3-4 נתיבים על 120 קמ"ש, או ימהר לאנשהו ויעקוף על פס לבן או יוותר על תמרור עצור ורמזורים אדומים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

השוטרים די דפקו את עצמם עם הוידאו הזה. כמו שנאמר כבר, השוטר מצהיר שיש קשר עין כאשר הוא אבד ואי אפשר לשכוח את זה שהוא נידבק למכוניות, לא אותת ונהג עם יד אחת. אני חושב שלשוטר הזה שנהג עם יד אחת בג'טה במהירות של נניח 150 אם לא יותר(די בטוח שיותר) היו יותר סיכויים לתאונה מאשר לנהג הפורשה. חוץ מזה ניתן לראות בבירור שהוא לחץ בצורה רצינית(יחסית) רק בכביש ריק לחלוטין.

פורסם

עדיין.

השוטרים עשו את האבו-עלי התקופתי שלהם, יש שר תחבורה חדש, צריך לעשות עליו רושם.

את התהודה בתקשורת הם קיבלו, כל המצקצקים בלשונם ידעו לספר שהאיש עתיד לרצוח את שלושת צאצאיו.

ממש אידילי. להקיא. :evil:

פורסם

לפי דעתי פספסתם דבר מאד חשוב מכל זה.

כאן רואים שהספרות שהוא קנה והדביק על הלוחית באמת עובדות והמשטרה גם אישרה את זה!!

אין מבחן יותר טוב מזה.

אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלו אני אשמח מאד אם הוא ייפרסם את זה כאן או יישלח לי בפרטי :)

פורסם
אז לדעתך זה בסדר שעכשיו כל אחד יסע על 250 רק כי האוטו שלא יכול?

דרך אגב, כן. היה מאוד נחמד אם הייתה מגבלת מהירות לפי סוג הרכב.

יש רכבים שמסוכן לנסוע איתם 130 ויש רכבים שבטוח לנסוע בהם 200 מאשר 100 ברכבים אחרים.

הם יבלמו מהר יותר מאשר הרכב שלך במהירות החוקית.

האצה למהירויות גבוהות בקטעי כביש ריקים לא תגרום לתאונה.

הכביש לא ריק? הרכב יבלום למהירות המתאימה לפני שתספיק להוציא מילה.

פורסם
דרך אגב, כן. היה מאוד נחמד אם הייתה מגבלת מהירות לפי סוג הרכב.

יש רכבים שמסוכן לנסוע איתם 130 ויש רכבים שבטוח לנסוע בהם 200 מאשר 100 ברכבים אחרים.

הם יבלמו מהר יותר מאשר הרכב שלך במהירות החוקית.

האצה למהירויות גבוהות בקטעי כביש ריקים לא תגרום לתאונה.

הכביש לא ריק? הרכב יבלום למהירות המתאימה לפני שתספיק להוציא מילה.

חשיבה מוטעית.

הנזק בתאונה (כל תאונה) נגרם בשל הפרש מהירות. תיאורטית, לו היית פוגע מאחור במכונית שנוסעת על 199 קמ"ש, בעודך נוסע על 200 קמ"ש - והייתם ממשיכים בלי לפגוע בעצם אחר (נניח לרגע שזה על אגם קרח ענק), למכונית הנפגעת הייתה שריטה קטנה בצבע.

ברגע שאתה נוסע 160, ומישהו אחר נוסע 90:

א. הסיכוי שלך לפגוע בו גדול בהרבה.

ב. פגעת בו - זה כאילו נכנסת בקיר ב-70 קמ"ש (צפה במבחן של NCAP כדי לראות מה קורה ליושבי רכב במהירות קצת יותר נמוכה).

חשוב להתאים את מהירותך לסביבה. סטייה קלה לפה או לשם היא בסדר, אבל הפרש גבוה הוא מסוכן, כל עוד הכביש לא ריק (בטח ובטח עם נימוסי מעבר הנתיב של הנהג הישראלי הממוצע).

פורסם

מסכים עם שמר. אני אף פעם, אף פעם לא עוקף מכוניות אחרות, בתנועה זורמת ככל שתהיה, בהפרש מהירות גבוה מ30-40 קמ"ש, גם אם אני צריך לרדת 80 קמ"ש בשביל זה (כי אני נוסע 90 קמ"ש והם 10 קמ"ש, כמובן ;) ). לך תדע מי הדפוק שנוהג.

אין כלכך בעיה של מהירות אבסולוטית כמו של מהירות יחסית לתנועה.

מהירות אבסולוטית הופכת לבעיה מאיזור הילוך חמישי ב5000 סל"ד (במונחי S3). אין לך סיכוי לברוח מג'אנק על הכביש, שלא לומר מפגרים שעושים פרסות על כבישים מהירים, כאלו שנוסעים נגד התנועה, משאיות בלי אור ויתר מזיקים. אני משתדל להרגע ולא לחצות למקומות שכאלו. יוצאי דופן הם קטעים ישרים, מוארים וריקים, וגם אז לכמה מאות מטרים ובחזרה ל"סתם מהר".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נו באמת, מה אלה כל השטויות האלה? כמה פעמים יצא לכם לראות שוטרים נוסעים במהירויות לא שפויות (150,160)

כל הפרשה הזאת היא תוצאה מקנאה של המשטרה, כל מי שיש לו רכב יוקרתי בוודאי שמע כמה פעמים משוטר את המשפט "מאיפה יש לך כסף לקנות רכב כזה"

לא פעם ולא פעמיים זה בטוח, במקום שילכו לחפש סוחרי סמים בנווה שאנן הם רודפים אחרי אנשים שלא מסכנים אף אחד, הרכבים האלה בנויים לנסוע במהירויות כאלו ולהרבה יותר מזה, במקום ללכת לחפש רוצחים שכירים הם רודפים אחרי ילדים שנוסעים להנאתם בטרקטורונים, זה לא חדש שכל המשטרה זה זבל אחד גדול.

כל הכבוד לנהג הזה, אני בטוח שהוא עוד יחזור לתת בראש ויצא מזה כמו גדול.

רק שיחליף את הטרקטורון לאווטלו 525 והכל בסדר:lol::lol::lol:

פורסם

הנה הסרט:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000442851&fid=3220

אין ספק שהרבה קנאה וצרות עין עומדת מאחורי ההשקעה האדירה. אני מכיר את זה מהתקופה שהייתה לי מכונית שהייתה שווה 10% מהפורשה הזו, מיאטה, אך עדיין נתנה תמריץ לשוטרים לעצור אותי.

בסרטון רואים שהוא אכן הגיע ל 200, אך בכביש ריק עם גדר הפרדה כשהתנועה נעשתה צפופה יותר הוא הוריד מהירות.

אני גם בטוח שאין לו עוד הרשעות משמעותיות בעבירות באמת מסוכנות (כמו שכרות, פס לבן ורמזור אדום) ומעורבות בתאונות עם נפגעים, כי אם היו - המשטרה הייתה ממהרת לפרסם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...