Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתקנת המשחק RED ALERT 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני משחק כבר דיי הרבה זמן במשחק הקלאסי RED ALERT 2 ,אחרי שעשיתי פורמט למחשב הורדתי את 2 הדיסקים של RA2 ובאתי להתקין אותם מחדש על המחשב, בזמן הלחיצת כפתור הSETUP מופיע לי "PLEASE INSERT CD ROM DISC "

ואז אני נתקע ולא יכול להתקין את המחשב.

משהו אולי יכול לעזור לי?

פורסם

אולי יש קראק שלא ביצעת? בד"כ כשמורידים ומתקינים,יש תיקיה בשם CRACK שבתוכה יש קובץ EXE

שאיתו אתה אמור להחליף את הקיים בתיקיית ההתקנה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הבעיה שאיי אפשר להתקין את המשחק בישביל לראות אם יש או אין קראק.

כן אני מודע שיש RA3 אבל המחשב שלי רחוק שנות אור בשביל המשחק הזה.

פורסם

תנסה לטעון דרך דיימון טולס את קובץ ההתקנה שהורדת (קובץ הRAR).

ד"א אתה משחק גם ברשת או רק נגד המחשב?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

אני חושב שאתה צריך דרך DAEMON TOOLS להגדיר לו את CD2 כברירת מחדל אחרי ההתקנה וככול הנראה שזה יעלה לך,אם לא פשוט תמצא קראק (אני חפשתי לך באתרים רוסיים אבל לא מצאתי)ושים אותו בתיקיה של המשחק.

ולגבי אלה שאומרים RA3 יותר טוב,שחקתי בוא לא אהבתי,כן הגרפיקה השתפרה והכול אבל לא יודע לRA2 יש קסם מיוחד כזה,הרבה יותר כיף לשחק בו מאשר בשלישי.

ואני כבר המון זמן מחפש משחק אסטרטגיה טוב בסגנון RED ALERT(משחק שבוא אני אוכל לבנות כמה חיילים שבא לי וזה יהיה תלוי רק במשאבים שלי ולא כמו שאר משחקי סטרטגיה שבהם נותנים לך X כוחות ותסתדדר איתם כול השלב.)יש למישהוא המלצות בשבילי?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...