Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש המלצה ופרטים על בעל מקצוע טוב שמתקין חלונות כהים בצורה איכותית, אני מהקריות.

אני מעוניין ב 50% הכהיה.

תודה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מהמלצה אישית, חפש את "צל פוינט" בקניון בנהריה, קומה מינוס 1.

100 ש"ח לחלון, זה לא החומר של אוטו דיפו אלא חומר לציפוי חלונות של בניין. יש אחריות לכל החיים וזה מקצועי מאוד.

מחזיק אצלי כבר מעל שנה ולא מראה סימנים של עייפות.

פורסם

ד"ר תודה, אני אגש לשם ואדווח אח"כ גם לרווחת הכלל :mm_yeah:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוצע, נראה מצויין, גם ההתקנה עצמה עשתה רושם טוב, הישרדות...ימים יגידו.

פורסם

עידן תודה,

ביצעתי לפי המלצתו של הד"ר אצל: "צל פוינט" בקניון בנהריה, קומה מינוס 1.

צירפתי מספר תמונות, במציאות זה נראה הרבה יותר טוב.

דרגת ההכהיה שבחרתי היא אמצעית (לא הכי אטום ולא הכי שקוף), המתקין קורא לדרגה הזו 15% (5% זה הכי כהה אצלו ו 35% זה הכי בהיר).

IMG_1326111.jpg

IMG_1329111.jpg

IMG_1330111.jpg

פורסם

מצטרף להמצלה על יוסי מ"צלפוינט".

ביצעתי אצלו הדבקה באיביזה ואין סימן בכלל לזה שזה הדבקה(חומר עבה ואיכותי של ציפוי חלונות של בתים).

עידן אם תרצה לראות תוכל לראות "בלייב" גם!

בן.

Got To love It

פורסם

אין צורך בפירוק הריפוד של הדלתות.

ישנה גומיה שצמודה לחלון. הגומיה הזאת מאפשרת למתקין כמה מילימטרים של חופש לעבודה.

בזכות החופש הזה וכלי יעודי (סוג של שפכטל מפלסטיק) הוא דוחף את המדבקה מתחת לגומיה, כך שגם אם החלון מורם עד הסוף למעלה עדיין המדבקה ממשיכה מתחת לגומיה (התחתונה).

פורסם

עבודה טובה! מה המחיר שהוא ביקש? 100 נראה לי קצת מדי לא?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תוכן חדש...