Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:)

אני מעדיף שפשוט יתנו לנו דלק נורמאלי. בלי שום תוספים שלהם. בעיקר בלי תוסף סולר :wink:

:lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין משהו, כל שבוע אתם מזכירים שיש בסוף פינה פרסומית של סונול אבל אני לא ראיתי כזאת. אני רואה בטלוויזיה, אולי זה מגיע אחרי הכתוביות או שזה רק באינטרנט או משהו כזה ?

גם אני לא ראיתי את הפינה המדוברת. היכן היא הופיעה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לתכנית שתי גירסאות, אחת קצרה שמשודרת בערוץ 1 ואחת ארוכה יותר שמשודרת בוואלה.

הגירסה הארוכה יותר כוללת עוד תכנים "שיווקים" יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

און,

תעשה טובה, דבר עם גיא ותסביר לו בבקשה שאומרים אדרנלין ולא אנדרנלין.

פעם אחת, ניחא.

פעמיים כבר גורמת להרמת גבה.

שלוש פעמים מתוך 3 תוכניות זה כבר נשמע עילג לגמרי.

תעבדו על זה ביחד בין הצילומים, אדרנלין, אדרנלין, אדרנלין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לקחו את יקי שקרל הבעלים של המרכז הישראלי לסיור שמעביר את ההדרכות לקוני UMI ומפיק להם את האירועים, איזה רכב רצית שיצטלם? לנד רובר????

משיחה עם יודעי דבר הבנתי כי UMI לא ידעו בכלל על צילום התוכנית ועל השתתפות האמר הפרטי של יקי,.

כמו כל תוכנית מוטורית בארץ גם פה הם נלחמים על תקציב ומנסים לעשות יש מאין.

באייטם של 3 דק' אי אפשר להכניס הרבה (וגם לא נכנס הרבה) אבל זה עדין עדיף על כלום.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
אני לא מבין משהו, כל שבוע אתם מזכירים שיש בסוף פינה פרסומית של סונול אבל אני לא ראיתי כזאת. אני רואה בטלוויזיה, אולי זה מגיע אחרי הכתוביות או שזה רק באינטרנט או משהו כזה ?

אז יש פירסומת של סונול, אז מה???

אם לא היו הפירסומות הסמויות/ גלויות יש סיכוי שלא היתה תוכנית. כידוע לכם פרסום = כסף

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...