Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את מוט ההילוכים אצלי באוטו. (פיג'ו 106 XS שנת 98)

לשים את המוט הבא:

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-106-CITROEN-SAXO-GEAR-STICK-NEW-GENUINE-ITEM_W0QQitemZ220315243328QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item220315243328&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting

המוט שלי הוא הישן, שהראש שלו הוא הברגה, מה גם שהכדור הלבן אצלי סדוק.

האם זה סיפור לעשות את זה לבד? ואם לא, מה התהליך פחות או יותר?

תודה מראש

פורסם

נ.ב: אשמח לעוד ייעוץ מצידכם.

פעם אחרונה שעשיתי טיפול קטן לרכב, החלפתי פילטר שמן ושמתי שמן 20/50 במקום 10/40 בגלל שהיתי מאבד שמן ברמה של קילו לשבוע-שבועיים.

כרגע נגמר לי השמן, האם להוסיף 10/40 על השמן הקיים ועל הפילטר הקיים או שעדיף להמשיך עם 20/50 עד שאני יעשה טיפול (שיפוץ ראש מנוע ורינגים לפי מה שהבנתי)

ולשאלה השנייה, יש לכם השערה כמה אמור לעלות לי שיפוץ כזה לראש מנוע במקום טוב ואמין? (שאפט לדוגמא)

תודה שוב...

פורסם

1. מוט הילוכים - לא בעייתי בכלל לפרק לבד, אני בטוח שאם יש לך קצת חוש טכני תוך כמה דקות תבין את העניינים.

2. עם ה 20/50 אתה לא מאבד בכלל? בכל מקרה חבל על המנוע, גש למוסך מומלץ ליד הבית קבל הצעת מחיר לשיפוץ ראש.

אני מאמין שעבור עבודה כזו ידרשו בסביבות האלפייה -/+.

פורסם

עם ה-20/50 אני ממלא חצי מהכמות

מה גם שמים במיכל עיבוי אני ממלא 3-5 ס"מ אחת לשבוע

פעם אחרונה שהחלפתי פלאגים גם שמתי לב לשמן בהברגה

השאלה היא אם כל התסמינים האלה מופיעים, מה זה אומר?

פורסם

למה אתה רוצה להחליף את המוט אני לא מבין

אם זה בשביל להלביש את הידית החדשה יותר שדורשת את הפלסטיק הלבן בקצה המוט, יש לזה פיתרון גם ללא החלפת המוט.

בשביל להחליף את המוט הזה אם אני לא טועה יש צורך בפרוק החלק האמצעי של האגזוז ואחרי זה לפרק את המגן חום של האגזוז ואז לנתק שם את המוט וזה רק העבודה שמחוץ לתא הנוסעים, בתוך תא הנוסעים יש צורך בעוד קצת עבודה ואם אין בעיה והמטרה היא רק הראש פלסטיק הזה בשביל ידית חדשה אז יש פיתרון קל הרבה יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בגדול זה בשביל שתי סיבות

א. כמו שאמרת, בשביל הידית הילוכים שדורשת פקק לבן, בנוסף למעטפת עור שקניתי (רק שצריך לאלתר מסגרת שמקבעת אותה)

ב. כי הכדור הלבן במרכז המוט הילוכים אצלי סדוק לגמריי, אז על הדרך.

פורסם

לא חושב שהסדק הזה מהווה בעיה, ולכן הקניה היא יותר בשביל הפלסטיק הלבן.

1. קח איזולירבנד ותסובב סביב המוט שלך שיתעבה כמה שצריך כדי שהידית החדשה תיכנס על המוט בלחץ

2. קח צינור גומי שיכנס בלחץ על המוט והידית תתישב בלחץ על הצינור גומי (זה מעבה בעצם את המוט). נסה עם צינור גינה פשוט, אצלי ב-106 זה עובד מצויין אבל אני קיצרתי את המוט שלי ובעצם הורדתי את כל החלק המשונן ככה שיכול להיות שצינור גינה לא יהיה טוב אבל תנסה.

מסגרות אתה יכול למצא באיביי במחירים מופקעים.

in the face

with a chair

פורסם

הידית שהוא רוצה היא מקורית של פיג'ו זה דבר ראשון, דבר שני כל עוד יש מיספור של הילוכים על הידית היא חוקית.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...