Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שבוע שעבר קומפוננט kiker ds.600

מחבר אותם אל pioneer deh6850 ללא מגבר (לא מעוניין להתקין מגבר בזמן הקרוב פשוט...)

רציתי לשמוע חוות דעת של מישהוא שיש לו אותם או שמע אותם כבר כי לא יצא לי פשוט לשמוע

ועוד בקשה לעזרה קטנה...

יום למחרת ניסיתי להתקין (רכב - ניסן אלמרה 99 ) פתחתי את הדלתות מצאתי את החוטים הכל נראה טוב ויפה אבל כשהגעתי לקטע שבו הצמת חוטים יוצאת מהדלת ראיתי שאין מצב שאני יכול למשוך את החוטים הישנים כי יש לי שם קליפס של חיבור מהיר... ולפי ההיגיון מה שעכשיו אני צריך לעשות זה פשוט לנתק את כל העסק שם לאלתר ומהנק' הזאת אין לי מושג איך אני ממשיך

תודה מראש :wink:

פורסם

כמובן שמומלץ ללכת למתקין מוסמך שיעשה לך את העובדה

אם אתה מתעקש להתקין לבד, אתה יכול לקדוח חור בדלת, שים לב שאתה לא פוגע בשום דבר חיוני, כמו כן אתה צריך לאטום את החור נגד מים.

פורסם

חור בדלת כדי להעביר את החוטים יש, אבל הוא מסובך שם עם החוטים שנולדו ביחד עם האוטו, ולעשות חור חדש כלומר ממש לקדוח בדלת לפי מה שאני מבין ממה שאמרת זה לא נראה לי!

מה שעלה לי בראש זה לפרק את צמת החוטים בין הדלת לשלדה ולנסות לדחוף את החוטים של הרמקולים... חשיבה נכונה?

אני לא רוצה ללכת למתקין כי כל הבעיה שלי זה העברת זוג חוטים לדלת... מכאן אני יכול לעשות את העבודה

ועוד שאלה אם כבר כתבתי... כמו שאמרתי אני מחבר את הקומפוננטים האלה בלי מגבר, אז אני לוקח ומחבר את החוטים של הקרוסים ליציאה הרגילה של הרמקולים מהמערכת, וכידוע החוטים האורגינלים שיוצאים מהמערכת לא נראה לי שמסוגלים להעביר את ההספק המקסימלי של הרדיו דיסק אל הרמקולים (בעיית רעשים במתח - קצת ידע בחשמל) אז מה ההגיון להחבר אליהם חוטים של כמה קוב (החוטים של הקרוסים ושל הרמקולים) אם כי עדיין ישאר חלק שהוא מקובע ליציאה מהמערכת ובחלק הזה אי אפשר למנוע רעשים

וחוות דעת? מישהוא?

פורסם

אם אתה נשאר אם רדיוק דיסק ללא מגבר אתה יכול להישאר גם אם החוטים המקוריים של הרכב - כך שאין לך בעיה אם קונקטור :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אז בעתיד כשתתקין את המגבר יעבירו לך חוטים חדשים

אני מסכים עם העובדה שלא צריך לעשות בלאגן ולקדוח בשביל תקופה מסוימת עד שיותקן המגבר בנוסף לעובדה שאתה משתמש בר"ד ללא מגבר.

בהצלחה!

פורסם

נראה לי לא הבנתה למה התכוונתי...

יש לי בעיה עם החוט שיוצא מהקרוס אל הרמקול שבדלת, גם אם יהיה מגבר אותו חוט נשאר

• תוכן חדש...