Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט נהג חדש בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש חוק שמחייב לשים שלט נהג חדש באיזושהי מדינה חוץ מישראל? (הכוונה היא למקומיים ולתיירים)

אם יש אז איפה?

פורסם

אתה מצפה שנעשה רשימה אם כל מדינות העולם איפה כן ואיפה לא?

אם אתה נוסע למדינה מסויימת אתה יכול להיכנס לאתר של משרד הרישוי של אותה מדינה ולקרוא האם יש חובה של הצמדת שלט נהג חדש.

בכל אופן נהג חדש בחו''ל שמגיע לישראל כתייר אינו מחויב בהצמדת שלט נהג חדש, כמו כן אינו נדרש למלווה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

carisma kfir בסה"כ שאלתי אולי אתם יודעים מנסיון ולא כי אני מצפה שתחפשו בשבילי בגוגל, את זה אני יכול לעשות לבד.

השאלה הזאת עלתה אצלי אחרי שחיפשתי על ארה"ב באתר של המשרד רישוי שלהם ואין כל זכר לדבר כזה. אז תהיתי לעצמי אם זה משהו שקיים רק בישראל...

פורסם
מי שנוסע על "learner's permit" " צריך לשים "L" בחלון האחורי.

בודאות לא בקליפורניה.

מרגע שעוברים את התיאוריה מותר לנהוג עם PERMIT למשך שלושה חודשים בהם צריך לעשות מבחן נהיגה מעשי. (ניתן לבקש הערכה) אין חובה לשום שלט.

יותר מכך לטסט אתה מגיע הנהיגה עם הרכב שעליו אתה אמור להבחן, ומותר בטסט לעשות עד 10 עבירות תנועה (משך הטסט 20 דקות). בעבירה ה11 - נכשלת.

ולמרות כל זה הנהגים שם יותר זהירים, אדיבים ויש פחות תאונות

פורסם

ומותר בטסט לעשות עד 10 עבירות תנועה (משך הטסט 20 דקות). בעבירה ה11 - נכשלת.

ולמרות כל זה הנהגים שם יותר זהירים, אדיבים ויש פחות תאונות

:shock: אתה רציני? יש שם בכלל נכשלים.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לדעתי בארץ מחמירים מידי. הרי מן הסתם הנהג הפוטנציאלי יינסה עד שיצליח, ואם המורה סבור שהוא מוכן, ולמרות זאת הוא נכשל, אפשר לומר שזה נובע מלחץ מעצם הבחינה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

היום ראיתי תכנית רכב רוסית ( לא טופ-גיר ) , תכנית נחמדה דווקא ,

דיברו שם על ESP

( מערכת קפיטליסטית מערבית מתוחכמת , אנחנו נסתדר עם 4 גלגלים , הגה ותיבת הילוכים , במקרה הטוב)

על חדשות רכב מקומיות:

לאדה באבלובה - לראשונה , מצוידת במערכת הזרקה (וואו) , תיבת הילוכים אוטומטית בגרסה היוקרתית ( בעלת שלושה הילוכים שלמים! ) ,

על התחרות העזה עם הרכבים מסין

( הם מתפרקים יותר מהר ב30% , צריך לעשות משהו! )

סתם , סתם

:-)הכל בצחוק , יש לי כבוד לתעשיית הרכבים של בריה"מ בשנות ה60

בחזרה לנושא , דובר שם שברוסיה עכשיו הכניסו שם שלט נהג חדש , המורכב מריבוע צהוב ובו שימן קריאה. הקאץ' הוא שזה לא חובה , והנהגים החדשים ימשיכו כנראה לשים את השלט עם הקומקום. (ברוסית , קומקום זה מילת סלנג לחובבן/פעור)

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

לדעתי השלט "נהג חדש" הוא רעיון מעולה, כשאני רואה אחד אני יודע להתנהג יורת בזהירות ואם צריך גם לתת זכות קדימה ואפשרות להשתלב לנהג, כמו כן אני דרוך יותר למצב שבו הוא יטעה.

אהבתי את המילה "קומקום", אולי אפשר להכניס אותה לסלנג העברי ולשחרר מהקבע את המילה "פעור"...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
היום ראיתי תכנית רכב רוסית ( לא טופ-גיר ) , תכנית נחמדה דווקא ,

דיברו שם על ESP

( מערכת קפיטליסטית מערבית מתוחכמת , אנחנו נסתדר עם 4 גלגלים , הגה ותיבת הילוכים , במקרה הטוב)

על חדשות רכב מקומיות:

לאדה באבלובה - לראשונה , מצוידת במערכת הזרקה (וואו) , תיבת הילוכים אוטומטית בגרסה היוקרתית ( בעלת שלושה הילוכים שלמים! ) ,

על התחרות העזה עם הרכבים מסין

( הם מתפרקים יותר מהר ב30% , צריך לעשות משהו! )

סתם , סתם

:-)הכל בצחוק , יש לי כבוד לתעשיית הרכבים של בריה"מ בשנות ה60

בחזרה לנושא , דובר שם שברוסיה עכשיו הכניסו שם שלט נהג חדש , המורכב מריבוע צהוב ובו שימן קריאה. הקאץ' הוא שזה לא חובה , והנהגים החדשים ימשיכו כנראה לשים את השלט עם הקומקום. (ברוסית , קומקום זה מילת סלנג לחובבן/פעור)

תצחק תצחק על הרוסים אבל בייננו אני לא הייתי מתנגד בכלל למצב של הספורט המוטרי והמטורפים שיש שם ..

שיהיה גם קצת פה ... משפרים כול מה שיש לו 4 גלגלים העיקר שנוסע

ומבחינתי לאדה זה גם רכב..!!

ועם קצת עבודה על הרכב הזה היא תעשן לך הרבה רכבים ..

פורסם
לא מחמירים פה בכלל, תקחו לדוגמה מדינה כמו פינלנד ששם לוקח 3 שנים עד שמקבלים רשיון נהיגה שלם!

אם אני לא טועה שם הם עוברים לימוד בשלל מצבים וקורס נהיגה מתקדמת.

פורסם
לדעתי השלט "נהג חדש" הוא רעיון מעולה, כשאני רואה אחד אני יודע להתנהג יורת בזהירות ואם צריך גם לתת זכות קדימה ואפשרות להשתלב לנהג, כמו כן אני דרוך יותר למצב שבו הוא יטעה.

אהבתי את המילה "קומקום", אולי אפשר להכניס אותה לסלנג העברי ולשחרר מהקבע את המילה "פעור"...

המלווה זה רעיון מעולה ולפי דעתי אפשר גם להגדיל את התקופה ל4-6 חודשים, אבל השלט? רעיון ממש לא טוב לפי דעתי.

מניסיוני רוב הנהגים שרואים שלט של נהג חדש על האוטו מלפניהם, מזלזלים בו ולרוב עוקפים, צופרים ומלחיצים סתם.

אני ראיתי כמה וכמה פעמים שצפרו לנהג חדש שעצר בעצור, בשניה שהוא הגיע למצב של עצירה מוחלטת צפרו לו ולעומת זאת לאדם אחר בלי שלט של נהג חדש לא צפרו..כמובן יכול להיות שזה תלוי באנשים אבל זאת דעתי.

פורסם
המלווה זה רעיון מעולה ולפי דעתי אפשר גם להגדיל את התקופה ל4-6 חודשים

מה זה טוב,

פשוט מעולה,

אתה בדיוק לומד את השגיאות של אבא/אמא שלך.

----

• תוכן חדש...