Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש מיכל חומר לניקוי קרבורטורים כמו בתמונות המצורפות, לא חייב אותה חברה כמובן, אך כן לאותו שימוש!

(רצוי עם הסל הנחמד הזה :oops:)

Dscf0025.jpg Dscf0029.jpg

זכויות היוצרים של התמונות שמורות לאיציק נ. :lol:

רצוי באיזור חיפה / קריות.

תודה מראש,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז, למה שלא תקנה 4 ספריי קרבורטור, קח קופסת פח , תכניס את הקרבורטור בפנים תרסס את כל הספריי בפנים תן לזה שעה שעתיים לעבוד , וזהו ,

ספריי קרבורטורים זה חומר מאוד מאוד חזק, ואני ממש לא מבין למה מזלזלים בו .

(ואני בטוח שאלוף הקרבורטורים של הפורום תכף יגיד שניקוי קרבורטורים זה נחלת הקרבורטוריסטים הוותיקים, וספריי קרבורטורים זה ח*א של חומר)

בא נגיד שהבעיה היא אחרת ,לפרק ולהרכיב הכל כמו שצריך

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
ארז, למה שלא תקנה 4 ספריי קרבורטור, קח קופסת פח , תכניס את הקרבורטור בפנים תרסס את כל הספריי בפנים תן לזה שעה שעתיים לעבוד , וזהו ,

ספריי קרבורטורים זה חומר מאוד מאוד חזק, ואני ממש לא מבין למה מזלזלים בו .

(ואני בטוח שאלוף הקרבורטורים של הפורום תכף יגיד שניקוי קרבורטורים זה נחלת הקרבורטוריסטים הוותיקים, וספריי קרבורטורים זה ח*א של חומר)

בא נגיד שהבעיה היא אחרת ,לפרק ולהרכיב הכל כמו שצריך

נקוי קרבורטורים, זהו נחלת החאפר המצוי, ספריי קרבורטור הוא חומר מצויין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החומר בתמונה הוא HEAVY DUTY, בו טובלים את המאייד.

ספריי קרבורטור הוא נדיף ובא בצורת אירוסול.

אני מאמין שישנם הבדלים נוספים מבחינת החומרים אבל בא נגיד שאני מחפש מוצר שלא יתאדה לי תוך 20 דקות..

(והמבין יבין :lol:)

פורסם

לך לצביקה!

לא בשביל שהוא ישפץ לך את הקרבורטור בצורה מושלמת אלא בשביל שיכין לך קפה. עם הקפה תוכל לנקות את הקרבורטור :-)

פורסם

קפה לנדוור במקרה?? :lol: הוא לא יסתום את הדיזות?

פורסם
קפה לנדוור במקרה?? :lol: הוא לא יסתום את הדיזות?

אכן כן קפה לנדוור אני מחזיק, וחברת פורום נחמדה , בשם רוויתוש(רווית)מרשימה וחתיכה שזכיתי בביקורה השבוע לגמה ממנו בהנאה רבה.

והוא כנראה סתם את הדיזות.

ארז ידידי, כפי שהבהרתי לך בפורום סובארו קלאסיק, נקוי הקרבורטור, הוא לא בעייתך כלל וגם ספריי קרבורטור יעזור לך במקרה הזה, ארז ידידנו הציני, לא יודע מהיכן הקרבורטור שברשותך הגיע אלייך, והוא לא יודע שהקרבורטור סובל מבעיית חלודה כבדה וקורוזייה כבדה, שחומצת קרבורטור או ספריי קרבורטור לא יזיזו לו.

בברכה

צביקה

פורסם
ארז ידידנו הציני,

אני ? ציני??:shock:

מאיפה הגעת למסקנה טיפשית שכזו? מה שרשמתי זה על סמך התגובות וההערכה שאתה מקבל כאן בפורום, אני לא מבין מאיפה ההערה הזו באה ??אבל בכל מקרה מה שרשמתי לא בא ממקום של להעליב או לזלזל.

אתה טענת מספר לא מבוטל של פעמים שניקוי קרבורטור לא מתבצע עם ספריי , אולם החומר הזה הוא מאוד חזק .

דבר נוסף , אני לא מבין למה בכל פעם שמישהו מעוניין לעשות ניקוי לקרבורטור שלו (ולא סתם ע"י ריסוס כשהכל מורכב אלא ממש לפרק) אתה מייד מזלזל?

בסך הכל הוא ילמד וכמובן רוב הסיכויים שיתפקשש משהו בדרך , אבל בשביל זה הפורום , אני טועה?

ארז וולף הבנתי מהודעתו של צביקה ,שהקרבורטור המדובר הגיע אלייך בדרך עקלקלה והוא לא המקורי של הרכב שלך , מה קרה למקורי?

פרטים בה"פ .

פורסם

ארז שלום,

המקורי, כבודו במקומו מונח, הוא מותקן ופועל כשורה.

אני מתעניין בלמידה על פעולת הקרבורטור שיפוצו וניקויו, ולכן כעת אני במאבק עיקש נגד גוש חלודה ואבנית אשר התיימר להיות קרבורטור בעבר. ובשאיפה אף יחזור ויהיה בעתיד!

כפי שצביקה ציין, שום ספריי לא יזיז לו במצבו הנוכחי, אני צריך חומרים תעשייתיים בשבילו :lol:, וזמן, הרבה זמן.

ארז.

פורסם

אני ושב שאתה צריך מכונת לחץ אוויר וראש של שיוף, מקסימום תעשה מה שאני עשיתי , קפצתי לפחח הוא נתן לי נייר שיוף הרכבתי על ה"דיסק" שיש לי בבית ( משחזת זווית) וכה הורדתי חלודות מהרכב,

קשה, לא נוח, הרבה מקום לטעויות, אבל שווה ניסיון.

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מתפלא מהצעות כמו שיוף עם דיסק או ניקוי חול :shock:

כנראה שכחתם שמדובר בחלק עדין ומדוייק.

במקרים כאלו, ולאו דווקא קרבורטור אם רוצים לעשות עבודה טובה צריך לפרק הכל עד החלק הקטן ביותר וכל חלק לנקות בהתאם.

יהיו חלקים שניקוי בטבילה בחומר המתאים יספיק, יהיו חלקים שיהיה צריך לנקות עם מברשת פלדה/פליז, יהיו כאלה שצריך מעט שפשוט עם נייר מים ואחרים שצריך להוציא לכלוך מנקבים בעזרת מברשת קטנה, סיכות וכיו"ב. אין כאן פתרון בית ספר.

הבעיה במקרה של קרבורטור שאח"כ צריך אטמים, צריך לדעת להרכיב, לכוון הכל ואת זה לא כל אחד יכול לבצע לבד. בטח לא ללא ספרות.

פורסם

ניסן ואביב ידידי היקרים !

הקרבורטור לא סובל מבעיית לכלוך האופינית בכל קרבורטור, הקרבורטור עצמו נקי, והוא לא זקוק בשלב ראשון לטבילה בחומצה לנקוי קרבורטורים, בעיתו העיקרית היא חלודה התופסת את שני הצירים אשר לא נעים כלל בגלל חלודה משככת, ודיזות ושסתומים שלא ניתנים לפירוק בגלל חלודה ואבנית התופסת אותם, ניסיון לא מוצלח לפרקם עלול להשבית אותם, מבלי אפשרות לפרקם לעולם, ולהשבתה טוטאלית של הקרבורטור.

ארז מודע לכך, והקרבורטור משמש לו כפרוייקט בלבד, כך שאין צורך להלחץ, הקרבורטור המקורי נוסע כעת ברכב, והרכב לא מושבת.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...