Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האנגר אחד ומלא מכוניות על!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה יש מצב, טוב אז לא MX5, ולא Z3, אני אנסה לבדוק את זה :lol:

אגב שמתם לב שיש עכשיו עוד תמונות?

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=55534

רואים שם את הR8 והאנזו שלו ראו בתמונות הקודמות

עריכה: תגידו מה הקטע שנאי לא יכול לערוך הודעות שלי מאז שאני מתנתק? אני רוצה לעשות שינויים ברשימה כדי שזה לא יטעה אנשים, אבל אני לא יכול \=

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כ8000 כ"ס אם ספרתי נכון ואני מעגל כמובן...

אחרי התמונות הנוספות, נראה לי שיש הרבה יותר :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למי ששאל לגבי מכונית בתמונה 4, זאת קלאווי C12, שאגב מופיעה גם בתמונה 28, מכונית שמבוססת על הקורבט, (Callaway C12)

לgt94, כמו שאמרתי זאת C12, לא SSC AERO, היא אפילו לא דומה לה, הAERO הרבה יותר גדולה

באמת מקום נחמד ראיתי כבר את התמונות האלה, להיות שם זה פשוט חלום

לגבי להגיד כל תמונה איזה מכוניות יש שם, זה דיי הרבה אני יכין רשימה של הבולטות ויעדכן, אבל לא כולל הסרטון רק מהתמונות :x

עכשיו תורי לתקן אותך:wink::wink:

המכונית שאנחנו מדברים עליה היא SALEEN S7

אותה אחת שמופיעה כמס' 29

אני תמיד מבלבל בין שתיהן..

חסרה פה איזו GUMPERT אפולו.:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...