Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MFest חגיגת M ענקית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קישור לאחד האירועים החזקים ביותר בארה"ב שראיתי, הMFest

http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=251243

קרדיט ל"ARIKO" בפורום מועדון ב.מ.וו (http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=10174 )

תמונות פשוט מפגרות של כלים מדהימים, בחורות כוסיות ושלושה ימים של מפגש ענק עם ג'ימקאנות ומסלולים.

mfest3lr.jpg

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון ויש גם כאלה:

DSC_7442.jpg

DSC_7522.jpg

DSC_7535.jpgDSC_7409.jpgDSC_7454.jpg

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מכוניות מדהימות!

בתמונות יש M3 לבנה עם חישוקים אפורים עם טבעת אדומה. אני בוהה בתמונה הזו עד עכשיו...

פורסם

כבר שעה שאני מסתכל על התמונות ופשוט בוהה בהם מרוב הלם. מדהימות אחת אחת! :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ניר, הצבע אמיתי יש שם איזה 10 תמונות של הM הזאת, פשוט מדהימה!

רמה גבוהה מאוד של מכוניות! תענוג! אני צופה בתמונות וחוסך להצטרף בשנה הבאה... :lol:

מעניין מה הצלמים התותחים "שלנו" היו מפיקים באירוע כזה...

• תוכן חדש...