Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW גרסה 520IA לרופאים ב-280,000 ש"ח. כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש מבצע לרכב הנ"ל לרופאים. השותף שלי מעונין ברכב.

תוספות מקוריות: ריפודי עור, חישוקי מגנזיום, 4 חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, אימובילייזר, גג נפתח, ABS, 6 כריות אוויר, הגה כוח, רדיו דיסק BUILT-IN,ESP בקרת יציבות, מזגן, מערכת שיוט, EBD, ASR, חיישני גשם, חיישני תאורה, חיישני חניה.

מחפש:

1. פוזה

2. בטיחות

3. נוחות

4. טיפולים

איזה עוד אפשריות יש לקחת בחשבון? תודה!

פורסם

במחיר קרוב יש את האינפיניטי G37 שתתן קצת פחות "קלאסה" אבל הרבה יותר מנוע ולא פחות איבזור. מעבר לזאת ה-5 היא מכונית מצוינת בכמעט כל המובנים וקנייה טובה מאוד במחיר כזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם!

יש מבצע לרכב הנ"ל לרופאים. השותף שלי מעונין ברכב.

תוספות מקוריות: ריפודי עור, חישוקי מגנזיום, 4 חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, אימובילייזר, גג נפתח, ABS, 6 כריות אוויר, הגה כוח, רדיו דיסק BUILT-IN,ESP בקרת יציבות, מזגן, מערכת שיוט, EBD, ASR, חיישני גשם, חיישני תאורה, חיישני חניה.

מחפש:

1. פוזה

2. בטיחות

3. נוחות

4. טיפולים

איזה עוד אפשריות יש לקחת בחשבון? תודה!

לגבי המבצע שהשותך שלך קיבל מהו המחיר מחירון של ה-520? ואפשר לקבל עוד פרטים אודות המבצע מהו כולל, האם הם נותנים עוד אביזרים מתנה?.

לגבי הרכב הוא אחד הטובים בקטגוריה של הסאלון השלדה שלו מצויינת, עם רמת בטיחות מעולה נוחות אין על מה לדבר קלאסה של אוטו. לגבי המנוע של ה520 אני לא כול כך יודע, מכיוון שיצע לי לנהוג על ה530 ושם פשוט אתה נהנה מכל לחיצת דוושה הכי קטנה.

לגבי הפוזה, אם הוא מוסיף חלונות שחורים גאנטים נאים הוא קיבל רכב פוזה מושלם!!! לפי דעתי כמובן. כמו כן לגבי סעיף הטיפולים בתור אחד שמטפל בקמור אני חייב לומר שמדניות השירות, של המוסכים השתנתה לגמרי המחירים הוזלו השירות הוא יותר אדיב ומקצועי וכמו שכבר אמרתי שינו, את המדיניות לגמרי.

ומה איתך אתה לא הזמנת סופרב?

יניב

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

המחיר מחירון 340,000 ש"ח.

לא פוזה בקטע של ארס או עבריין. אלא איש עסקים.

אני עדיין לא הזמנתי. בזמן הקרוב אני טס כל חודש לחו"ל ואין לי סיבה להחזיק רכב. בנתיים מסתדרים עם אוטובוסים ומוניות :lol:

פורסם

הרכב לא כזה בטיחותי וישנם תקדימים רבים לזה.

הנה אחד שמתאים

http://news.walla.co.il/?w=/1/1052932

לדעתי בהחלט עדיף לבדוק את אופציית המתחרות שייתנו יותר כמו האינפיניטי,סופרב שנותנת תמורה גבוהה למחיר והמון פינוק.

אולי אפילו אלפא רומיאו,לקסוס,אמריקאיות גם כן ייתנו מענה ויש להן מקדם מרשים(לפחות חיצוני) ביואיק לוצרן לדוגמא,קאדילאק החדשה CTS וכו...

פורסם

קצת לא קשור לנושא, אבל שמתם לב שקמור בזמן האחרון התחילו לעשות מבצעים לרופאים ולעורכי דין?

לי זה נראה כאילו הם מנסים לפנות לקהל איכותי ולשפר את השם של המותג בארץ. הרי בינינו, היום, יצא

לבמוו בארץ שם של אוטו לעבריינים (ולא להיפגע כל מחזיקי הבימר, גם לי היתה כזו ועבריין אני לא). אולי

אני סתם ממציא תאוריות, אבל זה נראה לי תאוריה טובה! 8)

Lexus CT200H

פורסם

במוו מותג יוקרתי ובהחלת פונה למיגזר העיסקי ,זה שכמה ערסים אימצו את הרעיון של רכב איכותי זה לא רעה בכלל (ברמה סבירה בכל זות אני מעדיף לראות יותר רופאים בבמוו מאשר חבורה של ערסים עשירים ).

