Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשו רעש, יש כותרות להיום, מחר וכנראה גם מחרתיים. אבל פה זה ייגמר.

לא ניתן להטיל עליו אחריות לאף אחד מהצילומים הקודמים שבהם המספר רישוי היה מוסתר.

פרט למהירות שנתפסה ע"י הדבורה בסרטון - אין להם שום דבר נגדו.

לגבי הדבורה, ניתן לראות בסרטון בצורה ברורה ב2 דברים שפוסלים את מדידת הדבורה:

1- השוטרים איבדו קשר עין עם הרכב.

2- פרט לאותו רכב היו עוד רכבים אשר נסעו על הכביש באותו כיוון נסיעה.

ככה שכאשר הוא יזוכה בבית המשפט, ידאגו להשתיק את הנושא כדי שלא ישמעו על עשרות אלפי השקלים שירדו לטמיון בגלל המבצע המטומטם הזה

שככל הנראה מבוצע אך ורק בגלל אגו של איזה קצין במשטרת התנועה שהתעצבן מזה שאיזה נהג פורשה מרשה לעצמו לנסוע במהירות ליד מצלמה בגלל שהמספר שלו מכוסה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו אני מבין מדוע ביום שישי חטפתי דו"ח משטרה ועוד ליד הבית, כאשר בצעתי פניית פרסה באמצע כביש ריקני לחלוטין ב-4 לפנות בוקר. 250 ש"ח ללא נקודות, קיבינימט. הכל בגלל נהג בגיל העמידה עם איזה פורשה מקוללת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

פשוט, כל הפרשה הזאת מעצימה אותי לקנות כזה אוטו ולבצע את אותם נסיעות שהנהג ביצע אני פשוט מקנא בנהג חד וחלק.

מהם חושבים לעצמם המשטרה שבנאדם שקונה כזה אוטו לא ינצל אותו ואני מדגיש, אם היה לי את האוטו הזה הייתי נוסע בדיוק באותה צורה שהנהג נסע!!!.

אולי תקראו לי משוגע או כל דבר אחר אבל בנינו כל אחד היה רוצה להתחלף, עם בעל הרכב כדי לראות מה באמת הפורש שווה.

אז כל אחד ייתן את הפרשנות שלו שזה חוצפה לסכן אנשים וכ'ו וכ'ו אבל כל אחד במדינת ישראל שם פס על החוקים.

יניב

פורסם

עריכה: תומר שכחתי... אחלה תמונה חבל שלא הספקנו לעשות אחת ביחד

בפעם הבאה אתה חייב לי

תודה! :-)

בכיף, באמת חבל שלא יצא..פעם הבאה תבוא מוקדם יותר :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שוטרים דבילים. בטח נהג הפורשה עשה להם את השבוע.

הם לא מבינים שהם גרועים בדיוק כמוהו ומסכנים באותה מידה ואף יותר את הזולת.

עצם העובדה הפשוטה שהם מבצעים מרדף כמעט באותן מהירויות עתק, ויכולים לגרום לנזק דומה לזה שנהג הפורשה יכול לגרום.

בד"כ איני בעד נהגים כמוהו, ולא מצדד בהם, אך לא זכור לי כבר הרבה זמן לראות סרטון שבו המשטרה יוצאת כל כך אימפוטנטית וקצרת יד.

לא זכור לי גם לקרוא לא מעט תגובות מעורבות בפורום ונטולות צביעות;

הרי בד"כ כל חכמי הפורום מתייצבים בכזה מצב ומגנים את הנהג וכו' ואינם מוכנים להודות בעובדה שהם לא יותר טובים ממנו, ואז מה אם אין להם פורשה - הם עוברים עבירות במהירויות קצת יותר שפויות עקב מגבלות הרכב שלהם.

אז כל הכבוד על הכנות. כי במדינה שלנו, ממש לא חסרות דרכים להיפצע או למות על הכביש שממש לא קשורות למהירות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
עשו רעש, יש כותרות להיום, מחר וכנראה גם מחרתיים. אבל פה זה ייגמר.

