Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2010 Ford F-150 SVT raptor

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מנוע 5.4 תאלץ להפרד מ35 אלף דולר (וגם בשביל הגרסא הכי פחות יוקרתית) לפני מיסים.

חלום רחוק...:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
לא הייתי מתנגד לאיזה F350 בהמתי :-)

גם אני :twisted:

SUPER HEAVY DUTY + BPU

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כבר הרבה שנים סדנת SVT משפרת את הטנדר של פורד ה-F150

אם חשבתם שרק פוד במשחק אז יש גם את דודג' ראם SRT

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתם מודעים לעובדה שלגרסאת קונספת של הדבר הזה היה 500 כ"ס ומיתילם שפותחו יחד עם fox ,אגב אם כמה שהוא לא זול הוא בין הרכבים הזולים יותר שאתה יכול להיכנס איתם ל איזה בהאה 1000 ולישרוד . אני רוצה לראות את הגירסה של הtrophy truck שלה.

פורסם

תעשיית הרכב האמריקאית משתפרת פלאים בשנים האחרון(הגיע הזמן באמת) והם רוצים למכור עוד מכוניות ולהראות לאמריקאים שהם שיפרו את המכוניות שלהם ואת זה הם עושים באמצעות פרסומות מאוד איכותיות.הם מאוד השקיעו באתר של צ'אלנג'ר ובמיוחד בסרטון שאורכו4:31 (ראיתי אותו אולי אלף פעמים)http://www.dodge.com/en/2009/challenger/gallery/ תעשו שם בצד בחיפוש וידיאו.

כנ"ל עם האתר של קאמרו החדשה,אם כי אהבתי יותר את האתר של הפורד.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...