Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הלכתי לאיש מקצוע שמבין בתחום הזה שממנו רכשתי גם בעבר מונו בלוק והוא המליץ לי עם התקציב שלי על מגבר preminer משהו כזה הדגם החדש 2009 דגם 840...

ב-600 ש''ח כולל הרכבה

4X200RMS

800וואט

גם אחראיות לשנה

זה משתלם?

פורסם

את הפולס אודיו BA4400 ניתן למצוא במחירים של 550-600 ש"ח חדש

והוא האופציה העדיפה מבין כל מה שעלה פה, הוא אומנם מגבר מדבקה סיני אבל עושה את העבודה באופן טוב יותר ממגברי המדבקות האחרים כדוגמת ה- V12.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני חושב שכדאי לך להוסיף עוד כמה שקלים ולחפש JBL 75.4 משומש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
אז הלכתי לאיש מקצוע שמבין בתחום הזה שממנו רכשתי גם בעבר מונו בלוק והוא המליץ לי עם התקציב שלי על מגבר preminer משהו כזה הדגם החדש 2009 דגם 840...

ב-600 ש''ח כולל הרכבה

4X200RMS

800וואט

גם אחראיות לשנה

זה משתלם?

טעות שלי

הוא נותן 4X80 RMS

הוא אותו דבר כמו הפרימר 630 :

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PS630&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=HE

פשוט האיכות של הפרימר 840 יותר טובה...

הפרימר לאיותר טוב מפלוס אודיו ?

פורסם
כן, זהו מגבר שעדיף על כל הברנג'ה הסינית

מגבר מבית טוב, עם איכות לא רעה...

רוני נ.

כשאני יגביר במערכת ישמעו חזק וברור את השירים?

עם הJBL

פורסם

עם JBL אתה תשמע יותר נכון ונקי מאשר מגברי המדבקה שציינת

גם הייתי ממליץ לך את הJBL כי הם יותר אמינים ויותר קרובים למציאות מבחינת ואטים וRMS מאשר מה שציינת

תזכור שאם מגבר חלש יותר קל לשרוף רכיבים כי הוא יכול לשלוח ישר לרמקולים DC ואז גם הרמקולים הלכו

אז על 100 שקל הבדל זה ישתלם

שחר

• תוכן חדש...