בכללי זה רכב מעולה וקנייה טובה , וגם המנוע בדגם הזה קטן יותר לכן היא גם חסכונית יותר ,ואם אתה רופה אני משאר שאתה לא נוסע כמו משוגע (למרות שהמנוע הזה לא חלש כל כך ,בכל זות 156 כ"ס זה לא רע בכלל לאוטו ששוקל טון וחצי )

פורסם

השאלה היא, אם לא היה מבצע האם היה מעוניין בבימר הזו? במחירים האלה זה קודם כל שאלה של טעם, אחר כך של "כדאי או לא".

המכונית לא עגלה אבל גם לא ממש מכונית מרוץ ובד"כ במחיר הזה בנאדם מעוניין ברכב שייתן לו, מפעם לפעם, גם קצת יותר כוח מהרכב הממוצע ברחוב.

אם זו תקרת המחיר, הייתי מציע לשקול את אלפא 159, 2.2 סלספיד (בהנחה שלא רוצה ידני). מכונית נוחה באופן מפתיע (אם כי פחות מרווחת מהבימר ליושבים מאחור), עם מקדם פוזה / אלגנטיות משמעותי וזריזה בהרבה. במחיר הזה אפשר לקבל אותה עם כל התוספות.

לגבי אופציות אחרות שהוזכרו - האינפיניטי נותנת תמורה מעולה למי ששם את הכוח במקום גבוה בסדר עדיפויות - אבל אני מתרשם שהוא לא כזה, לקסוס IS קצת צפופה ולא הכי נוחה, אם כי מאוד איכותית ונעימה לנהיגה רגועה, נראית מצויין ואולי - אם אין לו בעיה עם הצפיפות (כלומר אין בני משפחה שנוסעים בקביעות במושב האחורי) עשויה לתת מענה טוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

המתחרות הרלבנטיות של ה 5 הן ה GS של לקסוס ולא ה IS הקטנה משמעותית. ה GS חזקה יותר ויקרה הרבה יותר, אלא שמכל בחינה אחרת עדיפה הב.מ.וו. ה 159, על כל יתרונותיה, אינה בת תחרות אמיתית ל 5. שוב בעיקר בשל מידות שונות המקבילות יותר ל 3. המתחרה היחידה הרלבנטית, בעיקר בשל שילוב גודל ומנוע אדיר היא האינפיניטי. אלא שגם זו האחרונה אפורה מאוד מבחינת תדמיתה והלא בתחום הזה לאמירה החברתית משקל שאין להתעלם ממנו.

פורסם

הרכב יהיה חלש מדי. במחיר הנ"ל הייתי שוקל רכבים אחרים שיהיו בקבוצה יותר נמוכה אך ייתנו יותר תמורה.

אולי כדאי לחברך לשקול את האופציה של פאסאט CC.

פורסם

ה520 לא חזקה, אבל אולי זה דווקא יכול להתאים לאותו רופא - אם הכוח לא באמת חשוב לו, הוא יקבל מספיק ממנו גם ב-520, יהנה מצריכת דלק נורמלית ומהנוחות והאיכות של ה-5. אם ההנחה באמת כה גדולה הייתי שוקל את זה בהחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממליץ לחברך לעשות סיבוב באולמות התצוגה של מרצדס, אינפינטי, לקסוס ואודי. שיציג בפניהם את ההצעה של bmw ויבחן את ההצעות הנגדיות שיכולים להציע לו. במצב המכירות של היום, כל היבואנים מציעים הנחות שונות-את חלקם מפרסמים ואת חלקם עושים ב"שושו". כמו שאמרו פה, לדעתי, זו בעיקר שאלה של טעם אישי ופחות כדאיות כלכלית.

Lexus CT200H

פורסם
לקסוס IS

איזה מזל שרשמת 5 תווים...

חוץ מזה שממש נתת פירוט למה הלקסוס עדיפה (לדעתך), הרי שלדעתי אין מה להשוות - ה-IS מקבילה לסדרה 3 ולא לסדרה 5, שהיא גדולה ומרווחת משמעותית.

לפותח השרשור - המחיר נראה לי נמוך מאוד בהתחשב בכך שסדרה 5 נחשבת יקרה משמעותית מיתר המתחרות (חוץ מ-E קלאס). במחיר כזה ואם מחפשים רכב גדול ומרשים כמעט ואין לסדרה 5 תחרות של ממש, למרות המנוע הצנוע.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...