Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה משנה אם זו GT או סוסיתא טנדר?

העניין הוא המשאבים המיותרים וההו-הא שהמשטרה והעיתונות עושים מכ"א שנוסע מהר.

שבוע אחר שבוע מתפרסם ב-YNET סיכום שבועי של ההרוגים בתאונות דרכים. כמעט מדי שבוע 50 אחוז ומעלה הם הולכי רגל.

כמות התגובות הממוצעת (להערכתי, לא עקבתי באדיקות) נעה בין 20-30 תגובות, על כחמישה-שישה הרוגים בשבוע.

על טמבל אחד כזה- יש מאות תגובות, רובן בסגנון "הרוצייח הזה יהרוג את כולנו !". כמות ההרוגים כתוצאה מנסיעה במהירויות האלה? מישהו יכול לנחש? על כמה כאלה שמעתם בשנה האחרונה?

אבל משטרת התנועה המגונה, בעידוד העיתונות הצהובה - נהנות להעלות על נס את המחדל בצורת בזבוז עשרות שעות כח אדם ואלפי שקלים - בבחינת "זין עליכם ! אנחנו נראה לכם מי שולט כאן !"

בושה וחרפה.

משטרת ישראל אני לא חושב שיש משהו לעשות עם זה, זה ככה היה וככה יהיה \=

לא מעט פעמים ראיתי בדרך שוטרים שמדברים בטלפון בנהיגה, זורקים דברים מהחלון, אפילו יום שישי, הייתי בתל אביב, אני רואה שוטר עוצר באמצע הכביש מתחיל לדבר עם חבר שלו וכולם מאחורה תקועים, לא מספיק שתל אביב עמוסה הוא עוד צריך לעצור את כל התנועה כדי לדבר עם חבר?

מה לעשות לא נשאר לנו דבר מלבד לכעוס או להתאכזב, אבל זה לא ממש יעזור לנו לבנות משטרה חדשה

פורסם
לא סתם הוא עקף אותי במהירות מסחררת בצומת מסובים...:roll:

fwmmk1gfzdan.jpg

פיי איזה קטע

אני מכיר את הרכב הזה, ראיתי אותו כמה פעמים באילת ודיברתי גם עם הנהג.

הבחור אכן חולה על מהירות בקטע מטורף, הוא היה טס בעוקף של אילת וטען שהגיע עם הרכב בכביש הערבה למהירות שעדיף לא לציין (מעבר למהירות המירבית של R1 וקוואסאקי נינג'ה)

פורסם
שהמשטרה תשקיע משאבים ברדיפה אחרי ראשי הפשע.

כשיסיימו לחקור כל פרשיית רצח ואונס ופריצה לרכבים אז יירדו לחיינו עם המהירות.

על זה אמר פעם ג'רמי קלארקסון:

מי שנגנב לו רכוש ומשטרה לא מצאה אותו צריך לקבל פתור מכל הדוחות מהירות וכו'.

עד שמשטרה לא מצואת את הגנוב שלא תשקיע משאבים בלרדוף את הנהג על מהירות גובהה מדיי בכבישים מהירים וישרים.

לדעתי הוא צודק.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני יודע גם בוודאות על קררה אני חושב שהיא GT שהגיעה מצרפת עם נהג מירוץ צרפתי ונראתה בחודש האחרון בנתיבות חבר של מישהי משם בא לארץ לחודש והביא איתו את האוטו.

נראית בדיוק כמו השחורה שהעלתם מקודם.

לוחית צרפתית אבל.

פורסם

ההקלטה של האירוע נמצאת כאן:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=630766&sid=126

אני פשוט לא יכול לתפוס את ההתנהלות של השוטרים במקרה הזה... אני רק מנסה לחשוב על כמויות חיי האדם שהיו יכולים להינצל בעקבות מה שמכונה במקרה הזה "חקירה סמויה שארכה שבועות" וזה גם בעזרת עמותת "אור-ירוק" - אם הם רק היו מתנהגים כך כלפי העבריינים שהעבירות שלהם הורגות אנשים!

