Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גומיות הגה ב205 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להחליף את הגומיות של ההגה ברכב שלי , ראיתי שרק צריך לפרק את התפוח של ההגה ואז ניתן להכניס את הגומיה החדשה .

האם זה עניין מסובך ? או שקל לעשות את זה ? איך מומלץ לעבוד ואיזה סוג גומיות מומלץ ? כמה גריז צריך להוסיף ואיזה סוג של גריז ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

הכוונה לגומיות מסרק הגה, אני אדאג לספור מס' סיבובים של התפוח וגם אוסיף לזה מדידה של מקום שאני אסמן על מסרק ההגה למרכז התפוח , בכדי שאוכל לחזור לאותו מיקום של התפוח.

מחכה לטיפים של עבודה , איך לעבוד ,והאם לקשור בחבק בשני הצצדים או רק בצד הפנימי של הגומיה ? כי אצלי שתיהן מבחוץ קרועות , ולא יודע איך זה נראה קודם, האם זה בא בלי בנד או שהיה וירד ?

תודה לעונים

HONDA CIVIC LS

פורסם

אין צורך לפרק את התפוח מהמוט פשוט תחתוך את הישנה ותכניס את החדשה עם מברג קצת בכוח

הגומיה היא מאוד גמישה ותאפשר לך לעשות כך רק הזהר שלא לפצוע את הגומיה של הגומיה של התפוח

אל תשכח לגרז קצת את המסרק לפני הכנסת הגומיה החדשה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום החלפתי את שתי הגומיות .

קניתי שתי גומיות עם שתי שקיות גריז ו4 חבקים סה"כ 45 ש"ח

פירקתי גלגל הרמתי את הרכב , שמתי גריז על התפוח שיהיה קל להשחיל את גומיה ,השחלתי את הגומיה בכוח , מילאתי אותה בגריז קשרתי עם הבנדים החזרתי את הכל למקום.

חצי שעה של עבודה .

קל מאוד לביצוע.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...