לא ניתן להטיל עליו אחריות לאף אחד מהצילומים הקודמים שבהם המספר רישוי היה מוסתר.

פרט למהירות שנתפסה ע"י הדבורה בסרטון - אין להם שום דבר נגדו.

לגבי הדבורה, ניתן לראות בסרטון בצורה ברורה ב2 דברים שפוסלים את מדידת הדבורה:

1- השוטרים איבדו קשר עין עם הרכב.

2- פרט לאותו רכב היו עוד רכבים אשר נסעו על הכביש באותו כיוון נסיעה.

ככה שכאשר הוא יזוכה בבית המשפט, ידאגו להשתיק את הנושא כדי שלא ישמעו על עשרות אלפי השקלים שירדו לטמיון בגלל המבצע המטומטם הזה

שככל הנראה מבוצע אך ורק בגלל אגו של איזה קצין במשטרת התנועה שהתעצבן מזה שאיזה נהג פורשה מרשה לעצמו לנסוע במהירות ליד מצלמה בגלל שהמספר שלו מכוסה.

אמת. כל הסרט אני יושב ומגחך כמו דביל. בצילום באור יום רואים שהוא נוסע בצורה סבירה למדי, מקסימום יכניסו לו משהו על עקיפה מימין. בלילה, הפורשה יוצאת לגמרי מהתמונה ולא נראית באופק בעוד שהדפ"ר מפטיר "יש קשר עין יש קשר עין".

מבחינתי, שאבי נאור וחבורת הבריונים שלו (אם חיפשתם לכם הגדרה נוחה ל"הון ושלטון", הרי לכם אחת, איך גוף פרטי, "אור ירוק", מתערב ברמה בוטה בפעילות הביצועית - לא חקיקה, לא פוליטיקה, לא לוביסטים - של מדינת ישראל) יצמידו צלם לכל שוטר. זה אוטומטית יבטל חצי מהעבירות (מאחר ואלו כנראה מפוברקות) ויטיל בספק רב את החצי השני (לאור רמת השוטרים). שומע את זה אבי? צריך את הכסף שלך במשטרה, קדימה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דבר ראשון אין ספק שהנהג מצוי במשבר גיל ה50,ולכן צריך לחוקק חוק שנהגים מגיל 45 עד גיל 55 ינהגו עם מלווה אחראי.

דבר שני צריך להוציא את המשטרע מחוץ לחוק.

עד מתי הם ירדפו אחרי מכוניות ולא אחרי רוצחים,אנסים, או סתם אנשים נחמדים שבאים בהתנדבות לשמור לך על העסק בשביל סכום מינימלי של 7000 שקל בחודש.

עד מתייייייייייייייייייייי!!?!?!?!?!

פורסם
פשוט, כל הפרשה הזאת מעצימה אותי לקנות כזה אוטו ולבצע את אותם נסיעות שהנהג ביצע אני פשוט מקנא בנהג חד וחלק.

מהם חושבים לעצמם המשטרה שבנאדם שקונה כזה אוטו לא ינצל אותו ואני מדגיש, אם היה לי את האוטו הזה הייתי נוסע בדיוק באותה צורה שהנהג נסע!!!.

אולי תקראו לי משוגע או כל דבר אחר אבל בנינו כל אחד היה רוצה להתחלף, עם בעל הרכב כדי לראות מה באמת הפורש שווה.

אז כל אחד ייתן את הפרשנות שלו שזה חוצפה לסכן אנשים וכ'ו וכ'ו אבל כל אחד במדינת ישראל שם פס על החוקים.

יניב

אני חושב בדיוק כמוך, אבל לא בקשר למכוניות, בקשר לרימוני יד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"סרטון חדש "מקפריסין" 245 קמ"ש.

הסרטון מתחיל בסוף שני תחילת שלישי,גיר של סקסו דיזל:smile:

גדישה 0.75

זה המקסימום שאפשר להוציא בלי שהקלאץ' יחליק,הקלאץ' החדש בדרך ואז מישהו אמר 1.2 באר?"

