Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא מזמן פתחתי תראד חדש בנוגע למגבר שאני רוצה לקנות ו HU חדש.

אבל במקרה דיברתי עם בן דוד שלי על מערכת שהיתה לו ברכב כלפני שנה, והוא מעוניין למכור אותה כיוון שאין לו רכב כרגע.

מדובר על המכשירים הבאים:

מגבר - Lightning Audio - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15994

סאב - Kenwood KFCW3009 / 3010 http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=401854

רדיו דיסק - Pioneer Pioneer DEH-P5850MP http://sounder.co.il/emall/product.asp?pc=86545&af=10

עכשיו הוא הציע לי את הכל ב 1000 ש"ח-1200 ש"ח.

מדובר בבן דוד מאוד קרוב שלי שהציע לי את הציוד הנ"ל...רציתי לדעת האם כדאי?

זה מאוד קורץ לי במיוחד שהמגבר לבד עולה כ 1000 ש"ח.

הציוד אצלו כשנתיים, שנה או פחות בשימוש וכל השאר היה אצלו בארון כיוון שמכר את הרכב וחיפש למכור את הציוד או להרכיב ברכב אחר שיקנה...ז"א שאחריות כבר אינה קיימת.

אבל בכל זאת, כדאי? הציוד עצמו עובד תקין וכמובן אעשה בדיקה לפני שאקנה את הציוד ממנו.

אשמח לעצות מכם,

תודה רבה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

1000 ש"ח לספר כזה של רכיבים + ציוד שהוא לא רע בכלל ככה לכיף הייתי הולך על זה ...

נראה לי עסקה מצויינת חבוב =)

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הוא הציע לי בשבילי 1000 ש"ח אז אמרתי בשבילו אני אוסיף עוד 200 - 300 :)

אז תודה רבה לכם זו התשובה שרציתי לדעת האם כדאי או לא, הציוד במצב מצויין.

תודה רבה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

רכיבים אמנם יחסית פשוטים אבל סה"כ אפשר לקבל מהם תוצאה.

בשביל המחיר הזה באמת כדאי לך.

רק דבר אחד - ברגע שאתה מחליט לרכוש ממנו את הציוד - לא משנה מה קורה, לא לבוא בטענות אם משהו לא עובד טוב. משפחה הרבה יותר חשובה, גם חברים.

תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מה פתאום, זה בן דוד קרוב..מדובר על 1000 ש"ח זה לא סכום כבד ככה או ככה, ואני מקבל ציוד שנחשב טוב ועלה לו בזמנו כמעט 4500 שקל , גם היום ראיתי שהמחירים לא ממש זולים של המגבר (עולה עדיין כמעט כל המחיר שהוא מוכן למכור לי תמערכת) וה HU למשל, הסאב במחיר עוד סבבה אבל נחמד לגמרי.

אגב הבנתי שלמגבר יש יכולת כשאני משלב בגישור יציאות אל הסב, לתת פי 3 RMS זה נכון? גם קראתי את זה באתר ובן דוד שלי אמר לי על זה, הוא גם מבין בנושא הרבה יותר טוב ממני.

אני קונה את זה בלב שלם זה משפחה ובחור מאוד קרוב שאני אוהב אז גם אם הלך משהו..שילך כפרות :)

אגב lanosforce - מה הכוונה יחסית פשוטים? לא עושים את העבודה כמו שצריך?

שמעתי את המערכת אצלו ברכב המון ואהבתי הצליל לא מתכתי ונקי וחמים, רק שהיה לו 6X9 מאחורה ולא קומפוננטים איכותיים, גם הרכב שלו היה בעל אקוסטיקה מגעילה אבל עדיין שמעו מצויין בווליום גבוה (אני לא מתכוון להרוס לעצמי את האוזניים אלא לשמוע בכיף ולהרגיש את המסאג' בגב מהסאב )

אצלי אגב גם יש Kenwood 6980IE מאחורה..עם 90RMS, אני מבין שהמגבר לא ינצל אותם עד הסוף?

Opel Adam S 2017

פורסם

אחלה רדיו דיסק,יש לי אותו כבר 3 שנים כמעט,לא חושב אפילו להחליף אותו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה על המידע :-)טגב מישהו יכול לענות לי על השאלה למעלה?

וחיווט כמה עולה בערך לעשות אצל מרכיב? או שאפשרי לעשות לבד?

Opel Adam S 2017

פורסם

בגישור מהמגבר מוציא 2X150 RMS ב4 אום זאת לפי הנתונים

לפי דעתי הנתונים קצת אופטימיים.

חיווט והתקנה טובה יכולים לנוע בין כמה מאות שקלים לאלף ואף יותר

תלוי ברמת המתקין, בחיווט בו הוא משתמש (אם שלך לא יספיק או לא יתאים)

בהתאמות לרמקולים (אם אתה מחליף גם אותם).

בקיצור גש למתקין טוב ותברר. אם אין לך ידיים שמאליות תקרא קצת מדריכים באתר

ואני מאמין שתוכל לעשות זאת גם לבד.

הנה אחד לדוגמא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209428

אלי

• תוכן חדש...