תעודת עניות למשטרת ישראל. לא יותר מזה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין קרארה GT בארץ...אבל לא חסר כמה "אורחות"

וחבל שהמשטרה משקיעה מאמצים בנושא שהיא תוכל אחרי זה להשוויץ עליו בתקשורת "תפסנו איזה טייס עם פורשה"

במקום להשקיע מאמצים בנהגים שנוהגים ברכבים לא תקינים, משאיות עם מטען עודף, נהגי מוניות חוצפנים ועו'

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפני מספר ימים ראיתי את הרכב הזה פעמיים טס נמוך באחד הכבישים הבינעירוניים במרכז הארץ. אני לא רוצה לנחש באיזו מהירות הוא חלף על פניי. דברים שרואים רק בסרטונים ב-YouTube.

Xbox12341

פורסם
וחבל שהמשטרה משקיעה מאמצים בנושא שהיא תוכל אחרי זה להשוויץ עליו בתקשורת "תפסנו איזה טייס עם פורשה" במקום להשקיע מאמצים בנהגים שנוהגים ברכבים לא תקינים, משאיות עם מטען עודף, נהגי מוניות חוצפנים ועו'

"רכבים לא תקינים" - כשמישהו בא לפורום להתלונן שתפס אותו בוחן והוריד לו את הרכב מהכביש, אתה תשאל למה לא תופסים את אלה שנוסעים על 250 בכביש.

"משאיות עם מתקן עודף" - גם בזה בוחני תנועה מתעסקים והם מורידים הרבה משאיות מהכביש.

"נהגי מוניות חוצפנים" - הם חוטפים הרבה, תאמין לי.

Xbox12341

פורסם
איך אתם יודעים שזה המכונית הזאתי דווקא? לא חסרים 4S בארץ :x

לא בעיה לדעת.

תמונה שחבר שגר ליד סביון צילם,הרכב הנ"ל עם עוד כמה צעצועים, קרדיט לאביהו.

1gtwtgmzytn3.bmp

פורסם

אני לא מבין מה הקטע שאתם אומרים, למה הם עוצרים אנשים שנוסעים על 200 שיעצרו פושעים, בנאדם שנוסע על 200 הוא לא רוצח? אתם יודעים שאם אוטו כזה עושה תאונה ברכב משפחתי הוא פשוט גומר אותה? הוא דופק למשפחה המורחבת את החיים, אתם יודעים מה זה לאבד ילד, נכד, בגלל טמבל שרוצה להתלהב בפורש המפגרת שלו? שיעצרו אותו יכניסו אותו לכל החיים לכלא, זה מה שמגיע לבן אדם כזה, אני בטוח שאתם לא הייתם רוצים לצאת ערב שישי עם חברים ולהתנגש בדבר כזה שידפוק לכם את הערב, ויהרוס למשפחות שלכם ושל החברים שלכם את החיים, תחשבו על זה קצת יותר לעומק, אתם חושבים שהחיים הם ניד פור ספיד, וליסוע על 200 זה מצחיק וכיף, אם אתם חושבים שזה בסדר ליסוע על 200 בכביש כזה כדאי שתתבגרו

פורסם

תגיד לי, כמה פעמים צריך לכתוב לך?

אף אחד כאן לא מצדיק את מעשיו ולא אומר שזה חוקי ומותר לו.

הדיון על הקצאת משאבים של משטרה שגם כך מוגבלים לטיפול במקרה הזה במקום טיפול במקרים אחרים שלדעת רבים כאן חשובים הרבה יותר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תגיד לי, אדוני הגאון.

על כמה תאונות של 200 שמעת בשנים האחרונות?

על כמה הרוגים מקרב הולכי הרגל שמעת בחודשים האחרונים?

כשיפתרו את כל בעיות הנפגעים בתאונות ויגמרו לטפל בגורמים לרוב התאונות - בכיף, שיעצרו אפילו כאלה שנוסעים על 120.

כל עוד לא זה המצב - ומשטרת ישראל מעזה לבוא להתלונן על מחסור בכ"א ותקציב, אבל שעה אח"כ מרימה מסוקים ומפעילה עשרות ניידות על הדבר הזה - אז מדובר אך ורק בפוליטיקה מסריחה ובבדיחה לא מצחיקה, על חשבוננו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...