הציטוט מכאן, מהפורום.

מה כל כך יוצא דופן ברכב שמגיע ל 250?

לא מעט רכבים (ואופנועים) משייטים בארץ במהירות הזו.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

המשטרה בעידן המפכ"ל דודי כהן מודעת יותר מתמיד לכוחה של התקשורת ומנתבת את מאמציה אך ורק למקומות בהם יזכו קציניה המועדפים לחשיפה תקשורתית.

אם המפכ"ל עושה במשטרת ישראל כבשלו ומדיח ניצב מוערך רק בגלל שסירב לצאת ללימודים ו"הפריע" לו למנות אחד מאנשי שלומו, מדוע שקצינים בכירים במשטרה לא ימצאו איש איש כראות עיניו את התחום בו יזכה לחשיפה תקשורתית ואולי לקידום בזכות הספינים שהם מחוללים?זה מסתדר יפה עם האוירה הכללית השוררת במדינה של לית דין ולית דיין.

כפי שהיה לשר לבטחון פנים האומץ להעמיד את דודי כהן על טעותו ראוי שימשיך להסביר לו מה משטרה קלאסית צריכה לעשות.

לחימה בפשע ולא באזרחים שלווים או שוטרים הגונים דוגמת קרמשניט.

לכידת פושעים ולא כותרות.

שמירה על רכוש הציבור ולא שמירה על אינטרסים אישיים.

יותר עבודת שטח ולא עבודת מטה.

שוטרים נקיים ולא שוטרים מושחתים.

בעשיית כל אלה ישוב הציבור להאמין במשטרה. כיום אזרחים פוחדים להתלונן במשטרה ואינם מאמינים שהמשטרה תטפל בתלונותיהם ביושר ובהגינות .הפרוטקשן חוגג ואין פוצה פה ומצפצף.

מי המשלם ביוקר על כל אלה ? האזרחים שומרי החוק שנאלצים להתמודד עם האנרכיה המשתוללת ברחובות כששוטרים מפעילים מאמצים כבירים ללכוד כותרות. איפה שאין כותרות אין משטרה.

אותו קצין בכיר שדאג לשלב צוותי צילום בניידת והיטיב להתראיין בכל ערוץ אפשרי על השיטות המתוחכמות שהביאו ללכידת אותו נהג "טייס" הוא גיבור היום וגיבור תרבות,כנראה שמכאן הסימביוזה המאפיינת את יחסי המשטרה -עיתונות רק תוסיף ותמריא .I can't wait to see what's next.

לא שאני חושב שצריך לתת לטייסים מעין אלה לרחף בכבישי ארצנו במהירויות דמיוניות אלא שרבה עוד המלאכה לפני שומרי החוק שלנו בטרם יפנו את משאבי המשטרה לתפיסת כותרות וניפוח אגו.

מעניין מה יהיה האייטם החם הבא.

פורסם

אני פשוט לא מאמין להתנהגות הזאת של השוטרים!

רק עכשיו ראיתי את הסרטון, השוטרים מתנהגים שם כמו ילדים קטנים, שמחים, זה נותן להם אנדרנלין המרדפון הזה.

חוץ ממהירות רואים שהוא נוסע בזהירות, הוא דואג לאותת ולא עשה שום דבר מסוכן.

הם פשוט דוחים!

פורסם
אני פשוט לא מאמין להתנהגות הזאת של השוטרים!

רק עכשיו ראיתי את הסרטון, השוטרים מתנהגים שם כמו ילדים קטנים, שמחים, זה נותן להם אנדרנלין המרדפון הזה.

חוץ ממהירות רואים שהוא נוסע בזהירות, הוא דואג לאותת ולא עשה שום דבר מסוכן.

הם פשוט דוחים!

תן להם, עד שהם עושים משהו שישמחו קצת.:lol:

הרי הם הצליחו לתפוס נהג שנוהג על 200 קמ"ש, כאילו שזו פעם ראשונה בישראל!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...