Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי את הG37 לא יודע למה אבל יש בה משהו שמושך אותי

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

הגולף מאוד יקרה, לפי דעתי המחיר לא מוצדק. אני חושב שבמקרה הזה הייתי הולך על הפיזו, נראית לי בחירה יותר שפויה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

1. לא יתכן ש-5 פעמים נכנס מישהו בין המנחים למצלמה!

2. בנסיון הצילום של האינפיניטי מהמטוס, כל המצלמה רעדה, הרכב יצא מהפריים, ולבסוף כשהוא המריא ראו לו את הכנף. כבר היה עדיף לוותר על הפריים (גם אם הבמאי הקיא בשבילו).

3. בשיעור השטח, לדעתי, היה צריך להראות איפה נכשלים, ואיך אפשר כן להצליח. אני לא ממש הבנתי מה הייתה הבעיה במכשול (הוא הסביר, אבל זה לא קרה), והוא פשט נסע בג'יפ "וואו חוויה".

4. במבחן עם האינפיניטי און מדבר על אחיזת כביש, והתנהגות תוך כדי שהוא עושה זיג-זגים על המנחת :? , ברור שהוא דיבר על הפניות שהוא תקף אח"כ, אבל זה פשוט לא נראה טוב.

זהו נראה לי.

בסה"כ, הפינה של קובי הייתה נטולת מזדה. :)

משכנתא זה קל

פורסם

באמת קצת לא לעניין שאנשים נכנסו באמצע הפריים בין המצלמה למנחים.

היה מומלץ לצרף לכל אחת מהמכוניות שנבדקו שקופית עם מעט נתונים כמו מחיר, הספק, נפח, תצרוכת דלק, זיהום אויר, תאוצה וכיו"ב.

לחיוב, לציין לטובה את הפינה של קובי ליאני, אשר דנה הפעם בנושא חשוב מאין כמוהו. כל מי שפועל להעלאת המודעות בנושא - צדיק.

בנוסף, הכימיה בין גיא לאון מצויינת, התוכנית פשוט זורמת באופן מאוד טבעי ונהננו מאוד לצפות בפרק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמה נקודות ממני

א)התוכנית קצרה מידי

ב)המנחה גיא לפעמים ילדותי

ג)חסר משהו בכתבות, עדיין לא מצאתי

ד)הקטע עם השטח נחמד, אבל חסרים יותר הסברים.

ה)צריכה להיות פינה הממליצה על רכב משומש, מחלות, עלויות אחזקה וכו'

ו)איכות הצילומים והעריכה חייבת להשתפר

ז)צריכה להיות פינה נוספת שבה יסבירו על מושגים מעולם הנהיגה (היגוי יתר, העברות משקל, וכדומה)

יש מה לשפר,

מקווה שאם תהיה עוד עונה יפיקו לקחים

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לאון, גיא וצוות התוכנית.

קודם כל, שאפו!!

יש שיפור ניכר מהתוכניות הקודמות, הן בצילום (הבדל של שמיים וארץ, ממש!) והן באינטרקציה בין המנחים (היה דיאלוג זורם והיה הומור מוצלח).

אני ממש נהניתי מהמבחן של ה308 והגולף! ההומור היה במקום, השיחה בין גיא לאון זרמה באופן טבעי, הייתה הרגשה שהם באמת מדברים על המכוניות ללא שום טקסט מוכן מראש (אולי זה באמת היה ככה?). אני אישית ממש התחברתי עם המבחן, והרגשתי הזדהות עם התוצאות. שזה מאוד חשוב, במידה והייתי שוקל לקנות אחת מהמכוניות.

וקצת ביקורת בונה, ממש קצת.

1. כבר אמרו לפניי, האנשים שנכנסו לפריים תוך כדי הדיבור, לא לעניין.

