Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין carrera gt בארץ, והיא בטח לא עולה 1.2

זה או טורבו או GT2.

זאת "סתם" קררה S.

"הוא אוסף את שלושת ילדיו הקטנים, מכניס אותם לפורשה ונוסע במהירות מטורפת. בדרך חזרה הצלחנו לתעד אותו"

עכשיו תסבירו לי איך הוא יכול לדחוף 3 ילדים ברכב דו מושבי.:shock:

מישהו כאן קצת הגזים כנראה שזה התלהבות המשטרה שהצליחו סוף סוף לאחר...

לתפוס נהג פורש.:lol:

ב911 יש מושב אחורי (שיכולים לשבת בו רק ילדים קטנים/אנשים בלי רגליים ומתחת ל1.65).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא מה שהוא עשה.

זה ההתייחסות של הממסד וההשקעה המטורפת והמטומטמת בעבירה כזו.

ותוסיף לזה שכל עבודת המשטרה תרד לטמיון בבימ"ש.

שש כתבות בגוגל חדשות על הטמטום.

מתי דריסה של ילד זכתה לכזה היקף?

אני לא יכול שלא לחשוב על חלם אודותיה סיפר לי אבי.

בייחוד זכור לי הסיפור שחכמי חלם ניסו לתפוס את הירח בעזרת חבית מים.

שהמשטרה תשקיע משאבים ברדיפה אחרי ראשי הפשע.

כשיסיימו לחקור כל פרשיית רצח ואונס ופריצה לרכבים אז יירדו לחיינו עם המהירות.

בינתיים אנחנו לא שם ולא בכיוון.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

"וַיַּעַן מֶלֶךְ יִשְׂרָאֵל וַיֹּאמֶר דַּבְּרוּ אַל יִתְהַלֵּל חֹגֵר כִּמְפַתֵּחַ" (מלכים א, כ, יא)

ירון

פורסם
זאת "סתם" קררה S.

ב911 יש מושב אחורי (שיכולים לשבת בו רק ילדים קטנים/אנשים בלי רגליים:-(:wink:ומתחת ל1.65).

טוב אם אתה אומר.:roll:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מה שמלמד אותך:

- אם אתה רוצה לנסוע 200 ולא להיתפס - עשה זאת במזדה לאנטיס 2.0 עם שיפורי מנוע נסתרים, טורבו, מתלים משופרים ומראה סטנדרטי (ללא כל שיפורי יופי). אפשר גם להוריד את מדבקת "2.0".

ולא לשכוח מדבקה למספר שלא מחזירה אור (מסתבר שזה עובד).

נ.ב. אחלה פרסום למדבקות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ירון, המספר שלה לא ישראלי, אז לא, אין כזאת בארץ.

אולי הייתה לתקופה מסוימת, אבל היא לא חלק ממצבת הרכבים עם רישוי ישראלי.

עריכה: ראיתי שרוני כתב שהיא באה לכמה ימים לראלי. בדיוק לזה התכוונתי.

פורסם
אאל"ט, הקאררה GT הגיעה לארץ ליום-יומיים במסגרת ראלי לונדון-ירושלים.

לפי מה שאני זוכר, אבל אני לא בטוח, ראלי לונדון לא היה בינואר, והתמונה הזאת צולמה בינואר, בדוק זה כתוב לי בפלאפון

פורסם

טיפש מהו אומר:

מה זאת? (שם י"ד)

אף אתה למדו הלכות פסח, שאין מפטירין אחר הפסח אפיקומן, שלא יהא עומד מחבורה זו ויכנס לחבורה אחרת

שמישהו במשטרה יתעשת וכמו שאמר הסמ"ח שלי בצבא לפני אי אלו שנים:

"תתאפסו על עצמכם ומהר!"

ירון

פורסם

מה זה משנה אם זו GT או סוסיתא טנדר?

העניין הוא המשאבים המיותרים וההו-הא שהמשטרה והעיתונות עושים מכ"א שנוסע מהר.

שבוע אחר שבוע מתפרסם ב-YNET סיכום שבועי של ההרוגים בתאונות דרכים. כמעט מדי שבוע 50 אחוז ומעלה הם הולכי רגל.

כמות התגובות הממוצעת (להערכתי, לא עקבתי באדיקות) נעה בין 20-30 תגובות, על כחמישה-שישה הרוגים בשבוע.

על טמבל אחד כזה- יש מאות תגובות, רובן בסגנון "הרוצייח הזה יהרוג את כולנו !". כמות ההרוגים כתוצאה מנסיעה במהירויות האלה? מישהו יכול לנחש? על כמה כאלה שמעתם בשנה האחרונה?

אבל משטרת התנועה המגונה, בעידוד העיתונות הצהובה - נהנות להעלות על נס את המחדל בצורת בזבוז עשרות שעות כח אדם ואלפי שקלים - בבחינת "זין עליכם ! אנחנו נראה לכם מי שולט כאן !"

בושה וחרפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...