2. המבחן של האינפיניטי היה חלש. און היה צריך להראות לקהל מה הG37 יודעת לעשות, לא רק איך הוא יודע (והוא יודע) לעשות החלקות זנב. גם לפי דעתי היה צריך לתת לגיא להתפרע קצת עם האוטו ולראות איך הוא עושה ספין בכל סיבוב, זה יכול להיות מצחיק.

3. הפינה של השטח הייתה הזויה. מצד אחד, הייתה בעיה, יש חריץ באדמה, איך עוברים?! זה שיש להאמר מערכת סיוע לא עוזר לי. לי אין האמר. מה אני עושה?! יש כמה טריקים שהוא לא הזכיר בכלל. נעילת דיפ' בכלל לא הוזכרה!

ובנוסף, לצופה ההדיוט היה קשה להבין איפה הבעיה.

לי זה סתם נראה כמו פרסומת להאמר, יותר מאשר קטע "לימודי". חבל.

אבל חוץ מזה, באמת כל הכבוד!

נהניתי הרבה יותר מהפרקים הקודמים, אני מבטיח להמשיך לצפות!

תמשיכו בעבודה הנהדרת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

עושה רושם שהם משתפרים מתוכנית לתוכנית, באמת היה נחמד לצפות בפרק.

אפילו ה308 יצאה לטעמי יפה מאוד בצילומים:-D.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

התחלתי לראות את התוכנית בדיוק בתחילת המבחן של הגולף מול ה308 אז אני אגיב רק על מה שהיה מאז:

הייתי מצפה להסבר קצת יותר מקצועי מדוע הגולף אינה מהנה לנהיגה ובמה ה308 טובה יותר.

לדעתי היה הרבה יותר הגיוני לבחון את הגרסאות 120 כ"ס ,16.3 קג"מ ותג מחיר של 135K של ה308 מול ה122 כ"ס ,20.4 קג"מ עם תג מחיר של 141K של הגולף. (כמו שנבחן במגזין הגה)

בלי קשר לגולף,אני הייתי פוסל מיידית את ה308 בגלל הגיר הנחות שפשוט לא מתאים כיום והעובדה שהיא פשוט לא נראית טוב. (מוגזמת, מוחצנת, אפילו קצת מעוותת לטעמי)

כמו כן, האנשים שנוהגים שם בראלי יכולים להחשב סלבריטאים/מפורסמים רק בערוץ כמו הערוץ הראשון. :D

הגיע הזמן להביא אנשים אטרקטיביים.

[אני חושב שאפילו אני נחשב יותר סלבריטאי מהסופר שהיה היום :D]

בקשר לחלק השטח : מסכים שחלק מההדרכה שם יכולה להיות מיושמת רק על האמר, כמו כן עושה רושם שכל הסיפור הזה צולם פעם אחת בתחילת העונה ובכל תוכנית נותנים פרוסה אחרת מהיום בשטח עם ההאמר.

לא הגבתי בנוגע לתוכנית הקודמת, אז אני אציין כאן שמאוד אהבתי את הכתבה והמבחן של ההונדה S2000.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
3. הפינה של השטח הייתה הזויה. מצד אחד, הייתה בעיה, יש חריץ באדמה, איך עוברים?! זה שיש להאמר מערכת סיוע לא עוזר לי. לי אין האמר. מה אני עושה?! יש כמה טריקים שהוא לא הזכיר בכלל. נעילת דיפ' בכלל לא הוזכרה!

ובנוסף, לצופה ההדיוט היה קשה להבין איפה הבעיה.

לי זה סתם נראה כמו פרסומת להאמר, יותר מאשר קטע "לימודי". חבל.

יאיר.

לקחו את יקי שקרל הבעלים של המרכז הישראלי לסיור שמעביר את ההדרכות לקוני UMI ומפיק להם את האירועים, איזה רכב רצית שיצטלם? לנד רובר????

היה מכשול לעבור אבל למה לעשות את כל מה שמלמדים שאסור?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...